manau nelabai samone gaunasi, nes kiekvienas siulys savo variantus, ir tada kyla klausimas kodel butent jo/jos pasiulyta filma turetume aptarti? ;D gal reiktu visu pirma sudaryti tam tikro zanro filmu top kazkiek , ir tas kuris tarkim surenka daugiausia norinciu tasku ir aptarinejam.. bet vel gi klausimas kas sudarys ta topa, šiaip apie tai turejo pagalvoti diskusijos kureja;DD man cia truksta taisykliu.....
siulau 3 filmus pirmam seansui, isrenkam kuri ziuresim (parinkau filmus islempos bet siaip manau verti demesio, pats asmeniskai jokio dar neziurejau...)
Skoniai skirtingi ir t.t. Siaip as gan ispizdejas esu ir bet ko neziuriu :D Beto argi nera temos "filmam"? Ten ir pasakyk savo nuomone apie tam tikra filma ir viskas.. Jei kas susidomes juo tai paziures ir isdestys gal savo nuomone.. O bendrai cia tai.. :DDD Na gi nesamone :)
Pagalvojau ar ne būtų įdomu sukurti bendrą filmų žiūrėjima ir jų aptarima forume. Turiu omenyje, kad išsirenkam vieną filmą kuri max per savaitę peržiūrime. Ir padarom to filmo aptarimą fomume. Pasidalinam įspūdžiais, patikimais, nepatikimais, sukeltais jausmais ir t.t.
Ką manot music.lt nariai? : )
Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
Kodel mes kertiniai dabar puslapyje su Sahja, sakau, do our $it. As uzsiimu dainu, albumu, grupiu asenizacija pagal stiliu, temas, kategorijas kaip delione of $. Sahja delioja dainas, albumus pagal savo skoni... asenizacija
Bet gerai Edzka man yra asmeniskai parases: kad man geriau bloga rashit, nesimaishit. Ir galbut tada po daug ir intensyvaus bet kokybisko darbo - earn a hit.
Stevas Jobsas nebuvo kulinaras, keliauninkas, teisininkas. Markas Zuckerbergas visai ne konditeris, fotografas, tenisininkas ar enciklopedijos sudarytojas. Elonas Muskas nera kosmonautas, neurochirurgas, politikas ir automobilistas. Doing their $$$it
O veikla uz pinigus ne tik priestarautu veiklos is idejos krypciai bet ir as pats nemoku ta padaryti nors tai mane islaisvintu ir atristu rankas. Tiesiog neturiu galvos, kaip ta galima butu padaryti siais laikais.
2012 m. vasario 6 d. 18:59:02
manau nelabai samone gaunasi, nes kiekvienas siulys savo variantus, ir tada kyla klausimas kodel butent jo/jos pasiulyta filma turetume aptarti? ;D gal reiktu visu pirma sudaryti tam tikro zanro filmu top kazkiek , ir tas kuris tarkim surenka daugiausia norinciu tasku ir aptarinejam.. bet vel gi klausimas kas sudarys ta topa, šiaip apie tai turejo pagalvoti diskusijos kureja;DD man cia truksta taisykliu.....
2012 m. vasario 6 d. 18:47:17
siūliau afterlife - galima suprasti dvejopai, su draugais ilgai diskutavom kaipgi ten is tikruju buvo
2012 m. vasario 6 d. 18:37:30
siulau 3 filmus pirmam seansui, isrenkam kuri ziuresim (parinkau filmus islempos bet siaip manau verti demesio, pats asmeniskai jokio dar neziurejau...)
Ghost Dog: The Way of the Samurai
Les derniers jours du monde
The Night Porter
2012 m. vasario 6 d. 14:03:34
Bet ten dažnaiusiai tik išsakoma asmeninė nuomonė apie filmą, retai užsimezga išsami diskusija.
2012 m. vasario 6 d. 13:15:36
Skoniai skirtingi ir t.t. Siaip as gan ispizdejas esu ir bet ko neziuriu :D Beto argi nera temos "filmam"? Ten ir pasakyk savo nuomone apie tam tikra filma ir viskas.. Jei kas susidomes juo tai paziures ir isdestys gal savo nuomone.. O bendrai cia tai.. :DDD Na gi nesamone :)
2012 m. vasario 6 d. 12:49:46
Interesting
Kas pasiūlys pirmąjį fimą?
2012 m. vasario 6 d. 12:47:09
Labai gera įdėja! Ir būtų idomu, kad siūlytumėte retesnius, psichologinius, sunkesnius filmus :).
2012 m. vasario 6 d. 09:42:43
Pagalvojau ar ne būtų įdomu sukurti bendrą filmų žiūrėjima ir jų aptarima forume.
Turiu omenyje, kad išsirenkam vieną filmą kuri max per savaitę peržiūrime. Ir padarom to filmo aptarimą fomume. Pasidalinam įspūdžiais, patikimais, nepatikimais, sukeltais jausmais ir t.t.
Ką manot music.lt nariai? : )