Ok. Kuriu
1. Išmokčiau važiuot riedlente.
2. Išmokčiau vairuot.
3. Nueičiau į sporto klubą (vis neprisiruošiu).
4. Apsiprekinčiau. Tiksliau "apsivoginčiau" ( ). Taip sakant eičiau į parduotuves ir temčiau namo man gražius dalikėlius.
5. Išmokčiau grot būgnais arba pianinu.
7. Ieškočiau pasislėpusiu žmonių.
6. Parašyčiau naują istoriją. Biblijos tęsinys .
'Aš tau atleidžiu' gali pasakyti tik tas, kas gali pasakyti 'Aš tave myliu' (Paolo Coelho - Alchemikas)
butu faina dviese pasilikt su patinkanciu zmogum bet jei jau viena tai daryciau ko nedarau, isbandyciau viska.daugiau pasimciau savo gyvunelius pakeliauciau po pasauli i tikriausei susirasciau kokia vietele i pradeciau ukininkaut taip i gyvenciau kol kas nors pasikeis a isprotesiu a da ka nors debilisko susigalvociau
ką gi gyvenčiau, tikrai nesižudyčiau. Iš pradžių apsidžiaugčiau: vaikščiočiau po parduotuves, išbandyčiau įvairiausius dalykus, pinigai taptų nesvarbūs, kadangi viskas man būtų ranka pasiekiama. Vėliau pasijausčiau vieniša: spėju greitai tai įvyktų. Bet turėtų praeit daugiau laiko, kad man pasidarytų labai sunku be žmonių, man jų truktų. Truktų bendravimo. Viskas taptų nebeįdomu, gal susirgčiau depresija, užsidaryčiau, per dienas neturėčiau ką veikti. Vėliau aišku susirasčiau kokią veiką, apsiprasčiau prie to. Nebekalbėčiau, nes vis tiek nebūtų kas išklauso. Internete kaip ir dabar stebėčiau žmones. Su ilgesiu ir skausmu juos prisiminčiau. Nezinau, ar kaip dabar domėčiausi psichologija, nes šis mokslas taptų man nebeaktualus. Gal pradėčiau mokytis groti ar tapyti. Tapyčiau liūdnus vaizdus, gal žmones, gal peizažus. Ir gyvenčiau.
čia nebloga vieta apgalvoti scenarijų tarkim taip atsitinka, tai tada kokias ttris dienas valgyčiau tai kas man skaniausia, vaikščičiau po prekybos centrus ir panašei šūda malčiau visokius daiktus išbandyčiau,m nueičiau nusiraučiau geriausią gitarą ir kubą bei gročiau Mhm...tada pasiimčiau mašiną nuvaryčiau į derlingus kraštus... Susirasčiau namelį ir gamtoj kur nors pasisodinčiau visokio maisto kokių karvių atsiveščiau Ūgyvūnai kiek surpatau liko) , kad užsitikrinčiau išgyvenimą kol ateis derlius ne matyt kokius pusę metų iš pusfabrikačių išgyvenčiau vėliau dar visokių knygų pasiimčiau mokinčiausi kaip ūkininkauti. taigi pragyvenimo šaltini turėčiau na ir keliaučiau po visą pasallį oi daug čia galima
EgzistencinisNerimas rašė: aš tai gyvenčiau naudodamasis visais dalykais kurie yra pasaulyje<...>
jeigu būtų zombių vampyrų armija būtų kiek sudėtingiau, bet tada yra motyvas užsiiminėt, gyvent ir panašiai kovot su tais debilais ir vaidint herojų. tiesą sakant dbr kai susimąsčiau visai norėčiau kad tokia diena kadanors išauštų.DD
fak, čia mūsų mėgstamiausia tema, or what?
bet aš norėčiau likt dviese su kuo nors. dviese galima jau ir karą pradėt
o iš ko rinktis?.) yra toks geras bredberio apsakymas iš knygos martian cronicles apie vyruką kuris liko vienas kolonizuotam marse nes visi kažkodėl išskrido atgal į žemę o jis tuo metu sėdėjo savo vienkiemį ir nesureagavo.) ir dar tas kitas apsakymas kur viena pora ten kažkaip panorėjo kad visi dingtų atsibunda - ir tikrai nebėra nė vieno žmogaus išskyrus juos ir jų sūnų...
paskui dar yra knyga i am a legend.)
aš tai gyvenčiau naudodamasis visais dalykais kurie yra pasaulyje: niekada neplaučiau indų, neskalbčiau rūbų ar patalynės, nesirūpinčiau dėl šiukšlių, gerčiau visą pasaulio mineralinį vandenį, važinėčiau visom pasaulio mašinom (man vienam benzo turėtų užtekt iki kaklo), valgyčiau visus pasaulio vaisius ir šaldytą maistą tol kol jis būtų sugedęs absoliučiai kas matyt nelabai įmanoma per mano trumpą gyvenimą.) rūkyčiau visas pasaulio cigaretes ir vartočiau visus narkotikus iš eilės.) peržiūrėčiau visus filmus ir perskaityčiau visas įdomias knygas.) nusižudyt niekuomet nevėlu. žinodamas kad turiu tokią galimybę to nedaryčiau tikrai ilgai. o paskui tikriausiai ko nors perdozuočiau, nors sako nusiskandint vienas iš maloniausių būdų atsisveikint su šiuo gyvenimu.)
jeigu būtų zombių vampyrų armija būtų kiek sudėtingiau, bet tada yra motyvas užsiiminėt, gyvent ir panašiai kovot su tais debilais ir vaidint herojų. tiesą sakant dbr kai susimąsčiau visai norėčiau kad tokia diena kadanors išauštų.DD
butu gerai, jei sugebeciau blaiviai mastyti po sitokios katastrofos(nes turbut turetu KAZKAS atsitikti, kad visi staiga paliktu mane viena;o).
nors...turbut supanikuociau ir pasidaryciau gala.
koki menesi veikciau VISKA ko siaip neveikiu. ta prasme stengciaus pabandyt viska ko nebandziau ir kas traukia. galiausiai, kai apimtu visiskas beprasmybes jausmas susirasciau auksciausia pastata koki galima rast ir sokciau-bent kelias sekundes skrisciau
2011 m. sausio 31 d. 13:56:19
2011 m. sausio 30 d. 19:31:05
1. Išmokčiau važiuot riedlente.
2. Išmokčiau vairuot.
3. Nueičiau į sporto klubą (vis neprisiruošiu).
4. Apsiprekinčiau. Tiksliau "apsivoginčiau" (
5. Išmokčiau grot būgnais arba pianinu.
7. Ieškočiau pasislėpusiu žmonių.
6. Parašyčiau naują istoriją. Biblijos tęsinys
2011 m. sausio 30 d. 14:03:29
2011 m. sausio 30 d. 13:57:29
2010 m. gruodžio 2 d. 19:34:42
2010 m. spalio 26 d. 15:39:53
Jei visą amžinybę likčiau viena, tikriausiai pamanyčiau, kad esu dievas ir pradėčiau kurt pasaulį iš naujo.
2010 m. spalio 26 d. 14:53:57
2010 m. spalio 24 d. 23:11:36
2010 m. spalio 24 d. 22:13:45
2010 m. spalio 24 d. 21:03:23
2008 m. balandžio 7 d. 22:24:36
mokinčiausi kaip ūkininkauti. taigi pragyvenimo šaltini turėčiau na ir keliaučiau po visą pasallį
man truputį nesiderina "ūkininkaučiau" ir "keliaučiau po visą pasaulį". tavo karvės pačios pasimelžtų ar kaip? o_O
2008 m. balandžio 7 d. 22:20:26
2008 m. balandžio 7 d. 22:11:56
marry me
2008 m. balandžio 6 d. 16:10:01
aš tai gyvenčiau naudodamasis visais dalykais kurie yra pasaulyje<...>
fak, čia mūsų mėgstamiausia tema, or what?
2008 m. kovo 28 d. 20:42:08
paskui dar yra knyga i am a legend.)
aš tai gyvenčiau naudodamasis visais dalykais kurie yra pasaulyje: niekada neplaučiau indų, neskalbčiau rūbų ar patalynės, nesirūpinčiau dėl šiukšlių, gerčiau visą pasaulio mineralinį vandenį, važinėčiau visom pasaulio mašinom (man vienam benzo turėtų užtekt iki kaklo), valgyčiau visus pasaulio vaisius ir šaldytą maistą tol kol jis būtų sugedęs absoliučiai kas matyt nelabai įmanoma per mano trumpą gyvenimą.) rūkyčiau visas pasaulio cigaretes ir vartočiau visus narkotikus iš eilės.) peržiūrėčiau visus filmus ir perskaityčiau visas įdomias knygas.) nusižudyt niekuomet nevėlu. žinodamas kad turiu tokią galimybę to nedaryčiau tikrai ilgai. o paskui tikriausiai ko nors perdozuočiau, nors sako nusiskandint vienas iš maloniausių būdų atsisveikint su šiuo gyvenimu.)
2008 m. vasario 27 d. 15:33:43
2008 m. vasario 5 d. 22:13:59
2008 m. vasario 5 d. 22:10:06
butu gerai, jei sugebeciau blaiviai mastyti po sitokios katastrofos(nes turbut turetu KAZKAS atsitikti, kad visi staiga paliktu mane viena;o).
nors...turbut supanikuociau ir pasidaryciau gala.
2008 m. vasario 5 d. 20:45:10
2008 m. vasario 5 d. 18:49:31