Kokybė kaip Queen in Nuce, įrašas mono, darytas su prasta aparatūra - Moono lėkštės iš viso ne skamba, o šnypščia, daug iškraipymų Šis įrašas, turbūt, darytas tiesiog nuo plokštelės, matyt remasterint nebuvo galimybės, gal motininės juostos išvis nebėra, juk įrašyta radijo studijoj.
Ji išleista Live at Leeds albume. Bent jau taip rašo keliose tinklalapiuose
Jo, Summertime Blues singlo b pusė. Tommy laikų kūrinys, grotas to koncertinio turo metu. Reikia geriau įsiklausyti, nes tai mano mėgstamas The Who laikotarpis.
O prioritetai man pastaruoju metu yra nauji leidimai. Dar kitas dalykas, kad naujos grupės dažnai jau nebepateikia nieko įdomaus man. Ar bent nesilygina su savo "pirmtakais", kad norėtųsi į juos gilintis.
Nauji atradimai lieka tikrai paskutinėje vietoje ir praktiškai pamirštami. Kartais tik, jeigu pagal asociaciją su kita grupe atrandu, perklausau kokias kelias dainas, ir dažnai tuo ir pasibaigia, nes reikia grįžti prie prioritetų.
Tai panaši dilema ir man. Mano JAU mėgstamos grupės kepa kūrybą tempais, kurie man žiauriai per dideli, o čia dar naujas grupes atradinėti. Dažniausiai pas mane atradimai dabar būna "nes Spotify algoritmas išmetė", o ne intentional prisėdimai prie kažko
Nes pasirodo, juose gali slėptis įdomių, netikėtų dalykų. Pvz., netyčia atradau vieną bitlų dainą, nuo kurios užsikabinau, ir paaiškėjo visas Yellow Submarine albumas įdomus. Bet kur čia spėsi perklausyt, kai tiek naujų reikia peržvelgti...
Tai niekas netrukdo. Nėra ir labai didelė diskografija studijinių albumų. O man vis dar reikia normaliai perklausyti visus klasikinius, kurių gal nei vieno albumo normaliai taip ir neperklausiau. Bitlai, Rolling Stones, Kinks...
2012 m. vasario 12 d. 18:35:57
Kokybė kaip Queen in Nuce, įrašas mono, darytas su prasta aparatūra - Moono lėkštės iš viso ne skamba, o šnypščia, daug iškraipymų Šis įrašas, turbūt, darytas tiesiog nuo plokštelės, matyt remasterint nebuvo galimybės, gal motininės juostos išvis nebėra, juk įrašyta radijo studijoj.
2012 m. vasario 12 d. 18:30:25
Ir ją sukūrė ir vokalą atlieką John Entwistle'as. Labai mėgstu jo kūrybą ir atlikimą
2012 m. vasario 12 d. 18:22:20
Jo, Summertime Blues singlo b pusė. Tommy laikų kūrinys, grotas to koncertinio turo metu. Reikia geriau įsiklausyti, nes tai mano mėgstamas The Who laikotarpis.
2012 m. vasario 12 d. 18:14:44
Ji išleista Live at Leeds albume. Bent jau taip rašo keliose tinklalapiuose
2012 m. vasario 12 d. 18:00:32
Tiesą sakant man irgi paslaptis, tiesiog atradau youtubei ją ir pamaniau paprašyti, kad įkeltų į music.lt
2012 m. vasario 12 d. 17:55:54
O kaip čia pavienė daina? Čia kas, singlas? Neteko tokios girdėt.
2012 m. vasario 12 d. 17:52:16
Puiki daina, aišku, įrašas ne iš geresnių, bet smagu, kad įkėlė bent dainą.