Na balsu skaičiavimo sistema, švelniai tariant, atrodo neaiški... negi nebūtų galima tiesiog rodyt, kiek kuri daina turi balsų? Ar čia kaip ir intrigos palaikymas iki balsavimo pabaigos? Beje, o kada balsavimas baigsis?
Galima pavadinti ir intrigos palaikymu :) Kartu tai neskatina ir papildomų anketų kūrimų, kad įtakoti rezultatus. Apskritai, daugelyje panašių topų apskritai neskelbiamos proporcijos tarp įrašų, bet tai turbūt būtų jau pernelyg slapta :) O dėl balsavimo trukmės, ko gero, bus galima palikti jį aktyvų visus metus, kad ir naujokai galėtų pareikšti savo nuomonę.
Skaičiuojama pagal bendrą taškų sumą - tai reiškia, kad Queen daina yra surinkusi didžiausią bendrą taškų skaičių, o kiti kūriniai lyginami pagal ją ir taip sudaromas topas.
Na, man irgi ta sistema ne prie širdies, ir ta intriga... juk dienos dainos balsavimuose tokios nėra, kodėl mėnesio turėtų būti?
Na balsu skaičiavimo sistema, švelniai tariant, atrodo neaiški... negi nebūtų galima tiesiog rodyt, kiek kuri daina turi balsų? Ar čia kaip ir intrigos palaikymas iki balsavimo pabaigos? Beje, o kada balsavimas baigsis?
Skaičiuojama pagal bendrą taškų sumą - tai reiškia, kad Queen daina yra surinkusi didžiausią bendrą taškų skaičių, o kiti kūriniai lyginami pagal ją ir taip sudaromas topas.
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2012 m. vasario 25 d. 16:44:09
Galima pavadinti ir intrigos palaikymu :) Kartu tai neskatina ir papildomų anketų kūrimų, kad įtakoti rezultatus. Apskritai, daugelyje panašių topų apskritai neskelbiamos proporcijos tarp įrašų, bet tai turbūt būtų jau pernelyg slapta :) O dėl balsavimo trukmės, ko gero, bus galima palikti jį aktyvų visus metus, kad ir naujokai galėtų pareikšti savo nuomonę.
2012 m. vasario 25 d. 16:42:13
Na, man irgi ta sistema ne prie širdies, ir ta intriga... juk dienos dainos balsavimuose tokios nėra, kodėl mėnesio turėtų būti?
2012 m. vasario 25 d. 16:37:44
Na balsu skaičiavimo sistema, švelniai tariant, atrodo neaiški...
negi nebūtų galima tiesiog rodyt, kiek kuri daina turi balsų? Ar čia kaip ir intrigos palaikymas iki balsavimo pabaigos? Beje, o kada balsavimas baigsis?
2012 m. vasario 25 d. 16:28:59
2012 m. vasario 25 d. 16:22:38
Aš nesuprantu vieno dalyko:
Kame reikalas, kad aš už Queen - Bohemian Rhapsody daviau 8 balus, o bendrą reitingą rodo 10. Juk visi turi būt davę 10, kad bendras toks būtų
2012 m. vasario 24 d. 21:44:15
Ne, keik nori, už visas gali
2012 m. vasario 24 d. 21:09:17
Tik viena karta galima balsuot???
2012 m. vasario 24 d. 20:52:46
Šiaip tai čia vertinimas balais, kas nežinot