Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 4567891011121314
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
dunc_lover
2004 m. gruodžio 3 d. 16:30:58
saunu kad netrukdudo

Atsakyti
violin
2004 m. gruodžio 1 d. 19:14:05
Jei atsakyt i temos klausima,tai atsakau:man jie netrukdo

Atsakyti
dunc_lover
2004 m. gruodžio 1 d. 16:23:09
alamanda rašė:
Man ati jie 100% nepatinka... dainos lekstos, be jokios prasmes... va, pamaciau mergaite, kokia ji grazi, varom i lova, bye bye... nu blemba mokinukiu stilius... man nepatinka

nu da!kokioj konkreciai Busted dainoj isgirdai siuos zodzius,a?kazkaip tokios negirdejauhelp

Atsakyti
dunc_lover
2004 m. gruodžio 1 d. 16:19:50
Kvakva rašė:
dunc_lover rašė:
kaip faina,faina,faina ad yra normaliu ant Busted newaranciu zmoniu

Heh...perskaiciau visa sia diskusija ir galiu pasakyt,kad sitas mano pacituotas komentaras man labai istrigo - cia tipo isvada,kad zmones normalus jei nevaro ant busted ar kaip cia suprast?
Na gerai,gryztant prie temos,jos autores ir siaip - prasmingumo,tiesiai sviesiai galiu pasakyt keleta dalykeliu.Surasysiu tai punktais :
* Temos autore prase bet kokios nuomones,taciau kiekviena neigiama nuomone (na beveik kiekviena) buvo palydeta klausimais,irodymu prasymu ir pan. bet pati nesugebejo itikinamai argumentuoti savo nuomones.
*Puse is cia vykusiu gincu (na gerai,'diskusiju') - pilstymas is tuscio i kiaura.
* Nelabai zaviai is tiesu atrode ir komentuojanciuju nuomone (nzn ar labai prasminga rasyt 'shudas' ir pan..nes diskusija cia vistik,o siaip diskusijose yra tam tikros taisykles..na cia aisku ne man aiskint,bet vistik ziurisi nekaip...)

Zodziu,as kadangi cia savo nuomone apie diskusija parasiau,tai dabar parasysiu nuomone atsakancia i temos klausima : ne ,man nepatinka busted,nes manes nedomina ju muzika.Kazkada man ji patiko bet labai greit atsibodo.

Ai,o gincas kad Busted NERA popsas yra labai beprasmis - atsimerk,Busted ne kas kita o popsas.Tai,kad skamba gitaros, kad bugnais grajina,kad apsirenge kaip pispankiai tai dar nereiskia kad tai ne popsas.Ir jokia tai tarpine stotele tarp popso ir rocko - geriausiu atveju pavadinciau sunkiu popsu.Isiklausyk i tai ,kas yra Tarpine Stotele ir paziek,kiek sasaju su Busted.Abejoju,ar dawg rasi...

P.S. Ei,SEX PISTOLS man labai patinka,nervarykit! (cia perkeltine prasme nevarykit,varykit jei norit,man tiesa sakant dzin.. )

P.P.S. Is tiesu jus klausykit ko norit,man tai gyvent netrukdo,manes tai needa,bet visgi man butina buvo issakyt savo nuomone siais ankstesniuose postuose gvildentais klausimais...

nu ne as nemanau kad tie kuriems nepatinka Busted yra nenormalus ar pan..ir toli grazu nenorejau taip pasakyti,nu zodziu neradau zozdziu sawo mintims isreiksti....taigi norejau pasakyti,kad mane labai pradziuginu tu zmniu kurie Busted neuzare komentarai...
gerai dabar pabadykim pakalbeti is kitos puses...argumentuokit kodel Busted yra popsas,ir jei Busted popsas tai kas tada geltona,brit,madona?a?nu cia man neaisq

Atsakyti
Cocaine_Katie
2004 m. lapkričio 30 d. 19:28:34
nu nemanau, kad lb jau isisskirianti kazkuom grupe...

2004 m. lapkričio 30 d. 19:14:18
dunc_lover rašė:

Heh...perskaiciau visa sia diskusija ir galiu pasakyt,kad sitas mano pacituotas komentaras man labai istrigo - cia tipo isvada,kad zmones normalus jei nevaro ant busted ar kaip cia suprast?
Na gerai,gryztant prie temos,jos autores ir siaip - prasmingumo,tiesiai sviesiai galiu pasakyt keleta dalykeliu.Surasysiu tai punktais :
* Temos autore prase bet kokios nuomones,taciau kiekviena neigiama nuomone (na beveik kiekviena) buvo palydeta klausimais,irodymu prasymu ir pan. bet pati nesugebejo itikinamai argumentuoti savo nuomones.
*Puse is cia vykusiu gincu (na gerai,'diskusiju') - pilstymas is tuscio i kiaura.
* Nelabai zaviai is tiesu atrode ir komentuojanciuju nuomone (nzn ar labai prasminga rasyt 'shudas' ir pan..nes diskusija cia vistik,o siaip diskusijose yra tam tikros taisykles..na cia aisku ne man aiskint,bet vistik ziurisi nekaip...)

Zodziu,as kadangi cia savo nuomone apie diskusija parasiau,tai dabar parasysiu nuomone atsakancia i temos klausima : ne ,man nepatinka busted,nes manes nedomina ju muzika.Kazkada man ji patiko bet labai greit atsibodo.

Ai,o gincas kad Busted NERA popsas yra labai beprasmis - atsimerk,Busted ne kas kita o popsas.Tai,kad skamba gitaros, kad bugnais grajina,kad apsirenge kaip pispankiai tai dar nereiskia kad tai ne popsas.Ir jokia tai tarpine stotele tarp popso ir rocko - geriausiu atveju pavadinciau sunkiu popsu.Isiklausyk i tai ,kas yra Tarpine Stotele ir paziek,kiek sasaju su Busted.Abejoju,ar dawg rasi...

P.S. Ei,SEX PISTOLS man labai patinka,nervarykit! (cia perkeltine prasme nevarykit,varykit jei norit,man tiesa sakant dzin.. )

P.P.S. Is tiesu jus klausykit ko norit,man tai gyvent netrukdo,manes tai needa,bet visgi man butina buvo issakyt savo nuomone siais ankstesniuose postuose gvildentais klausimais...

Atsakyti
lighty
2004 m. lapkričio 30 d. 18:47:48
alamanda, tikriausiai nesupranti tekstu. Siaip jie tikrai labai reiksmingi ir net pamokantys. Visai nekalbama apie "tu grazi, varom ilova", o kaiptik visa tai graziai pateikiama.

Atsakyti
alamanda
2004 m. lapkričio 30 d. 17:52:13
Man ati jie 100% nepatinka... dainos lekstos, be jokios prasmes... va, pamaciau mergaite, kokia ji grazi, varom i lova, bye bye... nu blemba mokinukiu stilius... man nepatinka

2004 m. lapkričio 29 d. 15:32:37
lighty rašė:
Man tai Busted geriausia grupe. O ypac faina dainiuska That thing you do! dunc_lover

jo That Thing You Do tikrai nemirtinga daina

Atsakyti
lighty
2004 m. lapkričio 28 d. 14:59:01
Man tai Busted geriausia grupe. O ypac faina dainiuska That thing you do! dunc_lover

Atsakyti
dunc_lover
2004 m. lapkričio 27 d. 14:16:04
RIT rašė:
man tai nepatinka...ne mano stilius,ir siaip ne i ta puse...mano nuomone..

ka turi galwoje sakydama ne i ta puse?

Atsakyti
violin
2004 m. lapkričio 27 d. 13:28:21
Fanams<<

Atsakyti
Bakuzhis
2004 m. lapkričio 26 d. 22:51:34
o as juos tik prie popso galetciau priskirt o sios grupes stiliuje rosko visaj nematau

Atsakyti
brigituxe
2004 m. lapkričio 26 d. 17:48:27
man wisai nieko kai buna labai...gera nuotaika

2004 m. lapkričio 26 d. 17:24:40
man tai nepatinka...ne mano stilius,ir siaip ne i ta puse...mano nuomone..

Atsakyti
ulira
2004 m. lapkričio 26 d. 14:32:26
teisingai sakai.cia skonio reikalas,vieniems patinka tas,o kitiems tas

2004 m. lapkričio 23 d. 21:48:55
Nu man gal dar pakenciama ir tokia faina Thunderbirds are go<<

Atsakyti
ulira
2004 m. lapkričio 23 d. 20:04:51
Ju dainos labai uzvedancios!

2004 m. lapkričio 23 d. 16:45:34

Atsakyti
LadyLove
2004 m. lapkričio 21 d. 20:24:14
mmm nebloga kompanija

Atsakyti
Puslapiai: 1 ... 4567891011121314
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Bill Withers Bill Withers
7,4

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
23:05 - einaras13
O kadangi tik vieną stilių grupę iš principo galima priskirti atlikėjui, tai man atrodo, Pop muzika yra kiek tinkamesnė negu Roko muzika.
23:05 - einaras13
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
23:03 - einaras13
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
23:02 - einaras13
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
19:38 - 4Blackberry
Dėl RnB abejočiau, bet manau, pop/rock tai teisingai nurodyta.
19:30 - DjVaids
Kodėl prie Eros Ramazzotti prierašas Pop/RnB. Jis Italijos roko atstovas.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 6475
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 173073