Xpo: mes per daug iš skirtingų pasaulių matau... beje, klausimas buvo, ką daryčiau jei likčiau vienas, o ne ką galiu daryti dabar ir likęs vienas... skirtumas šioks toks yra. Jei nėra aplinkui nieko, tai kokia prasmė išvis ką nors bedaryti?
expect the best, be prepared for the worst, fuck what others think & do your own thing.
Skaityk mano blogą: http://16div.tumblr.com
Šnokščiau visus narkotikus iš eilės, o ką daugiau veikt? Bent pakaifuočiau ;>>
engine_ rašė: Pasaulyje niekada neliksi vienui vienas. Tik su tokiu iškrypusiu bendrumo jausmo suvokimu kaip jusu, dreba kojos vien nuo minties jog neturesit kas ivertina jusu tustybe. o daugiau nieko jumyse juk ir nera, suknisti bandymai susitaurinti. O kad tai nebutu tik teorija. : ]]
Naj naj naj, engine, tu tai turbūt neturi iškrypusio bendrumo jausmo ir tau, duodu galvą nuimt ir skranduką prišikt, kojos tikrai nedreba Visi mes puikiai suvokiam, kad artimiausiu metu tikrai vieni nepaliksim; mes paprasčiausiai turim daug laisvo laiko ir mėgstam forumuose pilstyt iš tuščio į kiaurą
Three swiss witch-bitches, which wished to be switched swiss witch-bitches, watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witch-bitch, which wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch witch?
Pasaulyje niekada neliksi vienui vienas. Tik su tokiu iškrypusiu bendrumo jausmo suvokimu kaip jusu, dreba kojos vien nuo minties jog neturesit kas ivertina jusu tustybe. o daugiau nieko jumyse juk ir nera, suknisti bandymai susitaurinti. O kad tai nebutu tik teorija. : ]]
Pradžiai turbūt ištiktų kažkas panašaus į kultūrinį šoką, tad reikėtų pasiimti taurelę ir gerai pamąstyt, susivokt.
O po to pradėčiau kibirais lakt Hennesį, tekilą ir kitą alkoholinę laimę, kurios dabar negaliu įpirkt
Žudytis iš vienatvės, įtariu, nereiktų, mirčiau pergėręs alkoholinės laimės.
Three swiss witch-bitches, which wished to be switched swiss witch-bitches, watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witch-bitch, which wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch witch?
kad bent as ivykdyciau tai, kaip as noriu, tirkei reiketu pasilikti vienai visam pasauly.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Anksčiau ar veliau išprotėtum nuo vienatvės, bet padaryčiau daug dalykų, kurių dar neteko... Nuveikti galima daug, bet tai jau nebetektų prasmės...
galiausiai,mane nunuodytu koks parazitas ir ash mirciau matydama kaip puna mano kunas..taip letai,skausmingai
Tik gal iki tol kol neatsibustu mano pasamone - ji tikriausiai pasimegautu tuo sadistishku vaizdeliu.
Hmm...ir ash labai dauk verkciau...hmmm tikra klizma
ka pasirinkciau? eit pasiklausyt muzikos, apsiryt, uissimaudyt siltam ezere, pamatyt grazu vaizda ir siaip padaryt viska, aks mane yra gera. o nuo per didelio gerumo turbut ir uzsilenkciau. ka cia gali zinot.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
ish pradziu butu keista ir nedrasu.. turbut dvesti pradechiau, bet po to atsigauchiau ir pasitoosinchiau (kuo daugiau keliauchiau), o kai atsibostu jau viskas, tai nusizudychiau! va.. butu geris pabut vienai visame kame.. mhm... =D
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2008 m. vasario 5 d. 18:34:19
2008 m. sausio 31 d. 19:04:03
2008 m. sausio 31 d. 01:32:06
2008 m. sausio 31 d. 01:01:13
2008 m. sausio 31 d. 00:32:19
2008 m. sausio 31 d. 00:10:45
2008 m. sausio 30 d. 23:58:46
2008 m. sausio 30 d. 23:22:08
2008 m. sausio 30 d. 16:02:45
Pasaulyje niekada neliksi vienui vienas. Tik su tokiu iškrypusiu bendrumo jausmo suvokimu kaip jusu, dreba kojos vien nuo minties jog neturesit kas ivertina jusu tustybe. o daugiau nieko jumyse juk ir nera, suknisti bandymai susitaurinti. O kad tai nebutu tik teorija. : ]]
Naj naj naj, engine, tu tai turbūt neturi iškrypusio bendrumo jausmo ir tau, duodu galvą nuimt ir skranduką prišikt, kojos tikrai nedreba
2008 m. sausio 30 d. 09:14:10
2008 m. sausio 29 d. 10:59:12
O po to pradėčiau kibirais lakt Hennesį, tekilą ir kitą alkoholinę laimę, kurios dabar negaliu įpirkt
Žudytis iš vienatvės, įtariu, nereiktų, mirčiau pergėręs alkoholinės laimės.
2007 m. vasario 2 d. 14:44:40
2007 m. vasario 2 d. 09:57:40
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2007 m. vasario 2 d. 01:01:09
2007 m. vasario 1 d. 21:49:47
2007 m. vasario 1 d. 21:29:00
galiausiai,mane nunuodytu koks parazitas ir ash mirciau matydama kaip puna mano kunas..taip letai,skausmingai
Tik gal iki tol kol neatsibustu mano pasamone - ji tikriausiai pasimegautu tuo sadistishku vaizdeliu.
Hmm...ir ash labai dauk verkciau...hmmm tikra klizma
2007 m. vasario 1 d. 18:19:56
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2007 m. sausio 21 d. 19:10:43
2007 m. sausio 21 d. 12:16:20
2007 m. sausio 21 d. 11:33:19