sesuo_mirtie rašė: oi kaip noriu tos istatymo pataisos kurioje sakoma,kad turetu buti nurodyta ar dainuoja su fonograma ar gyvai...tada dingtu is muzikines scenos tokie suda malantys bebalsiai kaip rimiskis,mango ir daugelis kitu...
visiškai pritariu.
oi kaip noriu tos istatymo pataisos kurioje sakoma,kad turetu buti nurodyta ar dainuoja su fonograma ar gyvai...tada dingtu is muzikines scenos tokie suda malantys bebalsiai kaip rimiskis,mango ir daugelis kitu...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2007 m. sausio 25 d. 21:18:43
2007 m. sausio 23 d. 10:39:08
2007 m. sausio 21 d. 16:59:11
2007 m. sausio 21 d. 15:27:39
oi kaip noriu tos istatymo pataisos kurioje sakoma,kad turetu buti nurodyta ar dainuoja su fonograma ar gyvai...tada dingtu is muzikines scenos tokie suda malantys bebalsiai kaip rimiskis,mango ir daugelis kitu...
visiškai pritariu.
2007 m. sausio 20 d. 17:28:24
2007 m. sausio 19 d. 23:26:05
2007 m. sausio 19 d. 21:56:00