dazniausiai jie pykstasi del manes arba mano seses. zodziu dazniausiai kuri nors palaikau arba pasakau kazkoia tiesa savo nuomone. bet geriausia yra nesikisti primetant elementaria fraze: dar susimuskit ir iseit is kabario ar virtuves.. visados iseinu. nenoriu but liudininke kas ka pasake kam ri kaip kou tonu ir blah blah.. tada jie masto labiau, galop labiau issisneka.. geriau jie issiskirtu..
na, sheip manau tevai yra jusu ir jie turi teise zinot, ka jus manot.. kai ishgirstu, kai tevai susigincyja del nieku, ti ir sakau: del ko gincijates bent zinot? ir pradedu ishvedziot, kad abejuose pasisakymuose yra ir tiesos, ir melo. Perdedat ir pagrazinat viska, kad tik yskaudint ir yzeist vienas kita.Tada abu apsiramina ir tiek. (aishku, jie nesigincyja iki tiek, kad kalba ateitu iki skyrybu, tai gal todel viskas lengvai ir baigiasi. Tai turbut tinka tik "lengviem gincam", kai tik budas ishsikraut ir tiek.. )Seip, kai buvau maza tai jie stengdavosi gincytis taip, kad ash negirdeciau.
na aš tada paklausiu: o ką tu gali pakeisti / padaryti? Čia gi jų reikalas. pradėsi kištis tai dar didesnį balaganą padarysi... ir gali likti dar kalta... geriausia nesikišti - jei protingi žmonės, išspręs problemą žmoniškai, o jei ne , anksčiau ar vėliau įvyks tos skyrybos... gali tik laikinai sustabdyti, bet vistiek kažkada ta "bombą" sprogs.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2006 m. gruodžio 28 d. 02:50:27
2006 m. gruodžio 22 d. 20:45:34
o šiaip,jei įvirstų į mano kambarį,rėkdami ir mano nuomonės klausdami,-tarčiau žodį kitą.
2006 m. gruodžio 22 d. 20:34:42
2006 m. gruodžio 22 d. 20:32:57
2006 m. gruodžio 22 d. 20:24:28
manau, kad jų reikalai - ne mano reikalai, juolab,kad ir jie mano lygiai taip pat.
2006 m. gruodžio 22 d. 20:19:32
2006 m. gruodžio 19 d. 22:08:35
2006 m. gruodžio 19 d. 20:44:51
2006 m. gruodžio 19 d. 20:44:30
2006 m. gruodžio 19 d. 20:38:27
2006 m. gruodžio 19 d. 20:01:44
iš kelinto aukšto? tą irgi įtrauksiu. nebūtina iš****.
2006 m. gruodžio 19 d. 20:00:18
2006 m. gruodžio 19 d. 19:40:34
Aš rašau tokį darbą. Tad jūsų pagalba man praverstų.