sweet_little_sister rašė: Nesuprantu kuo ji kitiem patinka....balsas negrazus, dainos taip pat...nejaugi nera geriau ir graziau dainuojanciu???
Nu tu čia ir suskėlei
Nejaugi nėra geriau ir gražiau dainuojančių už Moonspell,Muse,Atrocity,Arch Enemy,Ambeon,Metallica,Lake of Tears,Ozzy Osbourne,69 Eyes,Him,Lacuna Coil,AC\DC,Pain?
Buvau neseniai jos koncerte, labiausiai įsiminė būtent itin jauki atmosfera. Taip, dainos dauguma vienodos, čia pagrindinis minusas. Tačiau tai nublanksta prieš nepakartojamą (tikrai nesu girdėjęs nieko panašaus) balsą, kuris idealiai tinka prie pianino skambesio.
Iš pažiūros atrodo paprasta, keista mergaitė, tačiau kada prisėda prie pianino norisi tik tylėti ir klausytis.
Manau iš Alinos muzikos galima išspausti ir daugiau (turiu galvoj būtent MUZIKOS prasme), nes jos balsas galėtų gražiai tikti ir prie gitaros ir prie smuiko ar violončelės. Jei ji paimprovizuotų ir paįvairintų savo kūrybą galima laukti kažko, ko Lietuvoj dar nebuvo girdėta. O ši dainininkė viso labo tik 12-okė , tad viskas prieš akis.
Berods "Pravda" naujokų rinkimuose buvo labai gražiai apie Aliną parašyta - kad jai tereikia eilėraščio ir paprastutės melodijos, kas priverčia net solidžius dėdes susimąstyt ar net pravirkt.
Three swiss witch-bitches, which wished to be switched swiss witch-bitches, watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witch-bitch, which wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch witch?
Man labiau patinka, tai kaip ji piesia... va tam ji tikrai turi labai didele talenta. Dainos - monotoniskas, bet gražus balsas ( vietomis gal įkyrus nes per daug cypiantis... )
Iš pradžių paklausiau- hm, galvoju- įdomu. Paklausiau- antrą, trečią kartą- o gi vienoda vienoda viskas. Trūksta laisvumo, improvizacijos. Dainų tekstai gal ir nieko, bet atlikimas... Pavyzdžiui "Ramuma", kai ją atlieka D. Razauskas, man kur kas mieliau skamba. Kitavertus, labai gerai, kad žmogus tiki tuo, ką daro, tačiau galėtų atkreipti dėmesį į tą retą, bet taiklią kritiką.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2007 m. balandžio 6 d. 18:03:18
Nesuprantu kuo ji kitiem patinka....balsas negrazus, dainos taip pat...nejaugi nera geriau ir graziau dainuojanciu???
Nu tu čia ir suskėlei
Nejaugi nėra geriau ir gražiau dainuojančių už Moonspell,Muse,Atrocity,Arch Enemy,Ambeon,Metallica,Lake of Tears,Ozzy Osbourne,69 Eyes,Him,Lacuna Coil,AC\DC,Pain?
2007 m. balandžio 6 d. 17:38:09
2007 m. kovo 12 d. 21:04:56
2007 m. kovo 12 d. 19:33:23
Iš pažiūros atrodo paprasta, keista mergaitė, tačiau kada prisėda prie pianino norisi tik tylėti ir klausytis.
Manau iš Alinos muzikos galima išspausti ir daugiau (turiu galvoj būtent MUZIKOS prasme), nes jos balsas galėtų gražiai tikti ir prie gitaros ir prie smuiko ar violončelės. Jei ji paimprovizuotų ir paįvairintų savo kūrybą galima laukti kažko, ko Lietuvoj dar nebuvo girdėta. O ši dainininkė viso labo tik 12-okė , tad viskas prieš akis.
2007 m. vasario 20 d. 21:25:19
va čia
https://public.fotki.com/mimu/
2007 m. vasario 20 d. 21:09:33
2007 m. vasario 10 d. 19:56:55
2007 m. vasario 9 d. 19:18:43
Galėtų išgelbėti Lietuvos sceną.
2007 m. vasario 9 d. 19:10:40
Three swiss witch-bitches, which wished to be switched swiss witch-bitches, watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witch-bitch, which wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch witch?
2007 m. sausio 24 d. 22:36:08
2006 m. gruodžio 30 d. 23:29:48
2006 m. gruodžio 30 d. 23:29:07
2006 m. gruodžio 30 d. 23:06:20
2006 m. gruodžio 30 d. 22:27:59
2006 m. gruodžio 30 d. 19:45:52
2006 m. gruodžio 27 d. 22:22:54
2006 m. gruodžio 26 d. 14:37:31
geras vokalas labai
2006 m. gruodžio 26 d. 02:14:12
Ir tarp kitko, ivairiai daug kur rasoma, tiesiog as pasakiau TIKRUOSIUS pavadinimus.
2006 m. gruodžio 26 d. 02:10:22
2006 m. gruodžio 26 d. 02:06:20