Albert Camus. Jau esu kalbėjusi dėl ko juo žaviuosi.
O žaviuosi ir ilgai dar žavėsiuosi Matthew Bellamy. Na dainininkas jis, žinoma, bet jo nepaminėti negaliu. Ne išradėjas jis, žygdarbiais neužsiima, bet jis- žmogus kuris tikrai vertas mano dėmesio.
O iš muzikos dar Ian MacKaye, straight-edge judėjimo pradininkas ir DIY principų neišduodantis net esant labai populiariam. Ir ne vienas aš manau, kad jis yra dievas, o jo dainos kaip biblijos raštai.
Izaokas Niutonas pasimokysit matematikos ir suprasit.
tačiau kaip ir panašaus pobūdžio genijai jis buvo sergantis sieloje. Dirbo ištisas dienas, mažai miegojo ir mažai valgė. Tačiau jo įtaka jaučiame visi. Už tai jį ir gerbiu už tokį savo gyvenimo paaukojimą, kad žmonės galėtų atsakyti į daugiau rūpimų klausimų. Žymiai aukštesnių nei iš "kaip man gauti pinigų pramogoms?" serijos ;]
xsena_in_da_house rašė: Frydriku Nyče. Tai žmogus nusipelnęs mano pagarbos dėl savo intelekto, drąsos reikšti savo prieštaringą nuomonę.
Prie ko čia drąsa? Jis buvo apsigimęs anti-Platonikas, tokių buvo n. Žavėtis ir gilintis tik į Frydrichą, reiškia, nematyti visumos. Ar tu bent suvokei apie ką jis rašė kn. „Tragedijos gimimas arba helenizmas ir pesimizmas“.? Neišmanančiam Antikinių mitų, šiuo atveju labiausiai Apolono ir Dioniso funkcijų, ši knyga apskritai negali būti suprantama. Ir taip dar daug kitų jo veikalų.
Nervina mane, kai žmogus perskaitęs kažkokią 'kitokią' knygą dedasi suprantantis visą autoriaus filosofijos esmę. Aha, paplūduriuokim ir pasigirkim, tipo.
Žavėjausi tik vienu žmogumi, ir tebesižaviu. Juozas Nekrošius.
2006 m. lapkričio 29 d. 19:36:56
Ar yra žmogus (nesvarbu, gyvenęs prie tūkstantį metų, ar gyvenantis dabar), kuriuo žavėtumėtės? Tarkim, kurį laikytumėt idealu dėl kažkokių jo žygdarbių, atradimų, pasiekimų, žygių ir pan.? Jei taip, tai kas ir kodėl.
Čia nekalbama apie nepaaiškinamas meiles 'gražuoliukams dainininkams'.
P.S. Gana kvailoka gal tema, bet kažkaip įdomu pasidarė.
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti."
F. Dostojevskis
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2008 m. birželio 26 d. 21:40:00
2008 m. birželio 26 d. 21:30:28
O žaviuosi ir ilgai dar žavėsiuosi Matthew Bellamy. Na dainininkas jis, žinoma, bet jo nepaminėti negaliu. Ne išradėjas jis, žygdarbiais neužsiima, bet jis- žmogus kuris tikrai vertas mano dėmesio.
2007 m. rugpjūčio 21 d. 11:26:05
O iš muzikos dar Ian MacKaye, straight-edge judėjimo pradininkas ir DIY principų neišduodantis net esant labai populiariam. Ir ne vienas aš manau, kad jis yra dievas, o jo dainos kaip biblijos raštai.
2007 m. rugpjūčio 21 d. 11:18:52
tačiau kaip ir panašaus pobūdžio genijai jis buvo sergantis sieloje. Dirbo ištisas dienas, mažai miegojo ir mažai valgė. Tačiau jo įtaka jaučiame visi. Už tai jį ir gerbiu už tokį savo gyvenimo paaukojimą, kad žmonės galėtų atsakyti į daugiau rūpimų klausimų. Žymiai aukštesnių nei iš "kaip man gauti pinigų pramogoms?" serijos ;]
2007 m. rugpjūčio 20 d. 23:11:17
O dar Sergejus Eseninas.
2007 m. rugpjūčio 20 d. 22:29:46
2007 m. rugpjūčio 20 d. 21:36:51
2007 m. gegužės 9 d. 10:56:25
hitleris?
Tai čia be bajerio. Heil Hitler.
2007 m. gegužės 9 d. 09:45:30
2007 m. gegužės 9 d. 01:34:02
2007 m. gegužės 8 d. 01:15:22
Eik pasakų vaikučiams pasiklausyk, senelis paseks.
Šio komentaro autorius buvo įspėtas. Po 5 įspėjimų vartotojas bus užblokuotas.
2007 m. gegužės 7 d. 01:04:40
Frydriku Nyče. Tai žmogus nusipelnęs mano pagarbos dėl savo intelekto, drąsos reikšti savo prieštaringą nuomonę.
Prie ko čia drąsa? Jis buvo apsigimęs anti-Platonikas, tokių buvo n. Žavėtis ir gilintis tik į Frydrichą, reiškia, nematyti visumos. Ar tu bent suvokei apie ką jis rašė kn. „Tragedijos gimimas arba helenizmas ir pesimizmas“.? Neišmanančiam Antikinių mitų, šiuo atveju labiausiai Apolono ir Dioniso funkcijų, ši knyga apskritai negali būti suprantama. Ir taip dar daug kitų jo veikalų.
Nervina mane, kai žmogus perskaitęs kažkokią 'kitokią' knygą dedasi suprantantis visą autoriaus filosofijos esmę. Aha, paplūduriuokim ir pasigirkim, tipo.
Žavėjausi tik vienu žmogumi, ir tebesižaviu. Juozas Nekrošius.
2007 m. gegužės 6 d. 00:16:07
hare_bo - čia taip dėl to, kad jis dar gyvas? : ] iš tiesu, vertybė!!
ya.. ir del to, kad gyvas, ir siaip fainas zmogelis. gal kazko tokio ysimintino ir nepadare, bet vien pasiziurejus gerumu dvelkia nuo jo.
2007 m. gegužės 5 d. 23:19:19
2007 m. gegužės 5 d. 23:17:54
2007 m. gegužės 4 d. 21:01:26
2007 m. gegužės 4 d. 19:25:15
2007 m. gegužės 4 d. 19:20:18
2006 m. lapkričio 29 d. 19:36:56
Čia nekalbama apie nepaaiškinamas meiles 'gražuoliukams dainininkams'.
P.S. Gana kvailoka gal tema, bet kažkaip įdomu pasidarė.
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis