Šiandien sapnavau Thundertale. Jie pasirodė įspūdingai(su daug šviesų ir t.t.) Eurovizijos finale (žinau, juokinga sapnuot tokius dalykus, bet taip buvo)
Ir plius - aš šitą dainą tik va db išgirdau. Hmmm...keista . Gal mano sapnas pranašingas bus ?
Welcom down to my planet hell!
Pasigedau energijos. Kažkaip lyginu su kitomis power metal grupėmis, kaip Dragonforce ar Masterplan, kurios išties užveda kilti į kovą, deja čia Lauryno vokalas skamba kaip kačiuko murkimas. Vat būtent tos energijos Thundertale'ams ir trūksta. Galbūt gyvai visai kitaip skambės, bet įrašas silpnas. Nekalbu apie dainą, žodžius, muziką, kalbu apie atlikimą.
Cia taip kaip Uzkalniui duot pavertint koncervus & lasinius & pashteta ( aisku su uogiene) kur undermenshai valgo jei piggiai randa. Ar nenukentes Sahja morale?
2012 m. vasario 14 d. 10:49:28
Šiandien sapnavau Thundertale. Jie pasirodė įspūdingai(su daug šviesų ir t.t.) Eurovizijos finale (žinau, juokinga sapnuot tokius dalykus, bet taip buvo)
Ir plius - aš šitą dainą tik va db išgirdau. Hmmm...keista . Gal mano sapnas pranašingas bus
?
2012 m. vasario 13 d. 17:18:03
Kaip daina labai graži, bet ne tokios reikia Eurovizijai. Galbūt, jei atlikimas būtų stipresnis, daina tiktų, bet dar ne... Gal gyvai skamba geriau ;)
2012 m. vasario 13 d. 17:02:14
Aš lyginau savam žanre, ne su apgailėtinomis dainomis išrinktomis į Euroviziją
2012 m. vasario 13 d. 15:17:23
na jau gedos jie nepadarytų eurovizijoje. O su tavim Izzo tai nesutinku visų pirma DregonFoce yra speed metal grupė, ir visų antrą daina yra pilna energijos lyginat su jau išrinktais į finalą :P
2012 m. vasario 13 d. 15:06:48
Pasigedau energijos. Kažkaip lyginu su kitomis power metal grupėmis, kaip Dragonforce ar Masterplan, kurios išties užveda kilti į kovą, deja čia Lauryno vokalas skamba kaip kačiuko murkimas. Vat būtent tos energijos Thundertale'ams ir trūksta. Galbūt gyvai visai kitaip skambės, bet įrašas silpnas. Nekalbu apie dainą, žodžius, muziką, kalbu apie atlikimą.