aš kartais svajoju koks jausmas kai "sėdi" ant mėnulio krašto ir žiūri į sprogstančią žemę
vat ta akimirka kai supranti jog esi visiškai vienas. juk tada nebelieka jiokios prasmės
o kas butu, jeigu po kazkokio pasaulisko kataklizmo jus liktumete vienui vieni siam pasauli? ta prasme tam pasauli kuris butu po to kataklizmo
ps cataclysm is an event or catastrophe in which great changes happen. (musu atveju mirsta visi -1 zmones (gyvunai lieka))
cia toks klausimas, ka pasirinktume...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2007 m. sausio 2 d. 21:03:26
2007 m. sausio 2 d. 20:57:02
vat ta akimirka kai supranti jog esi visiškai vienas. juk tada nebelieka jiokios prasmės
2007 m. sausio 2 d. 20:55:27
2007 m. sausio 2 d. 20:51:07
ps cataclysm is an event or catastrophe in which great changes happen. (musu atveju mirsta visi -1 zmones (gyvunai lieka))
cia toks klausimas, ka pasirinktume...