Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

"Gravel" albumas "Pockets Full of Fun". Diskusija.

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
PlasticBandit
2008 m. sausio 14 d. 08:51:54
Mano manymu Gravel turėtų didžiuotis savimi.Nesu jų muzikos gerbėja,bet albumas mano manymu tikrai pagirtinas.

2007 m. lapkričio 24 d. 23:19:48
Jau senokai jie apie tą naują albumą skelbia, (savi)reklama mane asmeniškai net truputį užknist spėjo.
Naujų dainų tikrai yra, tik kiek užmetu akį į blogą, tai pats rašo „o, šita skamba kaip Wolfmother, ana - kaip darkažkas “, tai kažkaip.. Keistai, sakykim.
O iš tikrųjų aš vis dar stebiuos dėl įrašų tempų. Ypač kai, kaip žinoma, nelabai Lietuvoj net yra žmonių, kurie gali/moka su tokia muzika tinkamai dirbt (apie prodiuserius kalbu). Ir sugaišt prie tokios muzikos pateikimo reikia daugiau nei prie visų rimiškių&co.

Atsakyti
_nevermind_
2007 m. lapkričio 23 d. 18:40:25
ale naujas albumas jau kažkoks ten kepamas ir greit berods pasirodys. Labai jau greit kažkaip...

2007 m. lapkričio 21 d. 12:13:47
Šis albumas turbūt geriausias kikį esu klausiusi. Ti ir buvo galima tikėtis iš tokio nuostabaus žmogaus kaip t. Sinickis. tikrai buvo ir yra malonu klausytis.

2007 m. kovo 13 d. 15:49:54
Negerieti, ne, iš vienos pusės - visiškai nenustebčiau. Bet dauguma net nežino, kas tie „Gravel“, tad apie šiuos žmones nėra prasmės kalbėti.
O dėl „Round and Round“ - nesutinku. Apie grupę plačioji auditorija sužinojo būtent per Euroviziją, ir būtent su ta pačia „Round“ (nebūtina buvo sėdėt įkiritus į TV kad apie juos išgirstum). Tad tiesą pasakius - nežinau nei vieno žmogaus, kuris nežinotų, kad Gravel su šia daina dalyvavo Eurovizijoje (na nebent tai būtų latviai; kiek girdėjau - Gravėl mėgėjai Rygoj pakoncertuot).

Atsakyti
Negerietis
2007 m. kovo 13 d. 10:45:17
Dilgėle, nustebtum sužinojus kiek yra žmonių, kurie nežiūri Eurovizijos ir kuriems tas "Round And Round" nesako visiškai nieko.

Atsakyti
Dilgele
2007 m. kovo 12 d. 16:17:33
Hopeless rašė:
Dilgele >>> gali plačiau pakomentuoti šitą Iš techninės pusės mano nuomonė jau sugadinta kitų asmenų ? :}

O ką čia daugiau ir bepakomentuosi..: ) Sakiau - „sugadinta nuomonė“, ne man aiškint, kas gerai, kas blogai, džiaugiuosi tuo, kad iš vis yra. Bet jei konkrečiau - turbūt tiesiog atmestinas prodiuserių darbas. Viskas remiasi ir į tai, kad tokia muzika Lietuvoje nėra populiari (tad žmonių, mokančių dirbti su tokiu stiliumi irgi atitinkamai), ir į tai, kad dažniausiai įrašus/suvedimus/masteringą daro tas pats žmogus (o geriausiai tai padaro žmonės, kurie specializuojasi tik vienoje srityje), galų gale - kaina už įrašus/etc tikrai didelė, tad jei nori tikrai gerai „padarytos“ dainos - turi mokėt daug daugiau (ko mėgėjas sau negali leisti). Ir taip savaime aišku, kad lengviau išleist penkis Rimiškio albumus nei vieną kokybišką „Gravel“. Na o elementarūs paprastam žmogui girdimi trūkumai - kad ir tai, kad Tomas kai kuriose vietose tikrai nepataiko „į toną“ (vėlgi, mano manymu, tai turbūt dėl laiko studijoje trūkumo).: )

Aš irgi sutinku su tuo, kad „For the First Time“ - puiki pirmoji daina (sakyčiau - ganėtinai nepretenzinga ir daug kartų negirdėta). O va jei pirmoji būtų buvus „Round and Round“ - būčiau nusivylus. Netinka. : )

P.S. O albumo kaina man atrodo visiškai normali. Už savąjį, tiesa, mokėjau apie 24lt, tai, kaip supratau, už savikainą. Tas 10lt laisvai „užsideda“ ir dėl įpakavimo.

Atsakyti
Negerietis
2007 m. kovo 12 d. 13:39:09
Tiesa, pamiršau paminėti kad maloniai nustebino pakuotė, bet nustebino ir kaina (tik nebe taip maloniai ), taip kad "Pockets Full of Fun" susumavus pliuso už tai iš manęs kaip ir negauna.

Atsakyti
Negerietis
2007 m. kovo 12 d. 13:29:36
Hopeless >>> Nežinau, man, klausant tos dainos, nebuvo taip, kad pagalvočiau: "O!", ir pasididinčiau garsą. Toliau klausiau tik todėl, kad jau esu kažkiek susipažinęs su Gravel kūryba, ir žinojau, kad bus ir geresnių dainų. Be abejo, ir šiaip norėjau perklausyti visą "Pockets Full of Fun", bet "For The First Time" to noro tikrai nepadidino.

Atsakyti

2007 m. kovo 12 d. 13:20:26
Negerietis >>> man kaiptik "For the First Time" atrodo puiki daina pradėti albumą, ji nėra geriausia albume (o nėra gerai, kada viskas prasideda geriausia daina ir paskuj kitos jei neprilygsta) taippat nėra ir praščiausia (reikia, kad pirma daina nors kiek sudomintų klausytoją kluasytis toliau). Šios dainos skambesys yra kitoks nei mums įprastas girdėti iš Gravel ir tai jau automatiškai sudomina. Pamenu įsidėjau cd į playerį, išgirdau "For the First Time" ir man automatiškai buvo noras klausyti "kas bus toliau"

Dilgele >>> gali plačiau pakomentuoti šitą Iš techninės pusės mano nuomonė jau sugadinta kitų asmenų ? :}

Atsakyti
Negerietis
2007 m. kovo 12 d. 13:07:47
Man pasirodė, kad daina "For The First Time" nelabai savo vietoj. Pirma albumo daina turi patraukt klausytoją, kad jis na, tarkim susidomėtų albumu ir užsidegtų išgirsti likusias dainas, Manau tam geriausiai tiktų "Round And Round". "For The First Time" yra per silpna, gal ne tiek per silpna, kiek ji čia paprasčiausiai netinka. Manau ji puikiai nuskambėtų kaip baigiamoji albumo daina. Tai va toks pastebėjimas, o pats albumas išesmės neblogas, geras santykis tarp lyriškų ir judresnių dainų, nors pastarosiose pasigendu daugiau veržlumo, pykčio (gerąja prasme). Patiko žodžiai, nėra per daug nuvalkiotų, pabodusių frazių. Stipriausios dainos albume, mano manymu, išlieka tos pačios jau gerai žinomos "Round And Round", "Aš Išpjoviau Tavo Širdį", taip pat dar keletas mažiau girdėtų - "Easter Song" ir "I'll Burn Your House On Sunday Mourning", "Are We Hawing Fun". Visgi "Pockets Full of Fun" trūksta emocijos, daugiau užsidegimo. Norėtųsi, kad Sinickis vieną kartą išlietų tą nuolat demonstruojamą neapykantą lietuviškos pop muzikos scenai ir parodytų kaip iš tikrųjų reikia groti. Žodžiu, galima ir geriau.
7/10.

Atsakyti
Dilgele
2007 m. kovo 11 d. 20:18:33
Kadangi lietuviškų man patinkančių grupių yra lygiai trys, tai albumą pirkausi (nes jį siųstis būtų ganėtinai žema).
Smagiausia dalis man turbūt ir liks įpakavimas.: ))) Iš techninės pusės mano nuomonė jau sugadinta kitų asmenų (tarp artimųjų yra žmonių, dirbančių su muzika), tad ta tema kalbėt būtų negražu. Žinoma, viskas pateisinama tuo, kad dainų įrašymas/etc šiais laikais daug kainuoja.
O iš esmės - šaunu. Antras lietuviškas albumas kurio mielai klausaus.

Atsakyti
RokasLTU
2007 m. kovo 2 d. 16:03:01
Labai puikus albumas! Daugiau ar mažiau pirtariu dainų analizei, Complete - ypač..;>

Beje, buvau koncerte Druskininkuose - jėga!

2007 m. vasario 19 d. 20:04:57
Laukiu, kol draugas nupirks, nes mano krašte jau mėnesį ieškau - nieko nerandu ;\
Girdėjau, kad Gravel nesitikėjo baisingo populiarumo ir albumą išleido gan mažoku tiražu... dėl to su jo gavimu problematiška.
O kalbant apie pumpavimąsi iš tinklo, tai... galiu net pasigirti, kad kone viską, ko noriu lietuviško turiu\turėsiu ;] apčiuopiamame ir licenzijuotame pavidale.

2007 m. vasario 3 d. 22:25:01
diabolical169 rašė:
elenioooke rašė:
Labai noriu ji nusipirkti... Bet Klaipedoj ji gauti turbut nulis sansu...

Tai kad ash mieloji maximoj radau.. tai siulau ir tau per per prekybcentrius pereit

Ačiū už informaciją.... Šiandien būtent Maximoj ir nusipirkau. Kažkaip net netikėta

2007 m. vasario 2 d. 16:11:23
SpalvotiSapnai rašė:
gi koks gudruolis. taip tai siunciasi dainas is interneto, o kai kažką nusiperka tai ir gaila pasidalint. aišku suprantu, skūpumas.

Supranti, siunčiuos albumus užsienio grupių, kurios ir taip turi krūvas pinigų. O lietuvišką muziką reikia pirkti, norint kad ji klestėtų, ypač tokių visdar mums alternatyvių grupių kaip Gravel.

O šiaip siųskitės jūs tą albumą, vistiek kažkur internete jau yra. Bet visai kitas jausmas turėt tikrą cd, o ne mp3. Aišku, viskas atsiremia į pinigus.

Atsakyti
zhilwe
2007 m. vasario 2 d. 13:39:45
zmones, kam labai jo reikia, galiu atsiusti. tikiuosi nesupyks hopeless

2007 m. vasario 1 d. 15:41:03
elenioooke rašė:

Tai kad ash mieloji maximoj radau.. tai siulau ir tau per per prekybcentrius pereit

2007 m. vasario 1 d. 15:06:51

2007 m. sausio 31 d. 22:07:17
SpalvotiSapnai rašė:
gi koks gudruolis. taip tai siunciasi dainas is interneto, o kai kažką nusiperka tai ir gaila pasidalint. aišku suprantu, skūpumas.

Hopeless rašė:
Nenoriu kopijuoti albumo ir taip apiplėšinėti grupės. Taip, pats siunčiuos nuolat ką nors iš interneto, tačiau taip elgtis būtent su Gravel nenoriu. Nepagailėkit 30lt ir nusipirkit. Aš galiu pasakyti, kad albumas to vertas.

toks te ir skupumas. reikia prekyba palaikyt

Atsakyti
Puslapiai: 123
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Anomaly Anomaly
7,6

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
23:05 - einaras13
O kadangi tik vieną stilių grupę iš principo galima priskirti atlikėjui, tai man atrodo, Pop muzika yra kiek tinkamesnė negu Roko muzika.
23:05 - einaras13
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
23:03 - einaras13
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
23:02 - einaras13
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
19:38 - 4Blackberry
Dėl RnB abejočiau, bet manau, pop/rock tai teisingai nurodyta.
19:30 - DjVaids
Kodėl prie Eros Ramazzotti prierašas Pop/RnB. Jis Italijos roko atstovas.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 3745
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 266698