Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Jei liktum vienas visam pasauly...

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
MsCopa
2011 m. sausio 31 d. 13:56:19
Numirčiau iš liūdesio. Man pasaulis - visų pirma žmonės, ir gyventi Žemės planetoje man patinka būtent dėl žmonių.

Atsakyti
RockPrincess
2011 m. sausio 30 d. 19:31:05
Ok. Kuriu
1. Išmokčiau važiuot riedlente.
2. Išmokčiau vairuot.
3. Nueičiau į sporto klubą (vis neprisiruošiu).
4. Apsiprekinčiau. Tiksliau "apsivoginčiau" ( ). Taip sakant eičiau į parduotuves ir temčiau namo man gražius dalikėlius.
5. Išmokčiau grot būgnais arba pianinu.
7. Ieškočiau pasislėpusiu žmonių.
6. Parašyčiau naują istoriją. Biblijos tęsinys .

2011 m. sausio 30 d. 14:03:29
Net ir jei vienas vienintelis čia likčiau, vis tiek nieko neveikčiau-niekur neičiau: užsidėjęs ausines vartyčiau senus žurnalus ir žiūrėčiau kvailų laidų kartojimus (per visą žiemą)

2011 m. sausio 30 d. 13:57:29
As noreciau kokiam menesius likti viena. Tiek daug nuveikciau (mm) D

Atsakyti
peteliske2
2010 m. gruodžio 2 d. 19:34:42
Baisu net pagalvoti.

Atsakyti
Bee-Myself
2010 m. spalio 26 d. 15:39:53

Jei visą amžinybę likčiau viena, tikriausiai pamanyčiau, kad esu dievas ir pradėčiau kurt pasaulį iš naujo.

Atsakyti
astagrin
2010 m. spalio 26 d. 14:53:57
butu faina dviese pasilikt su patinkanciu zmogum bet jei jau viena tai daryciau ko nedarau, isbandyciau viska.daugiau pasimciau savo gyvunelius pakeliauciau po pasauli i tikriausei susirasciau kokia vietele i pradeciau ukininkaut taip i gyvenciau kol kas nors pasikeis a isprotesiu a da ka nors debilisko susigalvociau

Atsakyti
TaPatiOlivija
2010 m. spalio 24 d. 23:11:36
būtų neįdomu, net baisu vienai klaidžiot po pasauly : }

Atsakyti
Snabas
2010 m. spalio 24 d. 22:13:45
Zudyciaus

Atsakyti
ErikaCHA
2010 m. spalio 24 d. 21:03:23 2010-10-24 21:04:20
ką gi gyvenčiau, tikrai nesižudyčiau. Iš pradžių apsidžiaugčiau: vaikščiočiau po parduotuves, išbandyčiau įvairiausius dalykus, pinigai taptų nesvarbūs, kadangi viskas man būtų ranka pasiekiama. Vėliau pasijausčiau vieniša: spėju greitai tai įvyktų. Bet turėtų praeit daugiau laiko, kad man pasidarytų labai sunku be žmonių, man jų truktų. Truktų bendravimo. Viskas taptų nebeįdomu, gal susirgčiau depresija, užsidaryčiau, per dienas neturėčiau ką veikti. Vėliau aišku susirasčiau kokią veiką, apsiprasčiau prie to. Nebekalbėčiau, nes vis tiek nebūtų kas išklauso. Internete kaip ir dabar stebėčiau žmones. Su ilgesiu ir skausmu juos prisiminčiau. Nezinau, ar kaip dabar domėčiausi psichologija, nes šis mokslas taptų man nebeaktualus. Gal pradėčiau mokytis groti ar tapyti. Tapyčiau liūdnus vaizdus, gal žmones, gal peizažus. Ir gyvenčiau.

2008 m. balandžio 7 d. 22:24:36
lacunacoil rašė:
mokinčiausi kaip ūkininkauti. taigi pragyvenimo šaltini turėčiau na ir keliaučiau po visą pasallį

man truputį nesiderina "ūkininkaučiau" ir "keliaučiau po visą pasaulį". tavo karvės pačios pasimelžtų ar kaip? o_O

2008 m. balandžio 7 d. 22:20:26
čia nebloga vieta apgalvoti scenarijų tarkim taip atsitinka, tai tada kokias ttris dienas valgyčiau tai kas man skaniausia, vaikščičiau po prekybos centrus ir panašei šūda malčiau visokius daiktus išbandyčiau,m nueičiau nusiraučiau geriausią gitarą ir kubą bei gročiau Mhm...tada pasiimčiau mašiną nuvaryčiau į derlingus kraštus... Susirasčiau namelį ir gamtoj kur nors pasisodinčiau visokio maisto kokių karvių atsiveščiau Ūgyvūnai kiek surpatau liko) , kad užsitikrinčiau išgyvenimą kol ateis derlius ne matyt kokius pusę metų iš pusfabrikačių išgyvenčiau vėliau dar visokių knygų pasiimčiau mokinčiausi kaip ūkininkauti. taigi pragyvenimo šaltini turėčiau na ir keliaučiau po visą pasallį oi daug čia galima

2008 m. balandžio 7 d. 22:11:56
kelsokelso rašė:
bet aš norėčiau likt dviese su kuo nors. dviese galima jau ir karą pradėt

marry me

2008 m. balandžio 6 d. 16:10:01
EgzistencinisNerimas rašė:
aš tai gyvenčiau naudodamasis visais dalykais kurie yra pasaulyje<...>
jeigu būtų zombių vampyrų armija būtų kiek sudėtingiau, bet tada yra motyvas užsiiminėt, gyvent ir panašiai kovot su tais debilais ir vaidint herojų. tiesą sakant dbr kai susimąsčiau visai norėčiau kad tokia diena kadanors išauštų.DD

fak, čia mūsų mėgstamiausia tema, or what?
bet aš norėčiau likt dviese su kuo nors. dviese galima jau ir karą pradėt

2008 m. kovo 28 d. 20:42:08
o iš ko rinktis?.) yra toks geras bredberio apsakymas iš knygos martian cronicles apie vyruką kuris liko vienas kolonizuotam marse nes visi kažkodėl išskrido atgal į žemę o jis tuo metu sėdėjo savo vienkiemį ir nesureagavo.) ir dar tas kitas apsakymas kur viena pora ten kažkaip panorėjo kad visi dingtų atsibunda - ir tikrai nebėra nė vieno žmogaus išskyrus juos ir jų sūnų...
paskui dar yra knyga i am a legend.)
aš tai gyvenčiau naudodamasis visais dalykais kurie yra pasaulyje: niekada neplaučiau indų, neskalbčiau rūbų ar patalynės, nesirūpinčiau dėl šiukšlių, gerčiau visą pasaulio mineralinį vandenį, važinėčiau visom pasaulio mašinom (man vienam benzo turėtų užtekt iki kaklo), valgyčiau visus pasaulio vaisius ir šaldytą maistą tol kol jis būtų sugedęs absoliučiai kas matyt nelabai įmanoma per mano trumpą gyvenimą.) rūkyčiau visas pasaulio cigaretes ir vartočiau visus narkotikus iš eilės.) peržiūrėčiau visus filmus ir perskaityčiau visas įdomias knygas.) nusižudyt niekuomet nevėlu. žinodamas kad turiu tokią galimybę to nedaryčiau tikrai ilgai. o paskui tikriausiai ko nors perdozuočiau, nors sako nusiskandint vienas iš maloniausių būdų atsisveikint su šiuo gyvenimu.)
jeigu būtų zombių vampyrų armija būtų kiek sudėtingiau, bet tada yra motyvas užsiiminėt, gyvent ir panašiai kovot su tais debilais ir vaidint herojų. tiesą sakant dbr kai susimąsčiau visai norėčiau kad tokia diena kadanors išauštų.DD

2008 m. vasario 27 d. 15:33:43
tikrai nenoreciau ka veikt reiketu? kila toks klausimelis?

Atsakyti
Tremor_Christ
2008 m. vasario 5 d. 22:13:59
žinau, kad vienintelis jausmas kuris apniktų, tai baisi, nepakeliama baimė.

2008 m. vasario 5 d. 22:10:06
Bizki nelabai realu, kad butent as likciau viena pasauly, bet ec...tos fantazijos.
butu gerai, jei sugebeciau blaiviai mastyti po sitokios katastrofos(nes turbut turetu KAZKAS atsitikti, kad visi staiga paliktu mane viena;o).
nors...turbut supanikuociau ir pasidaryciau gala.

2008 m. vasario 5 d. 20:45:10
koki menesi veikciau VISKA ko siaip neveikiu. ta prasme stengciaus pabandyt viska ko nebandziau ir kas traukia. galiausiai, kai apimtu visiskas beprasmybes jausmas susirasciau auksciausia pastata koki galima rast ir sokciau-bent kelias sekundes skrisciau

Atsakyti
k_b
2008 m. vasario 5 d. 18:49:31
dar vienas...

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2025 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Hinder Hinder
7

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

23:28 - Silentist
Silentist sia nakti ilsisi (+gerbejas svencia)
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
13:06 - Silentist
Papa was a Rolling Stone,
Where ever he laid his hat was his home
and when he died, all he left us was alone
01:45 - Silentist
Juokaunu. Du slapti muzikos gerbejai & megejai-nevidonai is nevidoniskiu
01:38 - Silentist
Svetainej narso Silentist(+slaptas gerbejas) kaip ir kasnakt
11:04 - Silentist
Pere Ubu’s David Thomas Dies at 71
11:38 - Alvydas1
Ne, čia tu ne vienas. Nors asmeniškai man Nightwish - legenda.
09:20 - Silentist
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
Atsinaujino TOP 40!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 385
  Iš viso užsiregistravę: 73574
  Naujausias narys: ScottyLenk
  Šiandien apsilankė: 123828