kazn ash tay nelaba tikiu ,kad 60cizu per diena..nu bet rimtai ,nesinori sakyt,kad durnas..nu va.. bet tik del balso..sveikata tikrai svarbesne..ar taip ar kitaip- balsa Jis turi.. <3
na, kai pershalima isivarai, tai tas uzhkimimas buna toks, kad neina aukshtesnes natos ishtraukt, kai parekauji daug ti irgi taip buna. O kai rukai ti balsas kazhkoki gergzhdesi igauna, bet anksciau jis gyresi kad suruko 80 cigareciu per diena, naaa tai sakychiau doze mazhina mazhina ;]]] nieks nekalts kad durns yra, nemanau kad yra protinga aukoti savo plauchius sushiktai muzikai. Juo labiau kai jis nebeuzhsiimineja muzika.. tuoj ishgirsim naujiena "ville valo plauchiu vezhys" ;]]
na jo balsas nerealus, o Ville su sawo ivairiais nutikimais buvo ir su jais liks, juk Ville
Štai kaip žmogus aukojasi, kad dėl jo lydytusi pusė pasaulio mergyčių Bet aš tai manau, kad čia tik pasiteisinimas, rūkymas nors ir žalingas yprotis, bet vienas iš gyvenimo malonumų, aišku ne visiems bet nemažai daliai žmonių...Kadangi Ville bohemiška siela taigi varžyti savo norų nelinkęs žmogus ir tiek Na ir kas , kad tabakas kenkia, bet jei norėdamas išsaugoti savo sveikatą ir gyvybę varžysi savo gyvenimą tai nieko čia gero...Bet šiaip manau Ville balsas toks tikrai ne vien dėl tabako...
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2006 m. gruodžio 26 d. 15:23:03
2006 m. gruodžio 25 d. 14:01:46
Xpo> jo kol greit nusproks.
2006 m. gruodžio 25 d. 10:48:19
Vilė - Dievas. Jis nemirtingas. Todėl gali rūkyti spakainas. Ir masturbuotis.
Gotas...
2006 m. gruodžio 25 d. 00:13:20
2006 m. gruodžio 24 d. 20:05:16
manau jis tuoj uzdus..
To jam is visos sirdies linkiu.
2006 m. gruodžio 24 d. 19:15:39
2006 m. gruodžio 24 d. 18:52:01
2006 m. gruodžio 24 d. 18:11:20
juk sveikata svarbiausia....
2006 m. gruodžio 24 d. 16:47:46
2006 m. gruodžio 24 d. 16:02:38
2006 m. gruodžio 24 d. 12:49:53
2006 m. gruodžio 24 d. 12:32:50
2006 m. gruodžio 24 d. 12:17:30
2006 m. gruodžio 24 d. 09:24:58
2006 m. gruodžio 24 d. 00:13:42
jau visai nukvakimas, tai bent naujiena...
2006 m. gruodžio 23 d. 23:18:01
2006 m. gruodžio 23 d. 22:31:38
jo..aš be žodžių..
2006 m. gruodžio 23 d. 22:16:23
2006 m. gruodžio 23 d. 21:26:06
2006 m. gruodžio 23 d. 21:06:07