pradėk nuo 3mm (bent jau aš tai tokią pradžią rinkaus), neskubėk sukišt viso rago į ausį, nes supūliuos ir viską teks pradėt iš naujo. naują ragą, didesnį 2mm, gali dėtis jau po kokių 5 dienų. jokiu būdu nevalyk ausies tais visais peroksidais, užtenka rytais nuplaut su paprastu muilu ir vandeniu. nuo 10mm skylė kai kuriem jau nebeužsitraukia, tai pagalvok kokio dydžio tuneliuko nori ;) jei ausis nepriims plastmasinių ragų - naudok organiką (medinius, iš kaulo ir t.t.). svarbiausia neskubėt.
Aš per dvi dienas ausį prasiplatinau iki 4 mm. Taip lengvai matyt dėl to, nes skylutė ir ankščiau nuo sunkesnių kabančių auskarų buvo pratampyta. pradėjau nuo 2 mm, šis ragas įlindo be vargo, ir be skausmo. beveik. tos pačios dienos vakarą ėmiausi 4mm. Skaudėjo. labai skaudėjo, bet pasiekiau tikslą. užsisakiau internetu gražų tuneliuką. ir nemanau jog ausy skylę plėsiu toliau. SKaičiau , jog skylė užsitraukia per 2-3 mėnesius, kitiems ir greičiau. todėl nėra jokios baimės..
aš tap pat svajoju apie tunelį ausy kadangi mūsų miete nėra tai reikės daraugės paprašyt tikriausiai kad nupirktų.tik nenoriu didelio apie kokis krturis,tris mm užtektų :>
Neuztenka raga tik nusipirkti, pries tai reik nors kiek namie praplatint skyle, bent as pradzioj tai prasiveriau lieziuiviui skirta auskara, veliau 3mm raga, nes jei skiles diametras nesiekia net 1mm tai neat ir apie 3mm raga negalvok, nes galima traumuota ausi - iplestm o po to visokios komplikacijos... Nors kievienas savaip daro..
Du kart dariausi, du kart ir nepavyko. Kadangi niekad neprisiruošdavau ragų nusipirkti, tekdavo į ausį kaišioti visokius pagaliukus, degtukus ar flomasterių kamštukus, o jie mėgsta pasimesti labai greitai.. Tad užkniso ir mečiau tą reikalą.
Tai tiesiog nueini į parduotuvę nusiperki tai ko reikia šiaim tikslui, tuomet tau tereikia įprastos skilutės ausyje ir po truputi atleki tempimą, per pora trejetą mėnesiukų gana nemažai gali ištempti, galbūt net ir nemažas tunelis ytilps
2014 m. spalio 6 d. 20:37:48
P.S. https://www.pirsingas.lt/pirsingas/tuneliai/
2014 m. spalio 6 d. 20:34:48
pradėk nuo 3mm (bent jau aš tai tokią pradžią rinkaus), neskubėk sukišt viso rago į ausį, nes supūliuos ir viską teks pradėt iš naujo. naują ragą, didesnį 2mm, gali dėtis jau po kokių 5 dienų. jokiu būdu nevalyk ausies tais visais peroksidais, užtenka rytais nuplaut su paprastu muilu ir vandeniu. nuo 10mm skylė kai kuriem jau nebeužsitraukia, tai pagalvok kokio dydžio tuneliuko nori ;) jei ausis nepriims plastmasinių ragų - naudok organiką (medinius, iš kaulo ir t.t.). svarbiausia neskubėt.
2014 m. birželio 14 d. 23:30:09
aš irgi žiauriai tunelio noriu, bet bijau.. kas ką patart galit? ar verta? skauda? nuo ko pradėt darytis?
2010 m. lapkričio 5 d. 23:40:00
2008 m. vasario 22 d. 18:46:36
2007 m. vasario 27 d. 18:25:09
2007 m. vasario 18 d. 19:11:21
gal geriau klizma?
2007 m. vasario 17 d. 11:31:38
2007 m. vasario 10 d. 18:09:44
2006 m. lapkričio 25 d. 14:52:07
2006 m. lapkričio 25 d. 14:22:06
2006 m. lapkričio 25 d. 12:56:49
2006 m. lapkričio 23 d. 13:26:29
2006 m. lapkričio 23 d. 12:40:21