Man yra keista girdėti iš žmonių, kad, va čia yra baisu, negražu, nesidėkit. Tai tą patį galim pasakyti susilaužiusiajam ranką, kad nusiimtų įtvarą.
Todėl ne į grožį čia reik kreipt dėmesį. O jei jau į jį, tai man kartais tikrai simpatiškai atrodo. Ir man visiškai dzin kaip aš su jais atrodysiu, užtai kai juos nusiimsiu bus ledinė šypsena vo taip va
Ji_Kvepuoja rašė: O ir pataisysiu, kad rašosi ne "breketai", o "briketai".
tiesą pasakius, breketai yra suspaustos durpės. o tai, apie ką čia diskusija, yra vadinama kabėmis. .
Jeez. Ir kam taip demonstruot savo neišmanymą [įsivaizduojant,jog yra atvirkščiai] ? jei neskiri briketų nuo kabių -tai reiškia reikia čia dabar visiem skelbt?
tikriausiai savimi didžiuojiesi.. susprok. .
Aš maniau, kad man reiks juos nešioti. Nebuvo šokas, nors vargu ar vaikinams labai patiktų tokia panele. Bet spindinti šypsena vis dėlto išguldytų tuos "looser'ius"
O nešioti nereikėjo. Ir gerai
zmogaus breketai nepakeicia..jei jis buvo geras draugas,tai toks ir liks! beje zmogus juos dedasi del saves..kad veliau jaustusi zymiai geriau nei pries juos uzsidedant
Ji_Kvepuoja rašė: O ir pataisysiu, kad rašosi ne "breketai", o "briketai".
tiesą pasakius, breketai yra suspaustos durpės. o tai, apie ką čia diskusija, yra vadinama kabėmis. .
Jeez. Ir kam taip demonstruot savo neišmanymą [įsivaizduojant,jog yra atvirkščiai] ? jei neskiri briketų nuo kabių -tai reiškia reikia čia dabar visiem skelbt?
Koks keistas glitch'as. Pirmą kartą pasitaikė. Kai spaudžiau vertinti dainą ir pasirodė toks vertinimas kaip 0 (!). Perkrovus puslapį, parašyta, kad vertinta 1, nors nespaudžiau tokio vertinimo.
Matytumet, Silentistas online. Viskas regis tvarkoj. Tik metus ne zodzio puslapyj nesurezga, children of bodom ir bury tomorrow 10-ais vertina kasdien.
2 sportai, kur kartais reikia galvos.
Balti, juodi laukeliai. Karalius, bokštas, pėstininkas...
Čia šachmatų žaidėjai Mintis į priekį gena tinka.
Čia galvą naudot privaloma, Strategija – apgalvota.
O futbolo aikštėje, žiūrėk. Kova verda beprotiška!
Kamu
Bet jeigu is 48 saliu kur LT reitingu lentelej yra140ieji pasaulyje, ateityje turesim gera komanda, to pasekoje - ir stadijona, as nebetylesiu kaip sirgalis. Reksiu, spardysiu kamuoli, losiu totalizatoriu ir nesirgsiu uz kokia yiponcu komanda kaip snd
Ka reik daryti kad nemiegotu ant zemes kamuoliai? Reik juos spardyt metyt ar kitaip gniauzyt, nes apkerpejes daiktas sukiuza, sudziuna, nebestangrus - ypac vasara! Kick de bol ;7]
2007 m. gruodžio 22 d. 21:35:28
2007 m. gruodžio 22 d. 12:43:15
2007 m. gruodžio 22 d. 06:49:35
2007 m. gruodžio 22 d. 01:15:56
2007 m. gruodžio 21 d. 19:53:56
bijociau duot i burna tokiai kad neapdraskytu briketais intymios vietos
intelektualu.
2007 m. gruodžio 21 d. 17:04:27
2007 m. gruodžio 21 d. 14:08:57
2007 m. gruodžio 20 d. 22:20:09
noriu tiketi kad rukanti panele atrodo daug skilsciau
O! pavaraj monaheli
noriu tiketi
o as pasakiciau taip: tegu geriau ji bus su breketais negu su cigaretem dantyse
o! kokia nesamone. tame visame nera esmes
o! nusisneku. atleskit.
2007 m. spalio 26 d. 11:52:40
Todėl ne į grožį čia reik kreipt dėmesį. O jei jau į jį, tai man kartais tikrai simpatiškai atrodo. Ir man visiškai dzin kaip aš su jais atrodysiu, užtai kai juos nusiimsiu bus ledinė šypsena
2007 m. spalio 25 d. 19:48:52
žmonės su breketais man netrukdo. kiti mano, jog netinka, negražu ar pan., aš pati taip niekad nemanyčiau
2007 m. spalio 25 d. 17:24:27
2007 m. spalio 25 d. 16:48:19
2007 m. spalio 25 d. 14:14:23
2007 m. rugpjūčio 17 d. 17:25:04
2007 m. rugpjūčio 1 d. 22:22:26
O ir pataisysiu, kad rašosi ne "breketai", o "briketai".
Jeez. Ir kam taip demonstruot savo neišmanymą [įsivaizduojant,jog yra atvirkščiai] ?
tikriausiai savimi didžiuojiesi..
2007 m. rugpjūčio 1 d. 20:13:11
O nešioti nereikėjo. Ir gerai
2007 m. liepos 27 d. 16:13:14
2007 m. liepos 27 d. 14:16:40
2007 m. liepos 27 d. 03:48:37
Jeez. Ir kam taip demonstruot savo neišmanymą [įsivaizduojant,jog yra atvirkščiai] ?
2007 m. liepos 25 d. 13:32:18