martyr veeeeža, taip trumpai išsireiškus. tiek žodžiai, tiek melodija - puikiai atidirbtos. ir šiaip, tai yra daina, kuriai užgrojus, nesugebu jos išjungti. NIEKADA.
kas lygino su i feel you..na, jie nebėra tokie patys, todėl ir kūriniai skiriasi. jie negali stovėti vietoje, o palyginus dabartinį ir tuometinį jų gyvenimo būdą, viskas pasidaro dar aiškiau.
crush rašė: Prieš kokius 3 mėn. labai labai buvo užvežusi, dabar mano nuomonė šios dainos atžvilgiu pasikeitė, pirmasis įspūdis išblėso; nėra joje depešų tikrosios senosios dvasios, tiesiog gerai padaryta daina
Visiškai sutinku. Šitai dainai kažko tikrai trūksta..
Labai Depechiskas kurinukas. Kokybiskas, tvarkingai padarytas, malonus klausyti.
Bet tokio efekto kaip tarkim I Feel You nepadare, ir nemanau kad sulauksiu kada to.
Tiesiog DM jau savo padare. Bet staigmenos visalaik laukiamos ...
Prieš kokius 3 mėn. labai labai buvo užvežusi, dabar mano nuomonė šios dainos atžvilgiu pasikeitė, pirmasis įspūdis išblėso; nėra joje depešų tikrosios senosios dvasios, tiesiog gerai padaryta daina
nagi tai kaip jums sis depechu singlas is "The Best Of, Vol. 1"?
man asmeniskai tai ziauriai patinka; tokia valdinga, powerfull, ryztinga daina lb.
[stai ir vel eilini karta galim dziaugtis tobulais depechu kurybos vaisiais]
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2010 m. rugpjūčio 27 d. 02:45:42
kas lygino su i feel you..na, jie nebėra tokie patys, todėl ir kūriniai skiriasi. jie negali stovėti vietoje, o palyginus dabartinį ir tuometinį jų gyvenimo būdą, viskas pasidaro dar aiškiau.
2008 m. birželio 17 d. 23:36:00
2008 m. birželio 15 d. 04:49:01
2007 m. balandžio 3 d. 17:07:56
2007 m. sausio 14 d. 11:23:45
"Martyr" yra stiprioji Depeche Mode puse,apie kita puse nonoriu kalbeti..
O gal vis dėlto pakalbėk?
2007 m. sausio 14 d. 00:28:43
2007 m. sausio 13 d. 20:27:27
Prieš kokius 3 mėn. labai labai buvo užvežusi, dabar mano nuomonė šios dainos atžvilgiu pasikeitė, pirmasis įspūdis išblėso; nėra joje depešų tikrosios senosios dvasios, tiesiog gerai padaryta daina
Visiškai sutinku. Šitai dainai kažko tikrai trūksta..
2007 m. sausio 13 d. 16:34:13
2007 m. sausio 13 d. 04:39:47
Bet tokio efekto kaip tarkim I Feel You nepadare, ir nemanau kad sulauksiu kada to.
Tiesiog DM jau savo padare. Bet staigmenos visalaik laukiamos ...
2007 m. sausio 5 d. 18:16:20
2007 m. sausio 5 d. 17:14:21
2007 m. sausio 5 d. 17:04:34
dristu nesutikti, KAIP TIK depechu dvasia islikus, netgi lb
Žinoma kiekvienas turi savo nuomonę ; tiesiog šiuo metu vėl klausau depešus nuo jų pačių pradžių, todėl ir sakau, kad kažko "Martyr" trūksta
2007 m. sausio 5 d. 16:58:53
2007 m. sausio 5 d. 16:50:05
2007 m. sausio 5 d. 16:14:08
man asmeniskai tai ziauriai patinka; tokia valdinga, powerfull, ryztinga daina lb.
[stai ir vel eilini karta galim dziaugtis tobulais depechu kurybos vaisiais]