rutasha rašė: galiu save priskaičiuoti prie tų "neraštingųjų" gitaristų (tiesa, atmetus faktą, kad iš manęs tokia gitaristė, kaip iš karvės balerina).
B8sim kolegos aš irgi nieko "šūstro" taip ir neišmokau grot, ir viską grojau iš klausos. Tabai man - žalias miškas, natas pažįstu, bet reiktų daug laiko, kol atsekčiau ir sugročiau
‚‘Mano sakinį nuryki. Prieš tai pasverk, neužsigerk. Turi ką pridurt? Įtark. Mano žodžiai prasmingi. Nesijuok mintyse, nes mano mintys tave girdi. Nebūk kandus, nebaigiau takto. Viskas tau - nepamiršk šio fakto.‘‘
Tikrai nenoriu girtis bet as tai moku groti ir is natu(klasikine gitara),tabu,akordu(akustine gitara) ir fusion'u(bosine gitara).Taigi man rots esu siek tiek rastingas!
na, aš žinau kur kokia nata ant grifo, bet iš natų niekada negroju. paprasčiausiai man labai daug laiko užima atsekti kur kokia nata ir ant kokios stygos ją patogiau groti. taip mokinausi tik veiną mini apimties kūrinuką. tab'ai man, tokiai tinginei ir visiškai neturinčiai kantrybės, žymiai patogiau. todėl galiu save priskaičiuoti prie tų "neraštingųjų" gitaristų (tiesa, atmetus faktą, kad iš manęs tokia gitaristė, kaip iš karvės balerina).
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
2004 m. spalio 29 d. 22:00:59
2004 m. spalio 26 d. 19:57:02
2004 m. spalio 26 d. 08:15:33
2004 m. spalio 26 d. 02:25:12
galiu save priskaičiuoti prie tų "neraštingųjų" gitaristų (tiesa, atmetus faktą, kad iš manęs tokia gitaristė, kaip iš karvės balerina).
B8sim kolegos
2004 m. spalio 24 d. 16:26:07
ira pas mane supuvus gitara.
Barak00da--->Emm...man rodos cia kalbama ne apie tai ar turi gitara bet ar moki groti is natu...
2004 m. spalio 23 d. 20:05:20
‚‘Mano sakinį nuryki. Prieš tai pasverk, neužsigerk. Turi ką pridurt? Įtark. Mano žodžiai prasmingi. Nesijuok mintyse, nes mano mintys tave girdi. Nebūk kandus, nebaigiau takto. Viskas tau - nepamiršk šio fakto.‘‘
2004 m. spalio 22 d. 12:37:56
2004 m. spalio 18 d. 17:55:12
2004 m. spalio 18 d. 17:31:33
2004 m. spalio 18 d. 09:36:16