tai va.cia galit prabalsuot uz tai kad rhcp atvarytu i lt (kaip ir kornai kuo daugiau balsu tuo didesne tikimybe,kad jie cia atvaziuos.) https://eventful.com/demand/D0-00...021-1 /confirmed
siaip diskusijoj maciau kad gana daug zmoniu noretu pamatyt pipirus lietuvoj.prasyciau visu prabalsuot,nesvarbu fanai jus ar ne bet bent del kitu(nu nepatingekit,prasau..).ir del to kad i lietuva kadanors atvarytu verta pagarbos grupe.o siaip tai rhcp lietuvoj butu mano svajone......na nepatingekit man padet ja igyvendint....reik gi antanui parodyt ko verta jo prosenelio gimtine. aciu visiems..
p.s.balsuot reik paspaudus ant demand it.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. gruodžio 4 d. 17:22:53
2006 m. gruodžio 4 d. 16:56:34
2006 m. gruodžio 3 d. 20:39:37
2006 m. gruodžio 3 d. 20:33:16
2006 m. gruodžio 3 d. 19:07:13
siaip diskusijoj maciau kad gana daug zmoniu noretu pamatyt pipirus lietuvoj.prasyciau visu prabalsuot,nesvarbu fanai jus ar ne bet bent del kitu(nu nepatingekit,prasau..).ir del to kad i lietuva kadanors atvarytu verta pagarbos grupe.o siaip tai rhcp lietuvoj butu mano svajone......na nepatingekit man padet ja igyvendint....reik gi antanui parodyt ko verta jo prosenelio gimtine.
p.s.balsuot reik paspaudus ant demand it.