Puikios nuotraukos.
Kad ir nusišneka tas NME kartais, bet lietuviams tokio žurnalo tik pavydėt...
Aš vis dar nepriprantu, kad nuo 2000m. jau praėjo vienas dešimtmetis. Perskaičius pavadinimą tikėjausi pamatyt 90's grupes
Kažkaip čia man The Killers trūksta, o šiaip The Strokes, Arctic Monkeys, The White Stripes... gera ta 2000 muzika vis dėlto
Gerų kadrų tikrai buvo, ypač išraiškingi autoportretai pasirodė Mansono, Gerardo Way (bet iš esmės ir kiti pakankamai įspūdingi ir tam tikrą žmogaus charakterį atskleidžiantys)
R.I.P. Brant Hinds (ex-Mastodon). Kai Joe Duplantier pasakė šią naujieną per Gojiros koncą, negalėjau patikėt. Žmogus tik išėjo iš grupės, galimai norėdamas pasidžiaugt gyvenimu, ir buvo su motociklu nudaužtas sankryžoj. Life is a bitch.
Atsirado šviežias kito žmogaus postas fb evente, kad 19:00 Neckbreakker ir 20:15 Gojira. Pačiu laiku sužinota. Ypač tiems, kas iš kitų miestų važiuoja.
Vėl Live Nation komunikacija yra šūdų krūva. Bus Neckbreakker apšildymas, ko orgai iki šiol nepaskelbė (info ateina per atskirus komentuotojus ir pačios Neckbreakker profilį). Laikas neaišku, ar 20 h apšildymas, ar jau Gojira
Man nuoširdžiai baisu, kas bus tam Lukiškių kalėjimo kiemelyje... man atrodo baisiai per maža erdvė, jie sold out'ino ir po to dar 100 bilietų paleido. Avenged Sevenfold berods nebuvo sold out'o ir jau buvo per ankšta.
2012 m. sausio 24 d. 19:51:07
2012 m. sausio 23 d. 22:57:23
Kad ir nusišneka tas NME kartais, bet lietuviams tokio žurnalo tik pavydėt...
Aš vis dar nepriprantu, kad nuo 2000m. jau praėjo vienas dešimtmetis. Perskaičius pavadinimą tikėjausi pamatyt 90's grupes
Kažkaip čia man The Killers trūksta, o šiaip The Strokes, Arctic Monkeys, The White Stripes... gera ta 2000 muzika vis dėlto
2012 m. sausio 23 d. 21:57:20
Vis dar nesusitaikau su mintim, kad jie išsiskirstė..
2012 m. sausio 23 d. 21:40:50
2012 m. sausio 23 d. 21:31:55
2012 m. sausio 23 d. 19:16:50
O nuo Merlin Manson net nugara pagaugais nuėjo
2012 m. sausio 23 d. 19:03:51
2012 m. sausio 23 d. 14:50:28
Kažkodėl Amy paskutinėje nuotraukoje visai miela