Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
einaras13
2024 m. rugpjūčio 7 d. 23:57:23

Tik dabar sužinojau, kad vasarį Hju Bantonas paleido singlą Captain Banana, kuris įrašytas 1974 m. vasarį, kai VdGG buvo išsiskirstę. Tai instrumentinis Bantono, Evanso ir Džeksono trijų minučių numeriukas. Iš tiesų savotiškai tiek savo trukme, tiek sąstatu primena Theme One, bet gal ne toks ryškus ir įsimintinas. Bet man labai patinka Bantono grojamos boso ir pianino sekcijos, nedažnai tokių dalykų išgirsi įprastame VdGG repertuare. Bendrai imant kompozicijos nevertinčiau kaip būtinos išgirsti kiekvienam VdGG fanui, bet vis tiek malonus pažinoti archyvinis egzempliorius.

https://hughbanton.bandcamp.com/track/captain-banana

2022 m. kovo 30 d. 16:41:57

Man patinka tada David Jackson, VdGG saksofonistas{#}

2022 m. kovo 30 d. 16:08:10 2022-03-30 17:02:14

Aš vis dar nesuprantu, ką tu tokio baisaus radai Handicap And Equality dainoje. Ta daina yra kritika žmonijos abejingumui neįgaliesiems. Ir labai graži kritika, mane papirko. Beje, netyčia radau vieną dalyką, kuris pasitarnaus kaip visiška kontrpozicija tamstai. David Jackson, VdGG saksofonistas, daugybę metų dirba su autizmo spektro negalią turinčiais žmonėmis ir padeda šiems žmonėms realizuoti save kūrybiškai naudojant Soundbeam technologija (tai iš esmės supaprastintas sintezatorius). Ir tai, kad jis savo projektui su autistinę negalią turinčiais žmonėmis pasirinko viešai atlikti PH kūrinį Handicap And Equality, parodo, kad daug metų su neįgaliaisiais dirbantis žmogus turi tokią pačią nuomonę kaip ir aš apie šį tekstą.

2022 m. kovo 29 d. 09:48:24 2022-03-29 09:56:07

Nors čia baisiai išgirtas, aš esu nusivylęs Peter Hammill kūryba ir daugiau jo ne klausysiu. Išgirdęs jo neįdomia daina Invalidai ir Lygybė, pamačiau kad jis dėvi Ignorant Shirt su hamiskumo demem. Nesuprantu, kodėl taip žavėjausi jo My Room Waiting For Wonderland. Tikrai ne dėl vokalo, o dėl şax grojimo man imponavo šį ir kai kurios kitos jų dainos. Nevykėlius aš mėgstu. Frank Zappa ir Steely Dan nors buvo komerciniai nevykėliai, neturėjo išvaizdos, skirtos gamtos, žvaigždėms, jie daug dirbo ir pasiekė bent artistiniu aukštumų. Pasiepe visus ir viską aplinkui, ir kartais įdomu jų klausyti ta darant. King Crimson, genesis, yes, ELP ir Rush yra progo elitas. Peter Hammill to nepavyko pasiekti, gal jis kandus ir toksiskas nes pavydejo, man tiek pat patinka ši grupė kiek ir Manfred Mann, tai yra, they are just OK. Gentle Giant irgi patinka labiau, ne boring, nə irritating. 

2018 m. birželio 7 d. 16:45:46

Manau, kad tiek VdGG, tiek King Crimson gerbėjams turėtų būti įdomus šis KC buvusio smuikininko David Cross ir ilgamečio VdGG saksofonisto David Jackson darbas. Bent jau man labai smagiai klausosi, nors smuiko ir saksofono derinys kiek keistai skambantis.

2016 m. spalio 15 d. 20:21:48

Na, kad aš parašysiu recenziją, galvojau jau po pat pirmos albumo perklausos. Dar mąstau ir apie Opeth albumo recenziją, bet spėju, kad mano laiko ištekliai super riboti, kad galėčiau taip per save lipti. Albumą geri žmonės jau įkėlė į YouTube, bet pirmom dienom kol susiradau tai vos nepražilau.

2016 m. spalio 15 d. 20:17:50

Gaudau už liežuvio.{#}. Manau išsamus protingas reviu padės grupės 5 mėgėjams susigaudyti šioje situacijoje. Beje, su vargu susiradau įrašą. Ko Spotify su jais nesirašo sutarties?

2016 m. spalio 15 d. 20:01:13 2016-10-15 20:02:05

Taip, šis darbas gan dvilypus. O recenziją aš parašysiu, jei čia mane turima omeny epitetu "VdGG apologetas".

O man Brought to Book yra žvėris, tačiau (Oh No I Must Have Said) Yes ir Almost The Words rikiuojasi netoli.

2016 m. spalio 15 d. 19:54:48

Vis dar laukiu VdGG apologeto solidžios recenzijos. Pats jaučiuosi labai netvirtai: ar tai gariau už A Grouding in Numbers ar lygiuojasi su The Quiet Zone. Jau savaitę klausausi šio albumo ir neturiu tvirtos nuomonės. Būna dienų, kad labai patinka, būna - rodosi, kad tai nuobodus kartojimasis. Na bet už vieną dainą pulčiau ant kelių, ir tai yra (Oh No I Must Have Said) Yes. Jai 15 balų.

2016 m. liepos 21 d. 14:01:33

Mano dvejonės išsipildė, sudėtis vis tik ta pati. Tačiau mums žada kompleksišką albumą, gal bus įdomių kūrinių, ne tokių miniatūrų, kurios sudaro A Grounding in Numbers ir ne tokių nuobodų, kokių yra Trisector.

2016 m. birželio 2 d. 19:38:48

Šitie progresyvistai nestoja... Naujas albumas išeis rugsėjo 30-ąją.

2014 m. lapkričio 24 d. 19:55:42 2014-11-24 21:15:40

...esu visiškai žalias, paklausiau keletą koncertinių ištraukų ir, visų pirma, labai patiko Evanso laisvas, a la psy jazz grojimo stilius, antra - nėra elektrinių gitarų ir Jacksono išradingumas puikiai tai užpildo, o pažiūrėjus šį įvadą, kablį prarijau...

Atsakyti
einaras13
2014 m. lapkričio 17 d. 00:52:42 2014-11-17 00:53:21

vandergraafgenerator.co.uk skelbia:

VdGG's new live album is called "Merlin Atmos" and will be released on Feb 2nd 2015. The album is coming out in 3 formats: single CD (CD1), double CD, and vinyl of just Flight & L-K.

CD 1: 

1. Flight 

2. Lifetime 

3. All That Before 

4. Bunsho 

5. A Plague Of Lighthouse Keeper 

6. Gog

CD 2: 

1. Interference Patterns 

2. Over The Hill 

3. Your Time Starts Now 

4. Scorched Earth 

5. Meurglys III, The Songwriter's Guild 

6. Man-Erg 

7. Childlike Faith In Childhood's End

Laukiam, laukiam.

2014 m. birželio 8 d. 17:41:12 2014-06-08 17:41:29

Visiškai sutinku. Dabar, kai jau esu daug perklausęs, nesumaišyčiau Hammillio poetiško, kartais kiek griozdiško savo žodynu ar įmantraus savo mintimis, bet išskirtinio stiliaus su nieku kitu. Moderniosios poezijos perlas.

2014 m. birželio 8 d. 17:37:19

Hamilio tekstus turėtų dėstyti anglų mokyklose šalia Bleiko ir Kytso.

2014 m. birželio 8 d. 17:32:16

Man dabar sunkoka nuspręsti, nes yra bent keturios dainos (Scorched Earth, Arrow, Still Life ir When She Comes - visos, stebėtina, iš antrosios VdGG eros), iš kurių galėčiau rinktis, bet pasiliksiu prie tos, kuri mane nuo pat pradžios "pririšo" - Arrow. 

2014 m. birželio 8 d. 17:26:06 2014-06-08 17:38:42

Kviečiu visus Van der Graaf Generator fanus išsakyti, kokia daina šiuo metu jiems pati pačiausia.

Po metus trukusio ažiotažo nuomonės turėtų susisluoksniuoti.

Pradėsiu aš, Alvydas1, mano VDGG NR 1 yra My Room (muzikine prasme) ir nr1 (tekstas- muzika} Arrow

2013 m. gegužės 16 d. 18:33:43

Gudrauji, Einarai. Tavo mįslė kląstinga. Kas iškart pamanys, kad tai Hju Bentonas? Jis juk groja klavišiniais, o čia nuotraukoje aiškiai matyti bosinė gitara. Ir jei ne tos garbanos, būčiau pamanęs, kad čia Keith Ellis.

2013 m. gegužės 11 d. 22:49:40

Aš irgi negaliu rašyti neįdomia tema arba apie neįdomius dalykus. Šiuo atveju, aš galiu parašyti apie mėgstamą grupę. Bet, kodėl negaliu apie nemėgstamą. Pagrindinė priežastis - nieko apie ja nežinočiau. Tiesiog, kai tu neklausai tos muzikos, tau nekyla susidomėjimas ja, o kai nekyla, tada ir nesidomi, o kai nesidomi, tada nieko nežinai. O kai reikia parašyti iš to, ko nežinai... - vat čia yra pagrindinis faktorius, kodėl aš tikrai nenorėčiau susidurti su platesnėmis lankomis nei mano muzikinis skonis.

Tobulas? Rašymo talentas? - nemanau. Dėl tobulas tikrai keliu abejones - tobulo nebūna. Čia pernelyg subjektyvu. Rašymo talentas - tiesiog rašau. Tik rašau. Rašyti nėra talentas, tereikia savo rašliavą įdomiai pateikti. O tam ypatingų talentų nereikia. Pagrindiniai reikmenys: originalumas, kalbos rišlumas ir galva ant pečių. Viskas. Tik tiek.

2013 m. gegužės 11 d. 22:45:53

Jo, įdėjau foto, po to žiūriu - nu lyg ir per lengva. Nu bet ok.

Gera tezė, gera. {#}

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2025 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

69 Danguje 69 Danguje
6,4

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

23:28 - Silentist
Silentist sia nakti ilsisi (+gerbejas svencia)
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
13:06 - Silentist
Papa was a Rolling Stone,
Where ever he laid his hat was his home
and when he died, all he left us was alone
01:45 - Silentist
Juokaunu. Du slapti muzikos gerbejai & megejai-nevidonai is nevidoniskiu
01:38 - Silentist
Svetainej narso Silentist(+slaptas gerbejas) kaip ir kasnakt
11:04 - Silentist
Pere Ubu’s David Thomas Dies at 71
11:38 - Alvydas1
Ne, čia tu ne vienas. Nors asmeniškai man Nightwish - legenda.
09:20 - Silentist
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
Atsinaujino TOP 40!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 491
  Iš viso užsiregistravę: 73574
  Naujausias narys: ScottyLenk
  Šiandien apsilankė: 131996