tau reikia nao foto??intike neturiu,nedejau .....ai..bijau zmones isgasdyt.o jei labai tau idomu i pane pasiziuret tai atsiusiu i maila kartu su savo nr.nes music.lt gadina visa reikala
prasom prasom..erty visada jusu paslaugoms..tik per daug neisnaudokito kad mnao nikas greitai ir patogiai pasiraso tai zn patikaip ten mokinomes per informa kazkada qwerty taip vadinasi virsutine dalis klaviaturos ar kazkas tokio....tai raides tik nubraukiau ir geras nikas siejo
geras paaiskinimas is kur atsirado Zygis, erty ale ziuriu tavo nikas lb gerai rasos- visos raides klaviaturoj is eiles eina... ZYGIS ZYGIS ZYGIS MYLIU ZYGI MYLIU ZYGI MYLIU ZYGI MYLIU ZYGI
MYLIU, DIEWINU, NEREALIAI PAMISUS as del jo.....kazkaip net paciai keista, nes ne taip jau langwai man ir itiksi, bet žygis......nu ka as zinau!!!! ir is kur gi jis tox saunus atsirado???
siaip tai mnao plaukai-raudoni!!bet nelabai kas pastebi,nu bet jua kiap pradedam su draugem "zvengt"kur nors..tai si karto visi atsisuka pasiziuret kas cia per prietrankos..is tikruju nera taip blogai......
o del yvu tai reikejo geriau neminet,juk zinai kad as ju nevirskinuir Zygio tikrai nesiduociau del ju....geriau tada pasiieskot kokio kito asmens,kuiuo galeciau isduoti savo zvaigzdunabet taip tikiuosi neatsitiks gyvenime,bent to as tikrai nenoreciau!!!!per daug tas Zygis man patinka.....toks realus optimistas...nu ir px-tas
pasirodo as ji tikrai DIEVINU!!
erty, tu wisiskai teisi!!!
EStrella, jo tu irgi teisi nu del tu yvu....gywenime taip nesirengciau, nes kaip pati sakei tai butu žygio isdawimas....todel geriausia, manau, yra tiesiog graziai sypsotis!!! wa, o jei to neuztenka, galima ir plauku spalwa kesti, pwz.: kas sawaite!!!
kox skirtumas, kokie ugiai apsirenkit kaip nors...... nu vat tarkim kaip tos 2 mano drauges lrt- kartoja YVA, bet cia jau butu Zygio isdavimas... tai tada susigarbanokit plaukus ir nusidazykit zaliai tada tai tikrai bus- SVIESK MINIOJE ZMONIU.....
SVIESK!!!!!!!!!minioje zmoniu issiskirk is ju visu(kaip galiu issiskirt jei mano ugis tik 160 ir mane snieks nemato ar as svieciu ryskiom spalvom ar en.vistiek sutrype!!!)
O prioritetai man pastaruoju metu yra nauji leidimai. Dar kitas dalykas, kad naujos grupės dažnai jau nebepateikia nieko įdomaus man. Ar bent nesilygina su savo "pirmtakais", kad norėtųsi į juos gilintis.
Nauji atradimai lieka tikrai paskutinėje vietoje ir praktiškai pamirštami. Kartais tik, jeigu pagal asociaciją su kita grupe atrandu, perklausau kokias kelias dainas, ir dažnai tuo ir pasibaigia, nes reikia grįžti prie prioritetų.
Tai panaši dilema ir man. Mano JAU mėgstamos grupės kepa kūrybą tempais, kurie man žiauriai per dideli, o čia dar naujas grupes atradinėti. Dažniausiai pas mane atradimai dabar būna "nes Spotify algoritmas išmetė", o ne intentional prisėdimai prie kažko
Nes pasirodo, juose gali slėptis įdomių, netikėtų dalykų. Pvz., netyčia atradau vieną bitlų dainą, nuo kurios užsikabinau, ir paaiškėjo visas Yellow Submarine albumas įdomus. Bet kur čia spėsi perklausyt, kai tiek naujų reikia peržvelgti...
2005 m. sausio 28 d. 20:55:07
2005 m. sausio 22 d. 15:53:32
2005 m. sausio 22 d. 15:47:32
2005 m. sausio 20 d. 21:10:00
2005 m. sausio 19 d. 20:29:02
2005 m. sausio 19 d. 19:30:23
2005 m. sausio 18 d. 19:28:17
2005 m. sausio 18 d. 17:37:01
2005 m. sausio 18 d. 16:49:43
bet seip wisai nieko paaiskinimas, dabar zinosiu.....diekui
2005 m. sausio 17 d. 22:16:02
2005 m. sausio 17 d. 20:36:53
2005 m. sausio 17 d. 17:11:45
2005 m. sausio 16 d. 21:08:04
2005 m. sausio 16 d. 14:14:33
o del yvu tai reikejo geriau neminet,juk zinai kad as ju nevirskinu
pasirodo as ji tikrai DIEVINU!!
2005 m. sausio 16 d. 12:37:51
EStrella, jo tu irgi teisi nu del tu yvu....gywenime taip nesirengciau, nes kaip pati sakei tai butu žygio isdawimas....todel geriausia, manau, yra tiesiog graziai sypsotis!!! wa, o jei to neuztenka, galima ir plauku spalwa kesti, pwz.: kas sawaite!!!
2005 m. sausio 16 d. 00:05:19
2005 m. sausio 15 d. 18:06:05
2005 m. sausio 14 d. 23:54:00
2005 m. sausio 14 d. 21:11:03
2005 m. sausio 14 d. 20:16:21