Net nepamenu jau kaip atradau XX'us. Bet pamenu, kad tai buvo meilė iš pirmo žvilgsnio. Labai laukiau antrojo jų albumo, bet šiek tiek nusivyliau. Nes jų debiutas buvo tikrai vykęs. Antrasis albumas irgi patinka, bet tikrai ne tiek kiek pirmasis. Arba nepakankamai daug klausiau tiek kiek pirmojo.
Net normaliai negaliu pasakyti ką jaučiu klausydama jų. Ko gero mane apima šiluma, gerumas ir užplūsta visokios geros mintys. Man tai miela muzika.
2017 m. birželio 27 d. 20:50:59
Man jie visiškai, absoliučiai pervertinti atrodo. Turi savo veidą ir įvaizdį, bet muzika nėra tokia jau ypatinga.
2014 m. kovo 27 d. 21:57:35
neįsivaizduoju savo rytų be jų! Taip mane gerai jie nuteikia :)
2013 m. spalio 9 d. 22:37:54
Patiko jų kūrinys "Intro", daugiau nelabai klausiau jų, bet kiek girdėjau kitų dainų, tai so-so
2013 m. spalio 9 d. 22:32:45
Dainos Chillax'ui ^^
2013 m. vasario 4 d. 13:52:17
šita muzika mane tam tikra prasme hipnotizuoja
2013 m. sausio 3 d. 15:48:17
KEXP serijos koncertukai visai nustebino, The XX pasirodymu. Įdomu, kad ir band'as sutiko.
2012 m. rugsėjo 22 d. 00:04:04
Net nepamenu jau kaip atradau XX'us. Bet pamenu, kad tai buvo meilė iš pirmo žvilgsnio. Labai laukiau antrojo jų albumo, bet šiek tiek nusivyliau. Nes jų debiutas buvo tikrai vykęs. Antrasis albumas irgi patinka, bet tikrai ne tiek kiek pirmasis. Arba nepakankamai daug klausiau tiek kiek pirmojo.
Net normaliai negaliu pasakyti ką jaučiu klausydama jų. Ko gero mane apima šiluma, gerumas ir užplūsta visokios geros mintys. Man tai miela muzika.
2012 m. rugsėjo 21 d. 22:36:58
Susimąstyt apie ką?
2012 m. rugsėjo 21 d. 17:33:11
Puiki muzikos grupė, kuri verčia susimąstyt, įsigilinti. Nesu didelė tokio stiliaus mėgėja, bet norint atsipalaiduoti, ši grupė kaip tik :)
2012 m. rugpjūčio 15 d. 13:38:14
Geroms mintims...