Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Stripped
2023 m. gegužės 28 d. 01:02:05 2023-10-01 20:34:54

Pradėjau domėtis prieš kokius 5-6 metus nuo albumo ''Hippopotamus'' bet taip epizodiškai, nors buvau girdėjęs apie šią grupę ankščiau iš senosios kartos, kuri deja jau išmiršta (rokinei publikai kiek žinau labiausiai patiko patys ankstyvieji Sparks'ai). Vakar klausiausi naujausio darbo tai įspūdis puikus, nesinorėjo prasukti nei vienos dainos, jaučiu suksis grotuve dar daug kartų. Pilnai esu praklausęs tik 3 paskutinius albumus, o apie senają kūrybą sužinau iš koncertinių įrašų (realiai jie svarbiausi, ypač Sparks man atrodo labai koncertinė grupė). Bet gal ateis laikas kai perstudijuosiu visus senuosius katalogus.

Update'as: per vasaros laiką praklausiau albumus nuo pat 1994-ųjų ''Gratuitous Sax & Senseless Violins''. Mano vertinimas: 1 vieta - ''Exotic Creations Of The Deep'' (2008). 2 vieta - ''Hello Young Lovers'' (2006). 3 vieta - ''Balls'' (2000). 4 vieta - ''The Seduction Of Ingmar Bergman'' (2009). 5 vieta - ''Lil' Beethoven'' (2002). 6 vieta - ''Gratuitous Sax & Senseless Violins'' (1994). 7 vieta ''Plagiarism'' (1997).

2023 m. gegužės 27 d. 00:10:26

Spjaudytis į Sparks pusę niekada neketinau, nors anksčiau teko pripažinti, kad jie man yra too quirky. Tas pasikeitė tuomet, kai išgirdau jų Tryouts For The Human Race ir po to visą No.1 in Heaven albumą. Tiksliai neatsimenu, kada šitas persilaužimas įvyko, galbūt kažkur apie 2015-uosius, kai turėjau tą fazę, kai vinguriavau po labiau pop/poproko vandenis. 

Tryouts For The Human Race turbūt vis dar yra mano mėgstamiausias Sparks gabaliukas, tačiau atradau ir daugybę kitų gėrių, nors Sparks labiau pažįstu dainomis nei albumais. No. 1 in Heaven bene vienintelis ankstyvesnis Sparks albumas, kurį žinau nuo A iki Z. Po to jau tik Lil' Beethoven ir naujieji albumai: Hippopotamus, A Steady Drip, Drip, Drip beigi šiandien perklausiau jų naujausią The Girl Is Crying In Her Latte. Lil' Beethoven yra nuostabus darbas, pastaruoju metu jį nominuočiau dar mėgstamesniu nei No.1 in Heaven, bet gal dėl to, kad No.1 in Heaven jau gan senokai girdėjau. Naujieji albumai man truputį vidutiniokiški, bet ten yra nuostabių dainų. Edith Piaf (Said It Better Than Me) turbūt visam laikui įsirašė tarp mėgstamiausių Sparks dainų. 

Galiausiai, pernai buvau Sparks koncerte Compensoje. Puikus pasirodymas, Mael'iai, būdami 70+ amžiaus veteranai, tame koncerte atidavė daugiau energijos ir širdies nei daugelis kitų jaunesnių grupių. 

2023 m. gegužės 26 d. 18:50:27

Tiesiog nuostabi grupė. Ilgą laiką spjaudžiausi į jų pusę, nes esu linkęs labiau prie hard rock'o, metalo, tačiau ilgai įkalbinėtas kolegos, nusprendžiau duot jiems šansą ir o vargeli...what a rollercoaster it has been so far! Šiandien išėjo jų naujausias albumas The Girl Is Crying In Her Latte, tačiau galėsiu jį perklausyt tik rytoj. Labai laukiu. Pasidalinkit dar kas klausot, ką manot apie Sparksus :) 

Atsakyti
Konditerijus
2017 m. liepos 13 d. 09:41:55 2017-07-13 09:43:02

Ron ir Russell Mael

Atsakyti
Puslapiai: 1
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2025 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Nojus Nojus
7,1

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

01:23 - einaras13
Sakiau, kad senbuviai svečiuose retas dalykas. Music'iečiai juos kaip popiežių sutikinėja
22:13 - 4Blackberry
Labas, Konditerijau. Damn, pasijaučiau kaip žvaigždė, sveikinuos čia su visais... Bet šiaip labai miela, ačiū už sutikimą
20:46 - Konditerijus
Sveika sugrįžus!
18:42 - 4Blackberry
Labas ir jums, gerb. Silent'ist'ai
17:22 - Silentist
Wellness wis dar yra Diewo uzmirstoj dickynej Willtea
12:35 - 4Blackberry
Yra ir gerų dalykų, gerai, kad yra Spotify integracija, kuri leidžia paklausyt dainų previews, ir apie kurią kalbėta buvo dar 2017 berods. Dėl šito džiaugiuos
12:33 - 4Blackberry
Bet vis dėlto, nepaneigsi, kad tai išlieka unikali vieta internetinėje erdvėje. Vienintelė tokia. Ir vis tiek smagu, kad žmonės kaip Einaras, Alvydas, dar kas nors, ją dar bando puoselėti.
12:31 - 4Blackberry
Kiek nykoka tai dar lengvai pasakyta, manau. Galima visaip šitą vietą pavadinti - Dievo užmiršta dykyne, fosiline iškasena, post-apokaliptiniu pasauliu, dar kaip nors...
11:39 - einaras13
Nu čia kaip ir anksčiau, kiek nykoka. Tik protarpsniais vienas kitas senas narys vis užsuka ir vėl pradingsta. Bet koks toks sugrįžimas atrodo kaip didelis pagyvėjimas.
11:01 - 4Blackberry
Jei tik vėl nedingsiu dar tiek pat laiko.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 552
  Iš viso užsiregistravę: 73647
  Naujausias narys: ArethaByl
  Šiandien apsilankė: 30127