Jop, sveikinimai žmonėm, kurie padarė music'ą gyvu, gyvuojančiu ir sulaukusiu 10-ie metų. Nuo kūrėjų iki vartotojų, padedančių plėsti muzikos bazę, bei prižiūrėti, kad viskas vyktų tvarkingai.
Pats esu keliskart nustojęs lankytis, bet sugrįžus, vis kažkas naujo įvykdavo. Malonus faktas. Taip pat malonu, kad tikrai teigiamai 'apsišlifuoja' nauji nariai, praėjus 'krikštijimo' periodus mvuahaha .
Netgi papuoliau į gyvas legendas. Planuoju tapti music.lt Indiana Jones .
Kaip miela ir kaip netiketa :) Pamatysit music.lt gyvuos dar daug metu, nes jis vis plesis ir dides. Kas tie 10 metu Vo kas bus po dar 20 metu... Kazkas idomiau
Jau 10 metų sulaukėt ?? Gražus ir didingas jubiliejus
Aš keturi metai,kaip čia diena iš dienos užsuku (neskaitant vasaros, kai gal mėnesį neveikė music.lt)..damn..laikas greitai bėga
Tiek daug naujovių čia teko matyt, tiek daug ir muzikos naujienų, ir kiek atradimų aptikau music.lt pagalba, nėra net žodžių apibūdint kokia man, kaip melomanei, svarbi svetainė ši patapo.
Ir dar didelis dėkui bendraminčiams, su kuriais čia visada, padiskutuot ar net pasiginčyt galima :D
P.S. ir aš nustebau labai pamačius save tarp gyvų legendų, bet pamaloninta tikrai likau :D
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus.
(Sahja)
Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2012 m. vasario 2 d. 22:29:21
daugiau naujienu...dirbkit..o ne hobi po darbo..2 naujienos per diena..
2012 m. vasario 2 d. 22:28:44
2012 m. vasario 2 d. 21:44:13
Jop, sveikinimai žmonėm, kurie padarė music'ą gyvu, gyvuojančiu ir sulaukusiu 10-ie metų. Nuo kūrėjų iki vartotojų, padedančių plėsti muzikos bazę, bei prižiūrėti, kad viskas vyktų tvarkingai.
Pats esu keliskart nustojęs lankytis, bet sugrįžus, vis kažkas naujo įvykdavo. Malonus faktas. Taip pat malonu, kad tikrai teigiamai 'apsišlifuoja' nauji nariai, praėjus 'krikštijimo' periodus mvuahaha
.
Netgi papuoliau į gyvas legendas. Planuoju tapti music.lt Indiana Jones
.
Ir kąąą Mamutavas pirmoje vietoje ??
2012 m. vasario 2 d. 21:42:52
Valio.Pagarba už tai ka darot ir sėkmės toliau.Ačiū,jūs geriausi.
2012 m. vasario 2 d. 21:22:55
Kaip miela ir kaip netiketa :) Pamatysit music.lt gyvuos dar daug metu, nes jis vis plesis ir dides. Kas tie 10 metu
Vo kas bus po dar 20 metu... Kazkas idomiau 
2012 m. vasario 2 d. 21:17:01
Jau 10 metų sulaukėt ?? Gražus ir didingas jubiliejus
Aš keturi metai,kaip čia diena iš dienos užsuku (neskaitant vasaros, kai gal mėnesį neveikė music.lt)..damn..laikas greitai bėga
Tiek daug naujovių čia teko matyt, tiek daug ir muzikos naujienų, ir kiek atradimų aptikau music.lt pagalba, nėra net žodžių apibūdint kokia man, kaip melomanei, svarbi svetainė ši patapo.
Ir dar didelis dėkui bendraminčiams, su kuriais čia visada, padiskutuot ar net pasiginčyt galima :D
P.S. ir aš nustebau labai pamačius save tarp gyvų legendų, bet pamaloninta tikrai likau :D
2012 m. vasario 2 d. 20:57:05
didžiausi sveikinimai, ilgų jums metų!!!
2012 m. vasario 2 d. 20:54:48
Sveikinimai didžiausi !!
------------
LP 5 vietoj . Yayyy !
2012 m. vasario 2 d. 20:32:05
Sveikinimai... Sulaukti ir 20 ir 40 metu... :)
2012 m. vasario 2 d. 19:38:12
Jau 10 metų! Wow! :) Atsimenu music.lt nuo paauglystės ir dar patekau į gyvų legendų sąrašą, pakėlėt nuotaiką visam vakarui! ;)
2012 m. vasario 2 d. 19:33:48
Be music.lt, internetas prarastu didelę dalį idomumo..
Sveikinimai.:)
2012 m. vasario 2 d. 19:25:00
Oo, reikės pranešti xdm, kad į topą pakliuvo ;o
O šiaip... šaunu, kad jau tiek laiko gyvuojate!
Daug daug visko čia įvykę, daug labai turiningų ir mielai vertingų diskusijų.. daug muzikos atradimų..
Visi administratoriai-programuotojai įdėjo daug jėgų į šį "kūrinį". Tad visų pirma padėkos jiems.
Taip pat senbuviškiems pensininkams ;]
Žodžiu, būkit!
2012 m. vasario 2 d. 19:15:44
sveikinimai as cia jau 5 metai.
2012 m. vasario 2 d. 19:06:24
Sveikinu su dešimtuoju!
2012 m. vasario 2 d. 19:00:55
Ryte keistai pagalvojau,kad kažkada tai ,turi būti dešimtmetis,ar jau buvo,ar dar bus
Mano nuojauta dabar pike 
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2012 m. vasario 2 d. 18:26:25
Graži sukaktis! Didžiausi sveikinimai!
Džiugu matyti tokį vis tubulėjantį lietuvišką muzikos portalą, man asmeniškai šis portalas Nr. 1.
Ir 10 metų top'ai tikrai
P.S. ta proga visi laukiami vasario 24-25 turbūt įvyksiančiame Music.lt meet'e, visas naujienas sekit būtent čia!
2012 m. vasario 2 d. 18:23:24
Nuoširdžiausi sveikinimai
2012 m. vasario 2 d. 18:18:43
Su Gimtadieniu ! Sveikinimai ! Butu buve simboliska pasiekt 10000 grupiu skaiciu, bet pritruko visai nedaug ...