hole rašė: Klipo visišku šlamštu vadinti nedrįsčiau,na,bet jis nėra iš tų, kuriuos trokšte trokščiau žiūrėti dar ir dar.
Kas dėl Bri šukuosenos... atrodo dieviškai... [kaip visada ]
:} aš jo taip ir nevadinau ;OOOOOOOO
jo, šukuosena :}ech
na nežinau.
šitas klipas mano nuomone buvo žingsnis atgal, nes pagal jų senus klipus, tokius kaip Nancy Boy ar kad ir Protege moi (ir t.t), šis man kažkoks ne placebiškas:}
Pala,o kas tau nepigu? neivienam Placebo klipe nera nieko pigaus,ar tik pats nesi pigus....
ice_dream (Užblokuotas)
2006 m. lapkričio 4 d. 01:00:36
Suckmykiss rašė: man kaip tai, kad Brianas klipe yra plikas, daro įspūdį :}
o kalbantis mikrofonas - per pigu sakyčiau :}
na nežinau.
šitas klipas mano nuomone buvo žingsnis atgal, nes pagal jų senus klipus, tokius kaip Nancy Boy ar kad ir Protege moi (ir t.t), šis man kažkoks ne placebiškas:}
Protego moi? ;o o Kuo jis ypatingas?
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti."
F. Dostojevskis
Na aš pažiūrėjau ir teigiamai įvertinau. Skiriasi nuo kitų Placebo darbų ir tuo man patinka. Molko atrodo kaip koks plikas Beckhamas, bet neesmė. Šiaip klipas toks gan paprastas, vietom net perdaug paprastas. Primena filmo Trainspotting filmavimo stilių.
Kad ir kaip ten bebūtų man patiko.
Nors aišku tokiai dainai kaip "Meds" jie galėjo sukurti kažką tikrai yspūdingo, bet Placebo pasirinko kitą variantą.
Klipo visišku šlamštu vadinti nedrįsčiau,na,bet jis nėra iš tų, kuriuos trokšte trokščiau žiūrėti dar ir dar.
Kas dėl Bri šukuosenos... atrodo dieviškai... [kaip visada ]
man kaip tai, kad Brianas klipe yra plikas, daro įspūdį :}
na nežinau.
2006 m. lapkričio 3 d. 00:56:45
Na man, tiesą skant, įspūdžio irgi nepaliko. Juokingai atrodo ta dainuojanti skardinė Ir Molko tokia šukuosena labai netinka ;o
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti."
F. Dostojevskis
kaip jums? tikėjotės ko nors tokio? nuvylė? patinka ?:>
manau, šis klipas yra su gera ideja. bet kažkodėl man pats įgyvendinimas nelabai :>
man kažkas šiame klipe yra netaip ir viskas:> kažkas nePlacebiško:>
aš visada iš Plasybou tikiuosi tokių klipų, kad akys išsprogsta :} o šykart manau, kad klipas visiškai neatitiko puikios Meds dainos :}
jūsų pamąstymai ?:}
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. lapkričio 4 d. 11:04:37
Klipo visišku šlamštu vadinti nedrįsčiau,na,bet jis nėra iš tų, kuriuos trokšte trokščiau žiūrėti dar ir dar.
Kas dėl Bri šukuosenos... atrodo dieviškai... [kaip visada
:} aš jo taip ir nevadinau ;OOOOOOOO
jo, šukuosena :}ech
2006 m. lapkričio 4 d. 10:36:00
na nežinau.
Pala,o kas tau nepigu? neivienam Placebo klipe nera nieko pigaus,ar tik pats nesi pigus....
2006 m. lapkričio 4 d. 01:00:36
na nežinau.
Protego moi? ;o o Kuo jis ypatingas?
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2006 m. lapkričio 4 d. 00:49:41
Kad ir kaip ten bebūtų man patiko.
Nors aišku tokiai dainai kaip "Meds" jie galėjo sukurti kažką tikrai yspūdingo, bet Placebo pasirinko kitą variantą.
2006 m. lapkričio 3 d. 23:28:59
Kas dėl Bri šukuosenos... atrodo dieviškai... [kaip visada
2006 m. lapkričio 3 d. 22:49:25
na nežinau.
2006 m. lapkričio 3 d. 17:52:54
2006 m. lapkričio 3 d. 01:17:34
2006 m. lapkričio 3 d. 00:56:45
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2006 m. lapkričio 3 d. 00:42:43
manau, šis klipas yra su gera ideja. bet kažkodėl man pats įgyvendinimas nelabai :>
man kažkas šiame klipe yra netaip ir viskas:> kažkas nePlacebiško:>
aš visada iš Plasybou tikiuosi tokių klipų, kad akys išsprogsta :} o šykart manau, kad klipas visiškai neatitiko puikios Meds dainos :}
jūsų pamąstymai ?:}