kliedesys rašė: Tekstai nelabai patrauklūs, be to, muzika labiau primena popsą, nei roką (na, gal pirmieji albumai ir buvo šiek tiek "sunkesni"), vokalas kartais erzinantis.
toks susintetintas 'rokas' jau tikrai nebe rokas. bet jie ir patys savęs nelaiko grupe, kuri groja roką..
pas juos muzika gi nuo disco punk ir new wave iki 'chevi chevi indastrial rok'(c)
Megstu ju tekstus, nes juose nemazai pasleptu reiksmiu: nemazai dainuojama apie rusija, minima emigracija, karas, sovietu sajunga ir pan. Istikruju nesuprantu ka dainuoja, mamate man pavercia zodzius arba painetrpertuoja ju tekstus.. Megstu vokala, muzika - nevarginanti, atpalaiduojanti.
Ar klausot šios grupės? Patinka? Nepatinka? Kodėl?
Turiu visą jų diskografiją, bet neklausau.
Patinka kelios atskiros dainos, kaip "Revoliucija" ar "Moj roknrol" su Chicherina, pvz.
Visumoje nieko įdomaus ir labai išraiškingo. Tekstai nelabai patrauklūs, be to, muzika labiau primena popsą, nei roką (na, gal pirmieji albumai ir buvo šiek tiek "sunkesni"), vokalas kartais erzinantis.
As niekada nemegau rusiskos muzikos(tikriausiai nusistatymas buvo),bet brolis pradejo klausytis ivairiu rusisku dainu(taip pat ir bi-2) ir supratau,kad nera pries ka cia nusistatineti xD Netgi patikti pradejo sios grupes muzika !
Vienintele rusiska grupe, kuriuos klausausi. Buvau koncerte Forum Palace - gyvai jie skamba ne prasciau nei irasuose. Dainos labai grazios ir prasmingos; pagrindinio atlikejo balsas - Liovos -...net nerandu tinkamu zodziu ji aprasyti, bet galeciau sedeti ir klausytis valandu valandas, neminint jau to, kad jis (bent jau man asmeniskai) be galo seksualus vyras. Ypac, kai sypsosi ir primerkia akis "D Zodziu, visom prasmem nepakartojama grupe, kuri neleidzia pasakyti, kad rusiska muzika visiskas fu
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism.
svarbiausios gyvenimo tiesos:
1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi.
2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Taip, pradėjau neseniai klausyt. Seniau nepagrįstai nekenčiau rusiškos muzikos (bendrai paėmus...). Bet atsiradi draugas, kurio dėka atradau šią grupę (aišku daina Polkovnik buvo žinoma). Šiaip gražiai dainuoja, gražūs žodžiai...
nežinau ir žinot nenoriu.... asmeniškai man rusiška muzika jokių stilių nepatinka, kažkodėl susidariau tokį vaizdą , kad rusai kažką padaro visiems muzikos stiliais, kažką tokio, kad aš negaliu klausyt;p bet nesakau, kad jų muzika prasta, tiesiog ne mano skonio ir tiek....
Varvara vežė kažkada. Dabar atsibodo, gal vėl kada nors patiks. Nemanau, kad geriausia rusiška grupė - man truputį nuobodokas tas gitarų tolygus brindžinimas - kita vertus, negaliu daryt išvadų, nes negirdėjau visų dainų Patinka 'moja liubov' klipas su Arūnu Sakalausku.
muzikos isvis galima sakyt nustojau klausyt, bet jei kartais paklausau, tai visalaika paklausau ir Bi-2. tiesiog idomios lyrikos, muzika labai savotiska, vokalsito balsas labai zavus ir taip toliau. juolab ir muzika isdirbta ir kokybiska.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2012 m. gegužės 20 d. 21:16:54
Turi neblogų dainų, bet...
2008 m. balandžio 15 d. 19:40:11
Tekstai nelabai patrauklūs, be to, muzika labiau primena popsą, nei roką (na, gal pirmieji albumai ir buvo šiek tiek "sunkesni"), vokalas kartais erzinantis.
toks susintetintas 'rokas' jau tikrai nebe rokas. bet jie ir patys savęs nelaiko grupe, kuri groja roką..
pas juos muzika gi nuo disco punk ir new wave iki 'chevi chevi indastrial rok'(c)
2008 m. balandžio 15 d. 15:20:17
2008 m. balandžio 15 d. 11:17:06
Patinka kelios atskiros dainos, kaip "Revoliucija" ar "Moj roknrol" su Chicherina, pvz.
Visumoje nieko įdomaus ir labai išraiškingo. Tekstai nelabai patrauklūs, be to, muzika labiau primena popsą, nei roką (na, gal pirmieji albumai ir buvo šiek tiek "sunkesni"), vokalas kartais erzinantis.
2008 m. vasario 26 d. 20:36:09
2008 m. vasario 21 d. 17:30:41
2008 m. vasario 21 d. 17:19:13
2008 m. vasario 20 d. 22:24:27
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2008 m. vasario 20 d. 20:50:19
2008 m. vasario 20 d. 12:13:09
2006 m. lapkričio 24 d. 09:54:45
2006 m. lapkričio 23 d. 17:29:01
O gal kas į Mumiy Troll koncą Šiauliuose?
2006 m. lapkričio 23 d. 16:25:57
2006 m. lapkričio 23 d. 13:38:50
2006 m. lapkričio 23 d. 11:58:30
2006 m. lapkričio 23 d. 01:41:41
2006 m. lapkričio 18 d. 17:12:25
2006 m. lapkričio 18 d. 16:22:41
Varvara vežė kažkada. Dabar atsibodo, gal vėl kada nors patiks. Nemanau, kad geriausia rusiška grupė - man truputį nuobodokas tas gitarų tolygus brindžinimas - kita vertus, negaliu daryt išvadų, nes negirdėjau visų dainų
Patinka 'moja liubov' klipas su Arūnu Sakalausku.
2006 m. lapkričio 13 d. 18:36:04
2006 m. lapkričio 12 d. 11:59:07
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.