taip ir galvojau,kad inculto laimės,o prognozės tai nepasisekė.:.D
bet šiaaaaaaaaip,manau,amberlife reikėtų geresnę dainą pasirinkt (gal įsimintinesnę labiau) ir td galėtume kokią 3 vietą paiimt.
‚‘Mano sakinį nuryki. Prieš tai pasverk, neužsigerk. Turi ką pridurt? Įtark. Mano žodžiai prasmingi. Nesijuok mintyse, nes mano mintys tave girdi. Nebūk kandus, nebaigiau takto. Viskas tau - nepamiršk šio fakto.‘‘
Manau, Inculto sugebėtų būti nepaskutiniai. Visgi užvedanti daina kaip ir Rybako. Jis atėjo, palinksmino, 'pablūdijo' šokėjai, šou buvo ir... 1 vieta. Na, netikiu, kad Inculto galėtų tokių aukštumų pasiekti, bet gal jau nebus gale.
manau turėtų Inculto prasimušti. O ką ta pilvelytė? geras balsas, bet... Prisiminkim mes Jeronimą Milių, balsas geras ir t.t..bet? net į finalą nepatekom. manau čia bus tas pats. Pačiam patinka tik Inculto ir Agama.
Ką gali žinot. Visko gali būt. Net čia ji užima 2 poziciją, jos balsas tikrai stiprus. Bet jau kaip man keletas sakė, ne daug kas nuo dainos priklauso.
O visas reikalas tame, kad sistemai nepatiko dienoraščio pavadinimas, nes jame buvo žodis grupė ir po jo toliau skaičius, tai sistema suprato, kad čia grupė su tokiu id, o ne dienoraštis ir negalėjo atidaryti
Sorry, sirgau su 39, nelabai norėjosi kažką čia aiškintis.. kol dar supratau kame problema ir apie ką išvis kalba eina per visus neaiškius kaltinimus ir užuominas..
Jei dar kažkas turit kažkokių pageidavimų dėl įtraukimo į LT TOP 30 ar music.lt TOP 40, raštelkit. Tik svarbu, kad daina būtų nesena ir bent truputį žinoma (o ne turinti 36 peržiūras)
2010 m. kovo 8 d. 23:04:35
bet šiaaaaaaaaip,manau,amberlife reikėtų geresnę dainą pasirinkt (gal įsimintinesnę labiau) ir td galėtume kokią 3 vietą paiimt.
‚‘Mano sakinį nuryki. Prieš tai pasverk, neužsigerk. Turi ką pridurt? Įtark. Mano žodžiai prasmingi. Nesijuok mintyse, nes mano mintys tave girdi. Nebūk kandus, nebaigiau takto. Viskas tau - nepamiršk šio fakto.‘‘
2010 m. kovo 4 d. 20:31:09
2010 m. kovo 4 d. 20:16:56
2010 m. kovo 4 d. 18:49:04
2010 m. kovo 4 d. 18:47:42
2010 m. kovo 4 d. 18:43:50
2010 m. kovo 4 d. 17:22:01
Jeronimas MIlius buvo visai kitoks darinys.
O neprisimenat pernykščių metų Euroviziojje?
Argi ne islandė užėmė antrą vietą?
2010 m. kovo 4 d. 16:40:28
2010 m. kovo 4 d. 15:17:44
2010 m. kovo 4 d. 15:05:31
2010 m. kovo 4 d. 14:47:07
2010 m. kovo 4 d. 11:18:32
2010 m. kovo 4 d. 11:02:26
2010 m. kovo 4 d. 10:22:32