Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:
Patvirtinti
koty (Užblokuotas)
2006 m. lapkričio 8 d. 18:43:15
jei 'jie savo macus keptų ant mažų vaikučių kraujo' - tai tu čia nerašinėtum.
Šiaip, pastebėjau, jog įvairiose tautote skiriasi supratimas apie tai kas yra žmogus. Ir net net pačioje tautoje tai skiriasi. Taip net galima pasimesti kokiu ten reikia būti..
Antisemitizmas....arba žydų nekentimas...Man asmeniškai vienodai, kokios tautybės žmogus.Svarbiausia, kad būtų ŽMOGUS....
Žydų dievas yra Jahvė, tupa tu.
I tell you this boy is the same..
This boy's got bad habits..."
Šio komentaro autorius buvo įspėtas. Po 5 įspėjimų vartotojas bus užblokuotas.
Žydų tautos nemėgstu vien todėl, kad jie vaidina pačius nuskriaučiausius... Juk šiaip jau pasaulyje yra kitų tautų, kurios patyrė tokį patį genocidą, tas pačias kančias, trėmimus (kad ir lietuviai) ir jie taip nesiskundžia savo bėdomis ir nemaldauja atlyginimo dėl žalos padarytos prieš kažkiek metų... Vieninteliai žydai lieka labiausiai nuskriausti. Atrodo, lyg jie norėtų iš savo tautos nelaimių pasipelnyti... Vienintelis skirtumas dėl jų tautos genocido yra tas, kad jis darytas labai atvirai ir neslepiant pačio fakto, nebandant jo paneigti.
Nepatinka man jie. Nepatinka man jų "kultūra", asmeniniai bruožai ir taip toliau ir panašiai. Nelabai norėčiau turėti su žydais ką nors bendrą, jie man net labai atgrasūs. Kaip galima gerbti tautą, kuri iš savo genocido komediją padarė.
Aš neteisinu genocido, bet retkarčiais reikia "pravalymą padaryti"...
Reiktų pavydėt tai tautai jos proto (per kurį valdo stipriai pasakius pasaulio pinigus) ir ėjimo, už savus, pagalba... kas yra visiškai svetima Lietuvai, kad ir kaip būtų gaila - kaimynui blogai, reiškias tau gerai... Visur pasitaiko išimčių, bet žydai tai atskiri variantai.
p.s turiu keleta pažįstamų tikrų žydelių, na nerealus žmonės, gal taip pasisekė tokius sutikti, bet..
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. lapkričio 8 d. 18:43:15
Šiaip, pastebėjau, jog įvairiose tautote skiriasi supratimas apie tai kas yra žmogus. Ir net net pačioje tautoje tai skiriasi. Taip net galima pasimesti kokiu ten reikia būti..
2006 m. lapkričio 8 d. 17:48:44
2006 m. lapkričio 8 d. 15:06:09
O kuo žydai blogi? Tokie pat žmonės kaip ir visi...
Beje, neužmirškim, juk mes į žydų dievą tikim...
Mūsų krikščioniškasis Dievas yra kilęs būtent iš tos Jahvės
2006 m. lapkričio 8 d. 14:54:55
O kuo žydai blogi? Tokie pat žmonės kaip ir visi...
We shall all die like a star, destroying all that lies within our fiery gaze. "I know it gets into your brain... Sometimes it dribbles and goes in your veins... I tell you this boy is the same.. This boy's got bad habits..."
Šio komentaro autorius buvo įspėtas. Po 5 įspėjimų vartotojas bus užblokuotas.
2006 m. lapkričio 8 d. 14:52:51
2006 m. lapkričio 8 d. 14:35:44
2006 m. lapkričio 8 d. 14:33:55
Aš neteisinu genocido, bet retkarčiais reikia "pravalymą padaryti"...
2006 m. lapkričio 8 d. 13:26:38
p.s turiu keleta pažįstamų tikrų žydelių, na nerealus žmonės, gal taip pasisekė tokius sutikti, bet..
2006 m. lapkričio 8 d. 09:42:11
2006 m. lapkričio 8 d. 09:37:16
2006 m. lapkričio 8 d. 01:49:51