Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
4Blackberry | ![]() Depeche Mode Žinau, kad DM mumyse siūlomi dažnai, bet negaliu susilaikyti, jeigu daina tinka. Gražiausia tamsi elektronika. |
||||
Sahja | ![]() Lemon Joy |
||||
PLIKASS | ![]() Sunrise Avenue |
||||
einaras13 | ![]() Black Sabbath Popso? |
||||
Silentist | ![]() ABBA |
||||
malia | ![]() Alok |
2012 m. vasario 20 d. 22:41:01
Dar taigi nebuvo tos žiemos. Kad čia keletą savaičių pašalo. Pfu, lyg nieko nebūtų buvę
2012 m. vasario 20 d. 22:30:17
Gal pasakyk tu tiems amariliams, kad truputį paskubėtų... Nusibodo ta žiema jau, noriu vasaros
2012 m. vasario 20 d. 22:27:08
Atsigaus dar ;) Sakau, mano amariliai dar liepė kelias savaites palaukti
2012 m. vasario 20 d. 22:26:10
Oi, biški į vasarą nukrypau. Kad nyksta ta žiema tokiu greitumu, kokį išvysto žaibas
2012 m. vasario 20 d. 22:24:04
Debesys, kupini sniego
2012 m. vasario 20 d. 22:18:11
Tai tie debesys liūties, lietaus ar šiaip tokie praplaukiantis, kokių vasarą dažnai pasitaiko?
2012 m. vasario 20 d. 22:16:35
Aš jau tris dienas be televizoriaus gyvenu. Nes tik tą serialą ir težiūrėjau. Kažkodėl nieko nemėgstu, ką rodo televizorius
2012 m. vasario 20 d. 22:15:47
O jeigu taip tuomet mielai prašom
Tik nežinau dėl planinės ekonomikos, phu planinės dienotvarkės savaitgaliui, nes kažkokie juodi debesys į gaubia ;D
2012 m. vasario 20 d. 22:14:29
Gal dėl to, kad televizoriui ir lietuviškiems serialams jaučiu didelę antipatiją.
2012 m. vasario 20 d. 22:13:06
A kodėl tu jo nemėgsti?
2012 m. vasario 20 d. 22:12:47
Gerai, jei nesupratai, jums konspektas:
> tavo pavartotas posakis žinomas
> aš tavo juokelį dėl atvykimo pas tave laikiau rimtu dalyku
2012 m. vasario 20 d. 22:11:51
Liūdnos naujienos dėl serialo, aišku, ne man. Bet visi pažįstami jį labai mėgo, nežinau dėl ko. Taigi, reikia pasiruošt išvysti daug niūrių veidų
2012 m. vasario 20 d. 22:10:46
Jau buvau tada, egzistavau. Tik dar nieks manęs nepažinojo. Stovėjau, sėdėjau arba gulėjau šešelyje, klausiausi muzikos (vienintelė lankymosi čia priežastis buvo tada)
2012 m. vasario 20 d. 22:09:41
2012 m. vasario 20 d. 22:08:56
Ta prasme, tai posakis žinomas, bet galvojau, kad tu čia rimtai
2012 m. vasario 20 d. 22:05:13
Čia bent jau pas mus vartojamas posakis, apibūdinantis žmogų, kuris viską priima tiesiogiai, nesupranta sarkazmų, ironijos
2012 m. vasario 20 d. 22:03:44
Niekis, stotyje pasitiksiu su ryškiu plakatu
Kaip tik savaitgalis dar nesuplanuotas toje planinėje mano gyvensenoje ;D
O Alytus žavingas miestas. Tiesą sakant, kažkada jį pristatinėjau musico nariams, tik nemanau, kad tada čia egzistavai
https://www.music.lt/Susipazinkite-cia-mano-namai-blog-36640.html
2012 m. vasario 20 d. 22:02:53
Ką tuo nori pasakyti?
2012 m. vasario 20 d. 22:02:24
žiūrim į trečiąją priežastį, nelabai išeis taip atrodo. Ir labai sunku Rugilę bus susirasti, Alytuj, jei neklystu, gyvena 60000 žmonių. Nebent atsispausdinsiu nuotrauką (daug egzempliorių) ir iškabinsių ant stulpų plakatau su užrašu:
"Ieškau jos"
2012 m. vasario 20 d. 21:59:31
Manau, tave ir savaitgalį priims :). Kai turėsi laiko, kad nenuobodžiautum eilinį kartą musice, tai bent bandymą pamatysi ir Alytų apžiūrėsi ;).