Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Koks tavo mėgstamiausias muzikos žanras?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234567 ... 14
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
gintuks77
2011 m. kovo 8 d. 12:38:27
Disco, elektroninė, eurodance, dance, deep trance, piano-rock ir panašiai

2011 m. kovo 8 d. 12:09:05
Blues, rock, psychedelic rock, blues rock, glam rock, punk rock, post punk, gothic rock nu is esmes tai tiesiog rock!

Atsakyti
Snabas
2011 m. kovo 8 d. 12:09:05
Blues, rock, psychedelic rock, blues rock, glam rock, punk rock, post punk, gothic rock nu is esmes tai tiesiog rock!

Atsakyti
Qintautas
2011 m. vasario 4 d. 11:46:09
HEAVY METAL : dauguma atmainų, ypač klasikinis Thrash, Black & Death Metal (išskyrus Brutal ir Grind), pasunkintas Power Metal, avangardinis ir progresyvusis Metal; Klasikinis Hard-rokas; kai kas iš alternatyvos, dainuojamosios poezijos; senas laiko patikrintas popsas... ir kitų žanrų po truputį klausau, IŠSKYRUS tik rap (organiškai nepernešu), "techno" (beprasmis mechaninis bumčikas), primityvius vienadienius "šliagerius" ,taip pat visokias blevyzgas, nes tai jau ne muzika.

...Užsimiršta ilgametės skriaudos, žodis \\\"rokas\\\" praranda kriminalinę prasmę. Nors dar nespėjame iki galo susivokti, kas gi čia iš tikro vyksta? Klausinėjame, ar reikalingas mums rokas, ar galima leisti metalą, piktinamės roko muzikos gausumu... [Komjaunimo tiesa, 1988, nr.34]
Atsakyti
kinomane
2011 m. sausio 30 d. 23:02:49
Rock 'n Roll , blues labiausiai. Ir dainuojamoji poezija,šiek tiek klasikos , bei šiektiek jazz.

Atsakyti
Reda
2011 m. sausio 30 d. 21:47:47
80's ir 90's rock.

Atsakyti
montimer
2011 m. sausio 30 d. 21:41:49
Nera mėgstamiausio žanro, bet yra mėgstamiausi atlikėjai, dainos. Visokia muzika man idomi ir reikalinga.

Atsakyti
kalipse
2011 m. sausio 30 d. 21:38:35 2011-01-31 20:19:03
Senas 70's rock'as ir 70's metalas ir 80's pop. Aplamai,viskas kas susije su 1970-sias metais , man yra TOBULIAUSIA

Atsakyti
neapsakoma
2011 m. sausio 30 d. 17:17:16
Rokas ir dauguma jo atšakų.

2011 m. sausio 30 d. 17:15:32
Man tai kiekvieno stiliaus bent po viena daina geru yra (kiek esu girdejus )

Atsakyti
arbatoholike
2011 m. sausio 23 d. 09:10:20
Pagrinde sunkusis ir klasikinis rokas.

2011 m. sausio 2 d. 23:40:01
Pop, Pop Rock, R&B, Classic.

Atsakyti
Blizzard
2010 m. rugpjūčio 19 d. 16:39:07
Drum and bass Nes kiekvienas klausytojas suras tai kas jam patinka

Atsakyti
Danduks
2010 m. rugpjūčio 2 d. 16:35:21
Hip-Hop, RnB, Rap....

Atsakyti
Corvus
2010 m. rugpjūčio 2 d. 16:33:24
rokas ir metalas mėgstamiausi žanrai.

2010 m. liepos 19 d. 16:37:23
Šiuo metu labiausiai klausosi Alternative Metal, Metalcore, Hardcore, Screamo, Post-Grunge, Alternative Rock.

Atsakyti
Inetutea
2010 m. liepos 12 d. 14:20:33
Rock

Atsakyti
LastOneonEarth (Užblokuotas)
2010 m. sausio 9 d. 19:05:28
heikki rašė:
Rockas ir Metalas

Na, šiaip tu grupes savo profilyje ar ką metalu laikai..? Klysti tada...

Atsakyti
kristis9
2010 m. sausio 9 d. 18:17:39
rock isskyrus pop rock

2010 m. sausio 9 d. 10:42:31
Labiausiai mėgstu:

Gothic Rock
Alternative Rock
Industrial Metal
Alternative Metal
Heavy Metal
Hard Rock
Glam Rock
Industrial Metal
Alternative metal,
Experimental metal,
New Metal

Bet vienos grupės ir kitos grupės grojančios tą patį stilių muzika visgi net labai skiriasi, nes visgi skirtingas balsas, dainavimo tempas, žodžiai ir pan.. Taigi iš visų šių mano paminėtų muzikos stilių iš tiesų klausau ne tiek jau ir daug.. Be to yra grupių, kurios sugeba į savo dainas sugrūsti netgi keletą skirtingų stilių. Ir žinoma yra grupių kurios grodamos tam tikrą stilių sugeba net visiškai nepataikyti į tą stilių.. Taigi tie stiliai tik labai apibendrintai nusako žmogaus klausomą muziką, netgi tos pačios grupės atskiros dainos gali būti absoliučiai skirtingos

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Grizzly Bear Grizzly Bear
7,8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

21:42 - 4Blackberry
Iš tikro tai, talentas tik labiau atsiskleidžia su metais, o ne mažėja, nes susidaro didžiausias sukauptos patirties / įgūdžių koncentratas. Bet išties įdomu, kaip jie "ant tiek" gerai grojo, kad Dream Theater toli dar.
11:29 - einaras13
Rush irgi savo kai kuriuose koncertuose atlieka Moving Pictures ištisai. Bet Rush kaitalioja setlistą ir turi didelę jūrą gabalų rezerve... tokias varijuot mėgstančias grupes aš labai gerbiu.
11:28 - einaras13
Jo, Beat sugrojo didžiąją dalį Discipline, Beat ir Three of a Perfect Pair albumų, bet bisui įtraukė ir Red instrumentalą, kuris buvo bomba gyvai.
06:41 - Alvydas1
Darosi populiaru muzikantams susirinkti ir gyvai sugroti tam tikrą albumą ištisai (Cavalera, the Gathering) arba štai BEAT prikelia King Crimson. Seniems fanams pasidžiaugti, naujiems - atrasti.
00:51 - einaras13
Tuo tarpu aš po Beat konco Osle. Aš nesu matęs tiek talento scenoje, nepaisant 72 metų vidurkio. Dream Theater netgi, sakyčiau, nowhere near tos ketveriukės. Ištaškė absoliučiai. Gal kada ilgesnį recenzinį žodį skelsiu šia tema.
00:48 - einaras13
Rush aš svarstau, bet ne tik Krokuvoj, o ir kituose netolimuose Europos pakampiuose, pvz, Kopenhagoj. Bet į Krokuvą šiai dienai pigiau nuvykti.
13:24 - 4Blackberry
Laukia keli dideli koncertai Lenkijoje, verti apmąstymo keliauti: Korn lapkričio 17 d., 2026. Ir dar didesnis: Rush kovo 27 d., 2027.
01:37 - DjVaids
Liepos 21-osios naktį Ukrainos nusipelniusi am artistui ir baleto „L ife Dance“ teatro solistui Ol eksandrui Garbarčukui sustojo širdis. Šokėjas, kuris kartu su dainininke Ruslana 2004 m. nušvietė „Eurovizijos“ sceną pergalingo jų pasirodymo metu, mirė nuo s
23:20 - einaras13
Paskutiniai du siūlymai (Illusion ir You Keep On Moving) labai panašūs, tokios atmosferiškai melancholiškos dainos. Abu kūriniai nuo seno pažįstami ir labai mano mėgstami.
19:20 - 4Blackberry
Konditerijaus dienos dainų siūlymai pastaruoju metu mane nervina. Tik gerąja prasme. Nes primena apie daug puikios muzikos, kurią norisi perklausyti, bet nėra kada. Gabūt kada iš šių dienų pavyyks...
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 5124
  Iš viso užsiregistravę: 73790
  Naujausias narys: jacek
  Šiandien apsilankė: 127509