Hello cruel world!
Did you sleep well last night?
nieko ypatingo ir siaip priverciancio susimastyt ar pakeliancio nuotaika. bet vis tiek niekur tokio lyg ir nemaciua tad 7
Gal net užsičiaupėt?
Vadinasi, nutuokiat, kas esąs.
Galit didžiuotis: ne visi asilai tokie gudrūs.
cmon rašė: čia tipo reikia vertint to prieš tai pasipostinusio padarėlio parašą? '] haha
okei.
"•Kartais. Kai sninga.•" --> šūdukų fontanėlis. minties nulis, expresijos nulis. išvis, prie ko čia? nei zeba, nei kūl. nei turbo, GALŲ GALE. ar čia labai EMO?
fakemo, tokiu atveju ']
O zhmogau, klysti. Su mintimi gal ir ne, bet chia eilute ish mano bryto eilerashcio ir man patinka. o beto ash truputy paty anti-emo, tad perdonamijo, bet klishay suwartei.
-----------------------
Kaip manoma, Ronnie James Dio pirmasis įveda į metalo kultūrą įžymųjį „velnio ragų“ simbolį, kitaip
dar žinomą kaip \m/. Pasak Dio, šį ženklą jam rodydavo jo senelė, norėdama apsaugoti jį nuo blogio.
„Velnio ragus“ Dio pradėjo rodyti dar per savo pirmųjų grupių koncertus.
Tikriausiai chia yra jega, tad 9.
Sorry uzh nemokshishkuma,,
šypsokis! Tai antras geriausias dalykas, kurį gali daryti savo lūpomis]]]~
Negalėjau nepakomentuot... Labai daug minčių šitas parašas sukėlė Iš kart pasistojo klausimas, "o koks dalykas pirmojoje vietoje?" Ir akimirksniu atėjo nelabai padorus atsakymas Paskui protas pašnibždėjo, kad čia greičiausiai apie bučinį eina kalba...
Už tai,kad privertė pagalvot - 10
Už sukeltas nepadorias mintis - 6
Vidurkis - 8
čia tipo reikia vertint to prieš tai pasipostinusio padarėlio parašą? '] haha
okei.
"•Kartais. Kai sninga.•" --> šūdukų fontanėlis. minties nulis, expresijos nulis. išvis, prie ko čia? nei zeba, nei kūl. nei turbo, GALŲ GALE. ar čia labai EMO?
fakemo, tokiu atveju ']
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2007 m. kovo 22 d. 21:11:34
Did you sleep well last night?
nieko ypatingo ir siaip priverciancio susimastyt ar pakeliancio nuotaika. bet vis tiek niekur tokio lyg ir nemaciua tad 7
2007 m. kovo 18 d. 16:14:04
Ehem... Juk tariama "Ymou" , ane?
Musk ymou gauk krymou?
Už galimą lietuvių kalbos sudakymą ir smurtines mintis: 4
2007 m. kovo 18 d. 15:26:02
2007 m. kovo 17 d. 23:07:30
emn. 9 , gal 'labai gilios' minties ir nera,taciau bent man, tai taip linksmai ir sarkastiskai nuskambejo .. as uz
2007 m. kovo 17 d. 22:46:22
2007 m. kovo 17 d. 16:18:00
2007 m. kovo 17 d. 13:55:41
2007 m. kovo 17 d. 10:54:01
nezinau,jei cia bajeris,tai jo nesupratau,o jei ne,tai geriau patylesiu.Mokausi tolerancijos.
2007 m. kovo 17 d. 09:56:37
ji - kaip vėjas, jos nematai, bet jauti.
Tuomet ji ypatinga.
8.
2007 m. kovo 17 d. 00:10:04
kažkodėl pirmas man atrodo, kad galima kalbėti.
ir šeip mintis neprasta, bet 9+.
2007 m. kovo 16 d. 19:34:10
2007 m. kovo 12 d. 21:39:52
čia tipo reikia vertint to prieš tai pasipostinusio padarėlio parašą? '] haha
okei.
fakemo, tokiu atveju ']
O zhmogau, klysti. Su mintimi gal ir ne, bet chia eilute ish mano bryto eilerashcio ir man patinka. o beto ash truputy paty anti-emo, tad perdonamijo, bet klishay suwartei.
-----------------------
Kaip manoma, Ronnie James Dio pirmasis įveda į metalo kultūrą įžymųjį „velnio ragų“ simbolį, kitaip
dar žinomą kaip \m/. Pasak Dio, šį ženklą jam rodydavo jo senelė, norėdama apsaugoti jį nuo blogio.
„Velnio ragus“ Dio pradėjo rodyti dar per savo pirmųjų grupių koncertus.
Tikriausiai chia yra jega, tad 9.
Sorry uzh nemokshishkuma,,
2007 m. kovo 12 d. 20:53:47
geresnis parashas butu "ishsijunk caps lock"
ashtuoni uz lietuviskuma
2007 m. kovo 12 d. 20:32:51
Tikrai, žmonės, rašykit lietuviškai!!!
P.S. mane praleiskit, aš be parašo. Tiesiog norėjau pareikšti pagarbą bonai ;]
2007 m. kovo 12 d. 20:30:44
2007 m. kovo 12 d. 18:07:48
Negalėjau nepakomentuot... Labai daug minčių šitas parašas sukėlė
Už tai,kad privertė pagalvot - 10
Už sukeltas nepadorias mintis - 6
Vidurkis - 8
2007 m. kovo 12 d. 18:02:26
2007 m. kovo 8 d. 21:55:44
okei.
fakemo, tokiu atveju ']
2007 m. kovo 8 d. 21:06:40
~ 9.
Na, toks nieko, bet, nelabai koks jau ypatingas.
O beje, cyber pirates parashas - nuostabus. jei ash ji gerai suprantu, tai yra kazhkaas super, ir taikliai.
2007 m. kovo 8 d. 20:22:09
Na, man nelabai. Skambesio trūksta. Penketas.