| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| 4Blackberry | Village GreenThe Kinks Labai pozityviai mane nuteikiantis, smagus ir nostalgiškas The Kinks kūrinys. |
||||
| Konditerijus | To FranceMike Oldfield |
||||
| einaras13 | Clichés of the World (B Movie)The Kinks |
||||
| Sahja | Train At MidnightBad Boys Blue |
||||
| Very_crazy_enough | The WaitingMichael Hoppe |
2012 m. vasario 25 d. 16:44:09
Galima pavadinti ir intrigos palaikymu :) Kartu tai neskatina ir papildomų anketų kūrimų, kad įtakoti rezultatus. Apskritai, daugelyje panašių topų apskritai neskelbiamos proporcijos tarp įrašų, bet tai turbūt būtų jau pernelyg slapta :) O dėl balsavimo trukmės, ko gero, bus galima palikti jį aktyvų visus metus, kad ir naujokai galėtų pareikšti savo nuomonę.
2012 m. vasario 25 d. 16:42:13
Na, man irgi ta sistema ne prie širdies, ir ta intriga... juk dienos dainos balsavimuose tokios nėra, kodėl mėnesio turėtų būti?
2012 m. vasario 25 d. 16:37:44
Na balsu skaičiavimo sistema, švelniai tariant, atrodo neaiški...
negi nebūtų galima tiesiog rodyt, kiek kuri daina turi balsų? Ar čia kaip ir intrigos palaikymas iki balsavimo pabaigos? Beje, o kada balsavimas baigsis?
2012 m. vasario 25 d. 16:28:59
Skaičiuojama pagal bendrą taškų sumą - tai reiškia, kad Queen daina yra surinkusi didžiausią bendrą taškų skaičių, o kiti kūriniai lyginami pagal ją ir taip sudaromas topas.
2012 m. vasario 25 d. 16:22:38
Aš nesuprantu vieno dalyko:
Kame reikalas, kad aš už Queen - Bohemian Rhapsody daviau 8 balus, o bendrą reitingą rodo 10. Juk visi turi būt davę 10, kad bendras toks būtų
2012 m. vasario 24 d. 21:44:15
Ne, keik nori, už visas gali
2012 m. vasario 24 d. 21:09:17
Tik viena karta galima balsuot???
2012 m. vasario 24 d. 20:52:46
Šiaip tai čia vertinimas balais, kas nežinot