Atskirkim faktus nuo vaizduotes. Faktas#1: svetaines atmosfera itempta. Faktas#2: lankosi daugiamete neapykanta man jauciantys zmones. Vaizduote#1: vieni nariai susimoke su kitais. Vaizduote#2: esu sekamas Vaizduote#3: laukiama mano mirties. Kas tiesa
Jei netikrumas yra geriausia ne kaltinti liga, valdzia ar ateivius visokius. Tad Einarai: ar esi pries mane susimokes; ar mane seki; ar pabrezdamas lauki mano mirties. Trys klausimai estafete. Jei bus lengviau bendraut man po to su musico nariais.
Einarai+4Blackberry, esme ne skaiciukuose, bet esme kad liga man sako jog daug gaidziu susimoke, gaidziai stebi gaidindamiesi, daug gaidziu mirties nori. Taigi toks vat nesaugumo jausmas ir itarinejimai del to. Kaip cia yra?
2007 m. balandžio 13 d. 19:46:38
Muse tai jau tikrai turėtų gauti "Geriausio gyvai grojančio projekto nominacijose." :>
galetu nors ir visas tris...
2007 m. sausio 22 d. 17:15:32
Muse tai jau tikrai turėtų gauti "Geriausio gyvai grojančio projekto nominacijose." :>
jei negaus Muse tai absoliuti nesamone bus
2007 m. sausio 21 d. 16:41:25
2007 m. sausio 19 d. 18:05:29