| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Rolandas77 | When the Sun HitsSlowdive |
||||
| Alvydas1 | HoppípollaSigur Ros Nuostabus albumas |
||||
| Very_crazy_enough | StormySantana |
||||
| DjVaids | The Way To YouDovilė |
||||
| Konditerijus | Oi, pelėdaVytautas Kernagis |
||||
| Sahja | Every girls sometimes go crazyLina Joy |
2008 m. sausio 14 d. 08:51:54
2007 m. lapkričio 24 d. 23:19:48
Naujų dainų tikrai yra, tik kiek užmetu akį į blogą, tai pats rašo „o, šita skamba kaip Wolfmother, ana - kaip darkažkas “, tai kažkaip.. Keistai, sakykim.
O iš tikrųjų aš vis dar stebiuos dėl įrašų tempų. Ypač kai, kaip žinoma, nelabai Lietuvoj net yra žmonių, kurie gali/moka su tokia muzika tinkamai dirbt (apie prodiuserius kalbu). Ir sugaišt prie tokios muzikos pateikimo reikia daugiau nei prie visų rimiškių&co.
2007 m. lapkričio 23 d. 18:40:25
2007 m. lapkričio 21 d. 12:13:47
2007 m. kovo 13 d. 15:49:54
O dėl „Round and Round“ - nesutinku. Apie grupę plačioji auditorija sužinojo būtent per Euroviziją, ir būtent su ta pačia „Round“ (nebūtina buvo sėdėt įkiritus į TV kad apie juos išgirstum). Tad tiesą pasakius - nežinau nei vieno žmogaus, kuris nežinotų, kad Gravel su šia daina dalyvavo Eurovizijoje (na nebent tai būtų latviai; kiek girdėjau - Gravėl mėgėjai Rygoj pakoncertuot).
2007 m. kovo 13 d. 10:45:17
2007 m. kovo 12 d. 16:17:33
Dilgele >>> gali plačiau pakomentuoti šitą Iš techninės pusės mano nuomonė jau sugadinta kitų asmenų ? :}
O ką čia daugiau ir bepakomentuosi..: ) Sakiau - „sugadinta nuomonė“, ne man aiškint, kas gerai, kas blogai, džiaugiuosi tuo, kad iš vis yra. Bet jei konkrečiau - turbūt tiesiog atmestinas prodiuserių darbas. Viskas remiasi ir į tai, kad tokia muzika Lietuvoje nėra populiari (tad žmonių, mokančių dirbti su tokiu stiliumi irgi atitinkamai), ir į tai, kad dažniausiai įrašus/suvedimus/masteringą daro tas pats žmogus (o geriausiai tai padaro žmonės, kurie specializuojasi tik vienoje srityje), galų gale - kaina už įrašus/etc tikrai didelė, tad jei nori tikrai gerai „padarytos“ dainos - turi mokėt daug daugiau (ko mėgėjas sau negali leisti). Ir taip savaime aišku, kad lengviau išleist penkis Rimiškio albumus nei vieną kokybišką „Gravel“. Na o elementarūs paprastam žmogui girdimi trūkumai - kad ir tai, kad Tomas kai kuriose vietose tikrai nepataiko „į toną“ (vėlgi, mano manymu, tai turbūt dėl laiko studijoje trūkumo).: )
Aš irgi sutinku su tuo, kad „For the First Time“ - puiki pirmoji daina (sakyčiau - ganėtinai nepretenzinga ir daug kartų negirdėta). O va jei pirmoji būtų buvus „Round and Round“ - būčiau nusivylus. Netinka. : )
P.S. O albumo kaina man atrodo visiškai normali. Už savąjį, tiesa, mokėjau apie 24lt, tai, kaip supratau, už savikainą. Tas 10lt laisvai „užsideda“ ir dėl įpakavimo.
2007 m. kovo 12 d. 13:39:09
2007 m. kovo 12 d. 13:29:36
2007 m. kovo 12 d. 13:20:26
Dilgele >>> gali plačiau pakomentuoti šitą Iš techninės pusės mano nuomonė jau sugadinta kitų asmenų ? :}
2007 m. kovo 12 d. 13:07:47
7/10.
2007 m. kovo 11 d. 20:18:33
Smagiausia dalis man turbūt ir liks įpakavimas.: ))) Iš techninės pusės mano nuomonė jau sugadinta kitų asmenų (tarp artimųjų yra žmonių, dirbančių su muzika), tad ta tema kalbėt būtų negražu. Žinoma, viskas pateisinama tuo, kad dainų įrašymas/etc šiais laikais daug kainuoja.
O iš esmės - šaunu. Antras lietuviškas albumas kurio mielai klausaus.
2007 m. kovo 2 d. 16:03:01
Beje, buvau koncerte Druskininkuose - jėga!
2007 m. vasario 19 d. 20:04:57
Girdėjau, kad Gravel nesitikėjo baisingo populiarumo ir albumą išleido gan mažoku tiražu... dėl to su jo gavimu problematiška.
O kalbant apie pumpavimąsi iš tinklo, tai... galiu net pasigirti, kad kone viską, ko noriu lietuviško turiu\turėsiu ;] apčiuopiamame ir licenzijuotame pavidale.
2007 m. vasario 3 d. 22:25:01
Labai noriu ji nusipirkti... Bet Klaipedoj ji gauti turbut nulis sansu...
Tai kad ash mieloji maximoj radau.. tai siulau ir tau per per prekybcentrius pereit
Ačiū už informaciją.... Šiandien būtent Maximoj ir nusipirkau. Kažkaip net netikėta
2007 m. vasario 2 d. 16:11:23
gi koks gudruolis. taip tai siunciasi dainas is interneto, o kai kažką nusiperka tai ir gaila pasidalint. aišku suprantu, skūpumas.
Supranti, siunčiuos albumus užsienio grupių, kurios ir taip turi krūvas pinigų. O lietuvišką muziką reikia pirkti, norint kad ji klestėtų, ypač tokių visdar mums alternatyvių grupių kaip Gravel.
O šiaip siųskitės jūs tą albumą, vistiek kažkur internete jau yra. Bet visai kitas jausmas turėt tikrą cd, o ne mp3. Aišku, viskas atsiremia į pinigus.
2007 m. vasario 2 d. 13:39:45
2007 m. vasario 1 d. 15:41:03
Labai noriu ji nusipirkti... Bet Klaipedoj ji gauti turbut nulis sansu...
Tai kad ash mieloji maximoj radau.. tai siulau ir tau per per prekybcentrius pereit
2007 m. vasario 1 d. 15:06:51
2007 m. sausio 31 d. 22:07:17
gi koks gudruolis. taip tai siunciasi dainas is interneto, o kai kažką nusiperka tai ir gaila pasidalint. aišku suprantu, skūpumas.
Nenoriu kopijuoti albumo ir taip apiplėšinėti grupės. Taip, pats siunčiuos nuolat ką nors iš interneto, tačiau taip elgtis būtent su Gravel nenoriu. Nepagailėkit 30lt ir nusipirkit. Aš galiu pasakyti, kad albumas to vertas.