Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
DjVaids | ![]() Agnes Carlsson |
||||
einaras13 | ![]() Kanye West Turbūt vienas geriausių gero samplinimo pavyzdžių - sample\'as duoda tik atspirties tašką, bet virš jo einančios melodinės ir vokalinės idėjos yra šviežios ir įdomios |
||||
malia | ![]() Ava Max |
||||
Konditerijus | ![]() Chris Cornell |
||||
PLIKASS | ![]() Flipsyde |
||||
Silentist | ![]() Tony Hadley Bee gees dainos koveris |
||||
Alvydas1 | ![]() Rome |
||||
Sahja | ![]() Vera Brezhneva |
2012 m. vasario 19 d. 23:36:48
Nežinau, ar po dvylikos, nes paprastai man tas limitas dingsta vidury dienos :/ Dar neperpratau šios sistemos
2012 m. vasario 19 d. 23:35:37
Ai, tai po dvyliktos vėl dings tas limitas? Ok, dabar žinosiu :)
2012 m. vasario 19 d. 23:32:00
Yra toks limitas "Per dieną galima palaikyti 3 to pačio vartotojo komentarus"
2012 m. vasario 19 d. 23:28:15
Jo, tik kartais jau darosi nebe juokinga, o graudu dėl tokio nemokšiškumo... Ir aš nesuprantu, kodėl music'as man nebeleidžia mėgti tavo komentarų
2012 m. vasario 19 d. 23:24:35
Taip gimsta anekdotai
2012 m. vasario 19 d. 23:17:17
Nesuvokiama man, kaip galima šitaip nesigaudyti :). Britanija Kanadoje :D Čia geras.
2012 m. vasario 19 d. 23:15:49
Na, tuomet yra naudingų knygų, kaip atpažinti istorinius žemėlapius :) Niekad tokios neturėjau, bet kiek girdėjau iš pažįstamų, jos tikrai veiksmingos
O egzamine (jeigu žadi tokį laikyti) nuo žemėlapių neišsisuksi 
2012 m. vasario 19 d. 23:14:30
O va taip būna. Sako, susimaišo, kai tiek visko daug reikia parašysi: čia sąvoką, čia datą, čia dar prakeiktą miestą ir net ne sostinę parašyti :/ Jeigu mokeisi, tai vien iš to ką perskaitei, gali išmąstyti, ko tavęs klausia, bet ne visi žmonės mąsto
Gal.
Ir ne vien šios dvi maišomos. Per imperializmo laikotarpį duodamas ne šiaip kokio žemyno, bet viso pasaulio žemėlapis. Tuomet prasideda, kad D.Britanija atsiduria Kanadoje ar Grenlandijoje, o kartais ir Norvegijos bei Švedijos viduryje
2012 m. vasario 19 d. 23:11:47
Tiesa. Būna ir žiauresnių atvejų, tik man baisu pasakot
2012 m. vasario 19 d. 23:10:47
No comments tada...
2012 m. vasario 19 d. 23:09:53
Iš gedged išgirdau tokį dalyką, kad 10-tokai maišo Lenkiją su Alžyru. gedged, ar tai tiesa?
2012 m. vasario 19 d. 23:08:46
Va čia jau drįstu tave palaikyti.
Atleiskit, kad įsiterpiau į diaro svečių diskusiją
2012 m. vasario 19 d. 23:08:38
Na, jeigu dar yra 10-12 klasėse tokių, kurie maišo Vokietiją su Prancūzija, tai nežinau, ką jie apskritai tokiose klasėse veikia. Tokius dalykus žinojau dar prieš eidamas į mokyklą. Aišku, nedaug pažįstu tokių žmonių, kurie kaip aš dar iki mokyklos nuolat kiurksodavo prie žemėlapio ir mokindavosi valstybių sostines bei vėliavas. Na, bet nežinoti, kur yra Vokietija ir kur Prancūzija dvyliktoj klasėj yra tikrai žemiau visko :)
2012 m. vasario 19 d. 23:07:02
Oj. Iš geografinės pusės žemelapyje aš esu beveik "profė". Nei sostinės, nei šalių vieta man ne problema. Bet va tos rodyklės, frontų linijos ir visi tie dalykai.. Pvz: paaiškink ką reiškia tos rodyklytės arba tos linijos, kai jų pilna įvairiausių yra man labai sudėtinga.
2012 m. vasario 19 d. 23:05:31
Devintokė . 10 niekad iš istorijos pusmetį nesu turėjus :D . Senojoj mokykloj turėjau 8 ar 9 . O dabar tai pff...
2012 m. vasario 19 d. 23:03:39
Tada viskas suprantama. Kai didelės apimtys, tai ir datų daug būna :)
2012 m. vasario 19 d. 23:03:36
Ne , žodis į žodį nereikia , bet tų sąvokų pavadinimus įsimint ir jų nesupainiot man yra neįmanoma . Datos , iš dviejų skyrių jų taip normaliai galima pririnkt , aišku kontruose būna pagrindinės . Užduotys su žemėlapiais yra bent jau man pakankamai sunkios . Galiu pasakyt tiek , kad mano klasėj tų , kuriem iš istorijos išeina 8-10 yra gal tik kokie 4 ar 5 žmonės iš 30 .
2012 m. vasario 19 d. 23:03:18
Manau, kad čia jau regimosios atminties trūkumas :) Tarkim man visad keista, kaip galima sumaišyti tarkim Vokietiją su Prancūzija, tieisog galvoj tai netelpa, o dauguma ima ir sumaišo, niekaip nesugeba įsidėmėti :/ Gal tiesiog reikėtų pažaisti žaidimukus su geografinio mąstymo lavinimu (nete jų apstu), patyrinėti žemėlapius, tik nenuobodžiaujant ;)
2012 m. vasario 19 d. 23:00:45
Am, jei apie tuos senus laikus, tai kontrolinis buvo iš visos Antikos (Senovės Graikijos ir Romos) plius kryžiaus žygiai :) Paprastai kontroliniai pas mus trunka dvi pamokas, kartais per jas turi neatitraukdamas tušinuko rašyti, nes visko nespėji
Taip buvo per atsisakitymą iš Pirmojo pasaulinio karo ir Lietuvos nuo nepriklausomybės paskelbimo iki 1940 okupacijos :)
2012 m. vasario 19 d. 23:00:32
Išduok paslaptį kaip :D Nes man niekaip nesiseka žemėlapį išmokt :D