Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

"Gravel" albumas "Pockets Full of Fun". Diskusija.

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
SpalvotiSapnai
2007 m. sausio 30 d. 16:43:16
gi koks gudruolis. taip tai siunciasi dainas is interneto, o kai kažką nusiperka tai ir gaila pasidalint. aišku suprantu, skūpumas.

Hopeless rašė:
Nenoriu kopijuoti albumo ir taip apiplėšinėti grupės. Taip, pats siunčiuos nuolat ką nors iš interneto, tačiau taip elgtis būtent su Gravel nenoriu. Nepagailėkit 30lt ir nusipirkit. Aš galiu pasakyti, kad albumas to vertas.

Atsakyti
violin
2007 m. sausio 30 d. 15:07:25
Jei zinociau kur galima rast,butinai isigyciau

Atsakyti
kremine_kale
2007 m. sausio 30 d. 14:53:51
noriu sito albumo.. nes atsiliepimai tikrai labai geri..

2007 m. sausio 30 d. 08:37:22
Parsisiųsiu iš interneto, paklausysiu, įvertinsiu, ir jei man atrodys kad verta pirkt, tai tada ir nusipirksiu. Nematau dėl ko čia vekšlent.

Atsakyti
k_b
2007 m. sausio 29 d. 18:11:16
Bet cia iskyla dilema - nori girdeti ta albuma, bet neturi pinigu siuo metu, nenori siustis - bet nelieka kitos galimybes... o tokias nuomones kad verta pirkti, jau girdejau ne viena, tad tikrai manau anksciau ar veliau teks apturet rankuose si diska, o tada ir ivertinsim ;>

2007 m. sausio 29 d. 17:41:49
keista, bet ir as nenorejau albumo siustis..

Atsakyti

2007 m. sausio 28 d. 19:23:55
Nenoriu kopijuoti albumo ir taip apiplėšinėti grupės. Taip, pats siunčiuos nuolat ką nors iš interneto, tačiau taip elgtis būtent su Gravel nenoriu. Nepagailėkit 30lt ir nusipirkit. Aš galiu pasakyti, kad albumas to vertas.

mr_brightside >>> šiaip neitin daug kopijų jo yra (ar bent teko kažką tokio girdėti) tad gali tekti paieškoti. Pats radau eilinėj muzikos prekių parduotuvėj. Paieškok tokiose vietose ir tu.

Atsakyti
mr_brightside
2007 m. sausio 28 d. 19:17:53
kaip galima butu jy ysigyti?

Atsakyti
onlySun
2007 m. sausio 28 d. 18:12:52
be_inis rašė:
Perskaiciau jau kelis aprasymus, ir bliamba, idomu pasidare.
Gal kas turite lengvai gaunama kopija sio albumo ?
Kaip ir dekingas buciau.

Aha, istiesu butu puiku..
Gravelai man jau ir anksciau patiko, kol tebuvau girdejes pora dainu. Po tokiu komentaru labai norisi isgirsti, ka jie suveike studijoj

2007 m. sausio 28 d. 18:10:25
Perskaiciau jau kelis aprasymus, ir bliamba, idomu pasidare.
Gal kas turite lengvai gaunama kopija sio albumo ?
Kaip ir dekingas buciau.

Atsakyti
KAtine
2007 m. sausio 28 d. 18:07:40
vakar perklausiau visa. ir negaliu patiketi, kad tai padare lietuviai. visos dainos melodingos, ypatingai patiko "When There's Nothing Nothing Left" tokia miela,jausminga daina.
o "Aš Išpjoviau Tavo Širdį" - kazko truksta. sutinku su Hopeless, kad truksta to kazkokio pykcio. ir man labiau patiko koncerto versija.
"For The First Time", "Round And Round" ir "Are We Having Fun" - tiesiog super!
galbut reikia dar labiau isiklausyti, taciau "Pockets Full of Fun" ispudi jau paliko.

Atsakyti

2007 m. sausio 27 d. 02:44:51
Nors muzikavo gan ilgai. Gravel išgarsėjo tik su 2006-ųjų euroviziniu pasirodymu ir kūriniu "Round And Round". Pamenu tada priviso žmonių vadinančių save "Gravel fanais" ir keikiančių visus, kurie ką nors blogo apie juos prasitardavo. Neesmė. kad tuo metu jie visi žinojo vienintelę "Round And Round", arba dar buvo ore.lt susiradę kokias nors "So What" ar "Together We Grow".
Vėliau kalbos apie šią grupę kiek pritilo, ir štai dabar vėl Gravel priminė apie save - išleido albumą "Pockets Full of Fun". Jau jo dizainas, pati pateikimo idėja sužavėjo. Po tokio pirmo įspūdžio noriai dėjausi cd į grotuvą. Perklausiau su dideliu pasimėgavimu ir likau patenkintas. Retai kuris albumas taip 'kabina' jau po pirmojo perklausymo.

Pagrindiniai albumo bruožai.
*Indie, britpop stilių skambesys
*gan keistas bet labai tinkantis ir, kas labai svarbu - neturintis savyje to lietuviams būdingo angliško akcento Tomo Sinickio balsas.
*paprasti, be jokių dielių įmantrybių dainų tekstai. Dažnai jie dainoje kartojami po kelis kartus (čia ne priedainį turiu galvoje)
*išbaigtos dainos, jaučiasi kad kiekviena iš jų kruopščiai atrinkta ir 'apdirbta'.
*vietomis gan sintetinis ir 'kompiuterizuotas' vokalas.

Dėl paskutiniojo punkto būtų galima padiskutuoti. Girdėjęs ir matęs nemažai Gravel gyvų pasirodymų ir skirtumas tarp vokalo tokiose dainose kaip "Aš Išpjoviau Tavo Širdį" ar "Round And Round" (priedainyje) yra akivaizdus. Iš pradžių maniau kad tai labai blogas dalykas, bet paskuj supratau, kad taip netgi geriau. Juk pvz (kalbu asmeniškai apie save) esu atsiklausęs abiejų tų dainų turimų 'gyvų' įrašų, tad dabar išgirsti jas skambant kitaip yra daug įdomiau, negu klausyti tas jau pabodusias senąsias versijas.

Jei kalbant apie konkrečias dainas:
mane sužavėjo "For The First Time". Tiek skambesiu, tiek žodžiais. Daina idealiai tinkanti pradėti albumą.
"Aš Išpjoviau Tavo Širdį" senoji versija visdar labiau prie širdies. Ji geriau perteikė dainos nuotaiką ir visą tą pyktį ir pagiežą kuriuos joje įžvelgiu. Beto, Tomo vokalas geriau skamba dainuojant angliškai, o ne lietuviškai. Ir apskritai klausant šią albumo versiją, išgirdęs ir nežinodamas netgi suabejočiau ar čia tas pats vokalistas dainuoja.
"Round And Round" naujai suskambėjęs priedainis yra puikus. Visada mėgau šią dainą, Dabar pamėgau ją iš naujo.
"When There's Nothing Nothing Left" Kaip taisyklė, kad visada tokiuose energinguose albumuose yra viena kita lėtesnė baladė. Gravel nedarė išimties. Gal ir gerai. Kita vertus man būtent tokios dainos dažniausiai ir mažiausiai patinka. Pirmasis įspūdis, kad "When There's Nothing Nothing Left" perdaug ištęsta ir nuobodi. Aišku, prie dainų reikia priprasti, ir perklausyti bent kelis kartus. Tad nuomonė gali pasikeisti.
"Are We Having Fun" viena smagiausių visame albume. Labai gražiai skamba žodžiai "I need a time to scream, a time waste". Šiai dainai trūksta tik geresnio priedainio, nors ir esamas variantas nėra blogas.
"Easter Song" ši labai primena Oasis. Visas skambesys ir netgi lyrika. Viena energingiausių dainų albume. Tik galėjo ją dėti neiškart po "Are We Having Fun", nes labai išryškėja panaši dainų struktūra, - vienoje priedainyje kartojama žodžiai "Are we having fun", kitoje "Are you afraid at all?"
"I'll Burn Your House On Sunday Morning" dar viena baladė. Bet ši labai graži, žodžiai paliko įspūdį. Tačiau priedainis vėlgi galėtų būti geresnis.
"Complete" kažkokia nostalgiją sukelianti, net nežinau kodėl. Labai gražus gitarų skambesys.
Lisa viena iš tų kurios įrašą jau turėjau seniau. Paprasta, bet tiesiog graži melodija. Ir žodžiai. Viena geriausių dainų albume.
"GFC" išgirdau dainos pradžią ir man galvoje iškart suskambo The Libertines kūrinys "The Boy Looked At Johny". Labai jau panašus skambesys. Tačiau toliau klausant tas panašumas mažėja. Jei vienu sakiniu: GFC tiesiog paprasta ir į albumo bendrą kontekstą gerai įsipaišanti daina.
"So What". Kaip "For The First Time" tiko pradėti albumą, taip "Sow What" tinka jam pabaigti. Gan liūdna, bet melodinga. Taipogi viena geriausių iš "Pockets Full of Fun"

Iš tikro tik 11 dainų, o galėjo būti daugiau. Pvz. aš pasigedau "Together We Grow" ar "Fundementals". Kritikai ras prie ko prisikabinti: ryški užsienio grupių, konkrečiai Britpop bangos atstovų įtaka, neitin ryškus vokalas.
Tačiau tai nėra esminiai dalykai, juolab, kad jie labai ginčytini.
Man asmeniškai svarbiau, kad Gravel sukūrė nuoširdų ir dėmesio vertą albumą - matyti kad muzikantai stengėsi. Įsijungus gali jausti, kad klausai tikrą muziką, o ne kokį nors eilinį lietuvių darbą su vienodom dainom ir komerciniais išleidimo tikslais.

Gal nesutiksiu, su Tomo žodžiais, kad tai "geriausias albumas Lietuvos istorijjoje", tačiau nedvejodamas duosiu jam 9 balus iš 10 ir minėsiu jį gerais žodžiais.

Aj, berašydamas visai užmiršau, kad čia yra diskusija. Tad DISKUTUOKIT žmonės apie 'Pockets Full of Fun", rašykit savo nuomones.
Ir būtų labai smagu, jei rašytumėt BŪTENT APIE ALBUMĄ, o ne apskritai savo nuomonę apie Gravel.

Atsakyti
Puslapiai: 123
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Anomaly Anomaly
7,6

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
23:05 - einaras13
O kadangi tik vieną stilių grupę iš principo galima priskirti atlikėjui, tai man atrodo, Pop muzika yra kiek tinkamesnė negu Roko muzika.
23:05 - einaras13
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
23:03 - einaras13
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
23:02 - einaras13
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
19:38 - 4Blackberry
Dėl RnB abejočiau, bet manau, pop/rock tai teisingai nurodyta.
19:30 - DjVaids
Kodėl prie Eros Ramazzotti prierašas Pop/RnB. Jis Italijos roko atstovas.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 3745
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 266698