Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
hole
2007 m. vasario 7 d. 21:05:52
O gal Amandos solinių įrašų kokiųnors turit kasnors? help

Atsakyti
eglermknt
2007 m. sausio 6 d. 21:20:50
Šią grupę senokai atradau, gal prieš 2 - 3 metus. Dabar kažkaip ją primiršau, tiesą sakant nuo vasaros nei vienos dainos nesu perklausius. Vasarą labai žavėjo daina "My Alkoholic Friends", tokia užvedanti daina, taip ir norisi dainuoti kartu su vokaliste
Labai patiko ir "Girl Anachronism" tik labai gaila, kad daina, audio versija, ne tokia kokia video klipe yra. Kažkaip dingsta visa ta agresija ir isterija. Gal kas turit tą normalią versiją ? Ar čia tik man vienai taip rodosi, ar išties jos skirtingos Žodžiu.
Dar gražios dainos atsimenu buvo "Coin Operated Boy" ir "Good Day". Daugiau dainų neatsimenu.
O ir šiaip gražiai jie kažkaip kartu žiūrisi, įvaizdis jų kietas

2007 m. sausio 6 d. 21:08:47
och...giliai tinka ir patinka.
nieko panašaus nesu girdėjus,ir,kad ir kaip ieškočiau,neišgirstu.
turi kažką tokio labai ypatingo-Amandos balsas,temperamentas,charizma. mm..puikiai

Atsakyti
kremine_kale
2007 m. sausio 6 d. 20:47:14
Mitochondrija666 rašė:
Pazystu,klausau,labai patinka Kaip pirma kart isgirdau,buvau ziauriai nustebus. Pries tai net neisivaizdavau,kad toks dalykas pasauly egzistuoja Del The Dresden Dolls pradejau dometis kabaretu.

man db taip pat.. ir man patinka.. nors dar tik neseniai susipazinau. .

2007 m. sausio 6 d. 13:54:44
Pazystu,klausau,labai patinka Kaip pirma kart isgirdau,buvau ziauriai nustebus. Pries tai net neisivaizdavau,kad toks dalykas pasauly egzistuoja Del The Dresden Dolls pradejau dometis kabaretu.

2007 m. sausio 6 d. 13:29:30
klausau retai bet klausau ;] aš išvis esu neo cabareto gerbėjas tai man patinka tikrai... pirmas jū albumas geriausias kiti taip pat visai nieko... šiaip man patiko tai ką girdėjau bet vis neturiu laiko labiau įsigilinti reiks pasistengti ;]

2007 m. sausio 6 d. 13:24:09
na tai?

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Bloc Party Bloc Party
7,2

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Pokalbių dėžutė

22:07 - 4Blackberry
O prioritetai man pastaruoju metu yra nauji leidimai. Dar kitas dalykas, kad naujos grupės dažnai jau nebepateikia nieko įdomaus man. Ar bent nesilygina su savo "pirmtakais", kad norėtųsi į juos gilintis.
22:06 - 4Blackberry
Nauji atradimai lieka tikrai paskutinėje vietoje ir praktiškai pamirštami. Kartais tik, jeigu pagal asociaciją su kita grupe atrandu, perklausau kokias kelias dainas, ir dažnai tuo ir pasibaigia, nes reikia grįžti prie prioritetų.
21:58 - einaras13
Tai panaši dilema ir man. Mano JAU mėgstamos grupės kepa kūrybą tempais, kurie man žiauriai per dideli, o čia dar naujas grupes atradinėti. Dažniausiai pas mane atradimai dabar būna "nes Spotify algoritmas išmetė", o ne intentional prisėdimai prie kažko
21:48 - 4Blackberry
Nes pasirodo, juose gali slėptis įdomių, netikėtų dalykų. Pvz., netyčia atradau vieną bitlų dainą, nuo kurios užsikabinau, ir paaiškėjo visas Yellow Submarine albumas įdomus. Bet kur čia spėsi perklausyt, kai tiek naujų reikia peržvelgti...
21:46 - 4Blackberry
Tai niekas netrukdo. Nėra ir labai didelė diskografija studijinių albumų. O man vis dar reikia normaliai perklausyti visus klasikinius, kurių gal nei vieno albumo normaliai taip ir neperklausiau. Bitlai, Rolling Stones, Kinks...
21:19 - einaras13
Man reiktų kažkada pradėt santykius su Wings. Visuomet Wings turėjau omeny kaip mane labiau dominantį projektą negu patys bitlai, bet vis kažkur kitur dėmesys nukrypsta. Bet neabejoju, jog Wings kataloge rasčiau nemažai ką sau artimo.
20:08 - 4Blackberry
Kažin ar uždėjus šauktuką pavadinime pasitaisytų. Nes šauktukas ir turėtų būti pagal viską. O gal jis buvo išimtas su priežastim... Hm, įdomus mistinis detektyvas.
20:01 - einaras13
Šitas yra labai geras, made my day Įdomu tai, kad tikroje albumo nuorodoje yra brūkšnelis prieš "Help". Toks jausmas, kad kažkas bandė taisyti šitą situaciją ir nesugalvojo nieko geriau kaip įterpti brūkšniuką Arba labai keistas netyčiukas.
19:12 - 4Blackberry
Pavyksta ten patekti tik jei iš dainos tame albume profilio spaudžiama ant albumo nuorodos.
19:10 - 4Blackberry
Ok, dar vienas juokingas dalykas ištiko. Negali įeiti į The Beatles albumo Help puslapį, nes paspaudus nukreipia į svetainės pagalbos puslapį!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 4603
  Iš viso užsiregistravę: 73773
  Naujausias narys: aliciaanch
  Šiandien apsilankė: 305389