Duok moterim pakalbet o ne gert ar valgyt. cia mazdaug kaip tam anekdote: Susitinka dvi bobutes ir viena klausia: - Kas naujo? kita sako: - Nieko. Pirmoji: - Siaubas!!! :D
Duok moterim pakalbet o ne gert ar valgyt. cia mazdaug kaip tam anekdote: Susitinka dvi bobutes ir viena klausia: - Kas naujo? kita sako: - Nieko. Pirmoji: - Siaubas!!! :D
Tas albumas apskritai, manau. Nors pačiam albumui duota daugiau like'ų, nei atskiroms dainoms. Aš pati taip padariau. Bet atsimenu, kažkada norėjau sugrįžti ir deramai įvertinti visas dainas, bet tas laikas taip ir neatėjo, kaip dažnai būna...
Kaip keista, visad galvojau, kad From Her to Eternity seniai viena mėgstamiausių jų dainų, ir klausyta ne kartą, bet net nebuvau palike'inus, ir dar buvo tik 2 like'ai music'e!
Dauguma dainų jų gyvai atliekamos tikrai nuskamba geriau, ar gal tiksliau, palieka įspūdį, nes atliekama su daug aistros ir ekspresijos. Rings of Saturn turbūt vienas geresnių pavyzdžių, kaip stipriai gali skirtis tas įtaigumas.
Aš pasirinkau Skeleton Tree, nes aš niekad nebuvau tos dainos fanu, bet vakar koncerte kažkaip gražiai ausiai nuskambėjo ir nustebino. Bet iš tikrųjų daug dainų skambėjo stipriau negu studijoj.
Man tiek daug dainų imponuoja iš praėjusio vakaro, kad nežinau kokią ir pasirinkti dienos dainai, tad galimai mano reakcija bus pavėluota Beje, bus galima laukti ir įrašo iš manęs, kai tik atrasiu laisvesnę minutę.
Jo koncas Vingyje 2022-ais buvo nepakartojamas, bet manau šįvakar jis perspjovė save. Ir ne tik todėl, kad šįkart sugrojo vieną mano mėgstamiausių visų laikų dainų Hollywood.
2012 m. gegužės 25 d. 22:19:53
ok :D
2012 m. gegužės 25 d. 18:39:09
ta pati norejau parašyt :DDDD cip cip cip cip . :DDD
2012 m. gegužės 25 d. 18:01:25
Nu tai šaunuolė filologė mūsų : *
2012 m. gegužės 25 d. 16:45:42
Kiek galima? atisiskaiciau snd :)
2012 m. gegužės 25 d. 16:27:11
eik lotynu geriau mokytis, ot :/
2012 m. gegužės 25 d. 10:58:36
Na, bent porą bambalių :D
2012 m. gegužės 25 d. 09:56:38
2012 m. gegužės 25 d. 09:54:49
As irgi taip manau :D
2012 m. gegužės 25 d. 00:25:53
Kiek tu užsipirkt galvoji? :D nuskambėjo tai taip lyg urmu, nesikuklinant :D
2012 m. gegužės 24 d. 23:57:16
zyzei , kad gertume .. ha ha. bet atsilaikėm :D
2012 m. gegužės 24 d. 23:48:48
Bet taigi čia visas buitinio smurto epizodas
2012 m. gegužės 24 d. 23:45:03
tai aisku atsimenu ten buvo paminta morale, MORALE sakau, penktadienis - negeriau ir dar valgyt dariau
:D
2012 m. gegužės 24 d. 23:42:55
UUUUU What a Woman
2012 m. gegužės 24 d. 23:37:45
OT IR NE.
pameni, kai valgyt pas mane darei ? mes negerėm! o buvo penktadienis. ir visą nakti negerėm. aš tau nakvynę suteikiau, o tu man dar priešais šneki :D
2012 m. gegužės 24 d. 23:34:51
Ant laužo eretikus!
2012 m. gegužės 24 d. 23:25:14
tai kad tamsta EREZIJAS skleidziate akivaizdziai :D
2012 m. gegužės 24 d. 22:46:25
raminkis tu :D Mantiano :D
2012 m. gegužės 24 d. 21:54:44
Deja sito ir reikejo tiketis, visgi is Alytaus cia yra biski kelio,
ne pirmas ir nepaskutinis tas meetas, tai dar bus progu sudalyvaut ;)
2012 m. gegužės 24 d. 21:48:09
:D:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddd
2012 m. gegužės 24 d. 21:47:37
Sutinku :)