| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Rolandas77 | When the Sun HitsSlowdive |
||||
| Alvydas1 | HoppípollaSigur Ros Nuostabus albumas |
||||
| Very_crazy_enough | StormySantana |
||||
| DjVaids | The Way To YouDovilė |
||||
| Konditerijus | Oi, pelėdaVytautas Kernagis |
||||
| Sahja | Every girls sometimes go crazyLina Joy |
2004 m. gruodžio 3 d. 16:30:58
2004 m. gruodžio 1 d. 19:14:05
2004 m. gruodžio 1 d. 16:23:09
Man ati jie 100% nepatinka... dainos lekstos, be jokios prasmes... va, pamaciau mergaite, kokia ji grazi, varom i lova, bye bye... nu blemba mokinukiu stilius... man nepatinka
nu da!kokioj konkreciai Busted dainoj isgirdai siuos zodzius,a?kazkaip tokios negirdejauhelp
2004 m. gruodžio 1 d. 16:19:50
kaip faina,faina,faina ad yra normaliu ant Busted newaranciu zmoniu
Heh...perskaiciau visa sia diskusija ir galiu pasakyt,kad sitas mano pacituotas komentaras man labai istrigo - cia tipo isvada,kad zmones normalus jei nevaro ant busted ar kaip cia suprast?
Na gerai,gryztant prie temos,jos autores ir siaip - prasmingumo,tiesiai sviesiai galiu pasakyt keleta dalykeliu.Surasysiu tai punktais :
* Temos autore prase bet kokios nuomones,taciau kiekviena neigiama nuomone (na beveik kiekviena) buvo palydeta klausimais,irodymu prasymu ir pan. bet pati nesugebejo itikinamai argumentuoti savo nuomones.
*Puse is cia vykusiu gincu (na gerai,'diskusiju') - pilstymas is tuscio i kiaura.
* Nelabai zaviai is tiesu atrode ir komentuojanciuju nuomone (nzn ar labai prasminga rasyt 'shudas' ir pan..nes diskusija cia vistik,o siaip diskusijose yra tam tikros taisykles..na cia aisku ne man aiskint,bet vistik ziurisi nekaip...)
Zodziu,as kadangi cia savo nuomone apie diskusija parasiau,tai dabar parasysiu nuomone atsakancia i temos klausima : ne ,man nepatinka busted,nes manes nedomina ju muzika.Kazkada man ji patiko bet labai greit atsibodo.
Ai,o gincas kad Busted NERA popsas yra labai beprasmis - atsimerk,Busted ne kas kita o popsas.Tai,kad skamba gitaros, kad bugnais grajina,kad apsirenge kaip pispankiai tai dar nereiskia kad tai ne popsas.Ir jokia tai tarpine stotele tarp popso ir rocko - geriausiu atveju pavadinciau sunkiu popsu.Isiklausyk i tai ,kas yra Tarpine Stotele ir paziek,kiek sasaju su Busted.Abejoju,ar dawg rasi...
P.S. Ei,SEX PISTOLS man labai patinka,nervarykit!
P.P.S. Is tiesu jus klausykit ko norit,man tai gyvent netrukdo,manes tai needa,bet visgi man butina buvo issakyt savo nuomone siais ankstesniuose postuose gvildentais klausimais...
nu ne as nemanau kad tie kuriems nepatinka Busted yra nenormalus ar pan..ir toli grazu nenorejau taip pasakyti,nu zodziu neradau zozdziu sawo mintims isreiksti....taigi norejau pasakyti,kad mane labai pradziuginu tu zmniu kurie Busted neuzare komentarai...
gerai dabar pabadykim pakalbeti is kitos puses...argumentuokit kodel Busted yra popsas,ir jei Busted popsas tai kas tada geltona,brit,madona?a?nu cia man neaisq
2004 m. lapkričio 30 d. 19:28:34
2004 m. lapkričio 30 d. 19:14:18
kaip faina,faina,faina ad yra normaliu ant Busted newaranciu zmoniu
Heh...perskaiciau visa sia diskusija ir galiu pasakyt,kad sitas mano pacituotas komentaras man labai istrigo - cia tipo isvada,kad zmones normalus jei nevaro ant busted ar kaip cia suprast?
Na gerai,gryztant prie temos,jos autores ir siaip - prasmingumo,tiesiai sviesiai galiu pasakyt keleta dalykeliu.Surasysiu tai punktais :
* Temos autore prase bet kokios nuomones,taciau kiekviena neigiama nuomone (na beveik kiekviena) buvo palydeta klausimais,irodymu prasymu ir pan. bet pati nesugebejo itikinamai argumentuoti savo nuomones.
*Puse is cia vykusiu gincu (na gerai,'diskusiju') - pilstymas is tuscio i kiaura.
* Nelabai zaviai is tiesu atrode ir komentuojanciuju nuomone (nzn ar labai prasminga rasyt 'shudas' ir pan..nes diskusija cia vistik,o siaip diskusijose yra tam tikros taisykles..na cia aisku ne man aiskint,bet vistik ziurisi nekaip...)
Zodziu,as kadangi cia savo nuomone apie diskusija parasiau,tai dabar parasysiu nuomone atsakancia i temos klausima : ne ,man nepatinka busted,nes manes nedomina ju muzika.Kazkada man ji patiko bet labai greit atsibodo.
Ai,o gincas kad Busted NERA popsas yra labai beprasmis - atsimerk,Busted ne kas kita o popsas.Tai,kad skamba gitaros, kad bugnais grajina,kad apsirenge kaip pispankiai tai dar nereiskia kad tai ne popsas.Ir jokia tai tarpine stotele tarp popso ir rocko - geriausiu atveju pavadinciau sunkiu popsu.Isiklausyk i tai ,kas yra Tarpine Stotele ir paziek,kiek sasaju su Busted.Abejoju,ar dawg rasi...
P.S. Ei,SEX PISTOLS man labai patinka,nervarykit!
P.P.S. Is tiesu jus klausykit ko norit,man tai gyvent netrukdo,manes tai needa,bet visgi man butina buvo issakyt savo nuomone siais ankstesniuose postuose gvildentais klausimais...
2004 m. lapkričio 30 d. 18:47:48
2004 m. lapkričio 30 d. 17:52:13
2004 m. lapkričio 29 d. 15:32:37
Man tai Busted geriausia grupe. O ypac faina dainiuska That thing you do! dunc_lover
jo That Thing You Do tikrai nemirtinga daina
2004 m. lapkričio 28 d. 14:59:01
2004 m. lapkričio 27 d. 14:16:04
man tai nepatinka...ne mano stilius,ir siaip ne i ta puse...mano nuomone..
ka turi galwoje sakydama ne i ta puse?
2004 m. lapkričio 27 d. 13:28:21
2004 m. lapkričio 26 d. 22:51:34
2004 m. lapkričio 26 d. 17:48:27
2004 m. lapkričio 26 d. 17:24:40
2004 m. lapkričio 26 d. 14:32:26
2004 m. lapkričio 23 d. 21:48:55
2004 m. lapkričio 23 d. 20:04:51
2004 m. lapkričio 23 d. 16:45:34
2004 m. lapkričio 21 d. 20:24:14