I Hate Everything About You vis dar gerai susiklauso, gal dėl to, kad Adamo vokalas ten visada man priminė Mamomtovo. Iš kitų dar labai ypatingą man nuotaiką sukuria Get Out Alive.
2 say
3 days grace
4 ever
Kaip sakau man tai negalioja, bet gal atsiras fanu kurie nores aprasineti situo uzrasu sienas, tiek tikras, tiek virtualias o.O
Uztat man galioja ir net labai
Ne visos man jų dainos patinka, bet yra tikrai gerų ir dėl tų gerųjų nebekreipiu dėmesio į prastesnes. D Žodžiu, "įsimylėjau" gal būtų kiek per drastiškas pasakymas, bet tas balsas tiesiog nežinau. Ir užburia ir ramina vienu metu. Užskaitau šitą grupę.
Tikrai nekeltas dainų yra gerų kaip sako kiti. Jie išties kurti dainas ir jas atlikti moka, oj moka. Daug klausant jų vis po truputy išgirdti kažką naujo toje pačioje dainoje, ir supranti kad ne eip sau stygas tampo ten ir dainuoja. O Adamo balsas ! Wow ... Viena iš pirmųju mano tikrai mėgstamų rocko grupiu kuria klausau dar ir dabar.
Na šita grupė gera. Nebeklausau jų, tačiau tai labai formuojanti žmogų grupė. Smagu kartais sugrįžti prie senų gerų dainų. Galbūt gerai paklausyti liūdnu laikotarpiu, tačiau kai nuotaika praeina, praeina ir dainos grožis. TDG ne muzika, o lyrika užveda klausytis - apie sudėtinga pasaulį už lango ir jo sukeliamą skausmą. Seni, geri, gerai įvertinti...
Ir dar vienas dalykas, kiek vaikų priviso (neįsižeiskit, mažieji) čia forume - nustokite "flaminti", bent ką nors konstruktyvaus pasakykite. Kas po galais iš tokių komentarų "HATE IT"? Tas pats ir "Love it". Na gal dar dar, bet tuščiai stumti tai žinot... Gal užaukime?
Pats gal nelabai klausau, bet maciau toki idomu dalyka:
1 thing
2 say
3 days grace
4 ever
Kaip sakau man tai negalioja, bet gal atsiras fanu kurie nores aprasineti situo uzrasu sienas, tiek tikras, tiek virtualias o.O
TDG apie ja isgirdau pries metus dabar beveik bent 1 h per diena buna paleisti visi 3 albumai. Pamegau sia grupe vien delto kad ne**** proto su nesamonem ir dainuoja normalias dainas apie prarasta meile... panasiai kaip as.
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2018 m. balandžio 28 d. 00:33:01
I Hate Everything About You vis dar gerai susiklauso, gal dėl to, kad Adamo vokalas ten visada man priminė Mamomtovo. Iš kitų dar labai ypatingą man nuotaiką sukuria Get Out Alive.
2016 m. liepos 26 d. 16:06:18
gal jie turi savyje kažko giliai paslėpto, ko nepaklausysi plika ausimi...
2012 m. liepos 1 d. 19:13:00
nuosirdzios,jausmingos,grazios,nevienodos
viena is megemiausiu mano griupiu... Jau klausau ilgai ir nenusibodo dar.
2011 m. rugpjūčio 22 d. 13:37:49
Pats gal nelabai klausau, bet maciau toki idomu dalyka:
1 thing
2 say
3 days grace
4 ever
Uztat man galioja ir net labai
2011 m. rugpjūčio 5 d. 19:09:14
2011 m. balandžio 10 d. 10:10:42
2011 m. kovo 28 d. 13:58:22
2011 m. kovo 27 d. 19:16:00
2011 m. kovo 27 d. 18:21:24
2011 m. kovo 5 d. 20:47:36
2011 m. kovo 5 d. 20:47:18
2011 m. sausio 14 d. 11:53:27
2011 m. sausio 13 d. 18:04:54
Ir dar vienas dalykas, kiek vaikų priviso (neįsižeiskit, mažieji) čia forume - nustokite "flaminti", bent ką nors konstruktyvaus pasakykite. Kas po galais iš tokių komentarų "HATE IT"? Tas pats ir "Love it". Na gal dar dar, bet tuščiai stumti tai žinot... Gal užaukime?
2010 m. gruodžio 26 d. 18:02:46
2010 m. spalio 27 d. 15:05:50
1 thing
2 say
3 days grace
4 ever
2010 m. rugsėjo 29 d. 21:47:06
2010 m. rugsėjo 13 d. 01:32:30
2010 m. rugpjūčio 28 d. 16:55:34
2010 m. rugpjūčio 23 d. 20:42:56
2010 m. rugpjūčio 12 d. 18:46:09