Kažkur girdėjau,kad jei labai mėgstami visai negiminingi žanrai- tai nesi nei vieno iš jų tikras fanas. Bet man kažkaip atvirkščiai. Pirmenybę teikiu ritmebliuzui, soul, džiazui, tačiau dalis itin mėgstamų grupių priskiriamos pvz. rock kategorijai.
Nežinau, pagal visokias statistikas tai alternative rock, bet, tai kad aš tik vieną tokio stiliaus grupę mėgst Na taip, esu jos maniakė.
Šiaip Gothic metal/ gothic rock, darkwave, industrial (rock ir metal), pastaruoju metu doom metal domėtis pradėjau, tai jo daugiausiai ir klausaus...
Šiaip aš open-minded, daug kas patinka, nelabai priklausomai nuo žanro, tik trash ir brutal ypač nemėgstu... (apie kvailus žanrus, kaip pop, rnb, hh ir pan net nekelbu, klausyt negaliu)
Rap...nes mano nuomone pats prasmingiausias muzikos zanras..jus dabar sakysit kad jie tik " Bitch , Nigga , Motherfucka " bet tie kurie taip sakys net nzn tikro rap'o....2Pac - Keep ya head up , so many tears , changes , ir daug kitu...
anksčiau buvo grunge'as ir šiaip rokas, bet dabar po truputį nusibodo, nors vis dar klausau. dabar susidomėjau Lotynų Amerikos muzika, pvz Caetano Veloso, Chavela Vargas, meksikietiška muzika ir tuo tokiu savitu gitarų skambesiu.
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2007 m. gruodžio 25 d. 18:26:17
2007 m. gruodžio 23 d. 16:53:42
Blues
New Age
Darkwave
Folk
New Age...
Rock
na kažkas tokio
2007 m. gruodžio 23 d. 16:46:25
2007 m. gruodžio 14 d. 00:44:56
2007 m. gruodžio 14 d. 00:00:27
Rock,hard rock,metal,punk rock.
Labai jau smarkiai pasikeite per tuos metus
2007 m. gruodžio 13 d. 19:34:23
2007 m. lapkričio 27 d. 21:12:15
2007 m. lapkričio 27 d. 21:05:23
2007 m. lapkričio 27 d. 21:03:02
Nežinau, pagal visokias statistikas tai alternative rock, bet, tai kad aš tik vieną tokio stiliaus grupę mėgst
Šiaip Gothic metal/ gothic rock, darkwave, industrial (rock ir metal), pastaruoju metu doom metal domėtis pradėjau, tai jo daugiausiai ir klausaus...
Šiaip aš open-minded, daug kas patinka, nelabai priklausomai nuo žanro, tik trash ir brutal ypač nemėgstu... (apie kvailus žanrus, kaip pop, rnb, hh ir pan net nekelbu, klausyt negaliu)
2007 m. lapkričio 27 d. 16:51:03
2007 m. rugsėjo 10 d. 22:03:52
2007 m. rugsėjo 10 d. 19:47:12
2007 m. rugsėjo 9 d. 09:12:10
2007 m. rugsėjo 6 d. 22:20:38
2007 m. rugsėjo 6 d. 22:08:34
2007 m. rugpjūčio 25 d. 10:39:40
2007 m. rugpjūčio 25 d. 09:51:56
2007 m. birželio 24 d. 00:41:32
2007 m. birželio 24 d. 00:31:40
2007 m. birželio 23 d. 17:24:39