lietusryte (Užblokuotas)
2007 m. rugpjūčio 23 d. 17:23:53
kaktooz rašė: eik tu gydykis dura,o jeigu pvz zhmogui alergija nuo mesos ir jis jos nekencia ka tada daryt?kalbi visishkas pievas
Nejuokink.Alergija nuo mėsos - pirmą kart girdžiu.Tai gal nuo šunienos,ar kitos specifinės mėsos.Gal ir būna tokia.O jei žmogus alergiškas nuo mėsos -kodėl privalo jos nekest?Tu visiškai nelogiškai kalbi.Kiek tau metų?
Atvažiuoju sau į gamtą su draugais... na viskas kaip priklauso alus, šašlykai kepa.. toks kvapas mm... ir dabar man kas pasiūlytų, gal geriau kokių lapų užkandam negu šašlykų? :>>> niekad nesuprasiu, kaip galima atsisakyt tokio gėrio.. mm... jei kitiem nepatinka, tegu... bet man tai skanu ir sotu, neįsivaizduoju, kaip išgyvent reiktų nevalgant mėsos... aš jau porą dienų negaunu ką nors iš mėsos produktų atrodo, kad nepavalgęs būtum apskritai..
Kazkam gerai ir vegetarizmas.
Zmogaus teise rinktis .
WTF ? Kažkoks crazy bullshit, kaip galima alkoholį, narkotikus ir kitus sveikatą žalojančius dalykus statyti vienoje lygiagretėje, lyginti su vegetarizmu ? Maždaug suvartotas heroino gramas ir atsisakytos mėsos kilogramas tas pats.
zhmogaus kune parshyta kad galbut reikalingas mesa kaip elementas,bet kad jis butinai privalo ja valgyti tai tikrai ne,buna kad pas zhmones alergija mesai,kaip ir saldumynams ar dar kazhkam arba kai kurie zhmones nevalgo mesos nes jos tiesiog nemegsta
pasaka14 rašė: Kaip tapti vegetare. Kaip atsisakyti pieno, kiaušynių, saciskų ir t.t. Gal kas žino kokių savitaigos ar kt. būdų...?[/quote
whahaa.. kaip tapti? tiesiog nevalgyk ir tiek.. po kurio laiko praeina poreikis, o jei jau kest sukandus dantis reik, tai valgyk ta mesa y sveikata! Jei organizmas reikalauja ir pati jauti, kad nori, tai jokie savitaigos budai nepades. Man nesamoningai viskas gavos.. Po kokiu 2 menesiu suvokiau, kad mesos nevalgau, na ir toliau taip gyvenau.. Va viskas simple ir jokiu saves kankinimu. Organizmas nereikalauja, reiskias nereik.
Pasiklydus:va va,buvo cia kazhkuriais metais tokie irgi vegetarai ten antiglobalistai,zhodzhiu protestavo chebra priesh "nijoles"kailinius,o zhurnalistas paklause "o kodel pas tave batai odiniai tada jei protestuoji priesh gyvunu zhudyma?" tai tas pradejo atmazkes metyt "ai nu dermantinas greit plyshta,pershlampa etc." blemba tai jau jei esi priesh gyvunu zhudyma tai aukokis,teisingai?
negalima niekam lupti, bet net nemanau kad ten tikra oda. shiaip jo - geriausia ishwis ju nezhudyti. bet supranti pasiklydusi, ash bent jau stengiuos kuo mazhiau zhudyti gywunelius, nepirkdama kailiniu ir etc.
Dar nepamiršau, kad visai gera pažiūrėti youtube video ir už tai nemokėt. Ir tuo pačiu neva pabūt koncerte. Taip kad... Pilna reelsų, shortsų, vaizdą galima susidaryt. Pajaust publikos, žinoma, ne.
WOW. 28 000 Jonu Lietuvoje
Per pastaruosius dešimtmečius (nuo 2000 metų) naujagimių, kuriems būtų suteiktas Napoleono vardas, šalyje praktiškai neregistruojama arba tai yra vienetiniai atvejai per dešimtmetį. RETAS
Sveikinu visus turincius senoviskus vardus kaip Jonas ir Valerij Jonas. Anicetus, Polikarpus, Baltramiejus, Aloyzus, Zenonus, Ipolitus, Jeronimus, Ambraziejus, Teofilius, Mstislovus, Sviatoslavus, Jaromirus ir Vsevolodus. Gyvuokit
2007 m. rugpjūčio 23 d. 18:40:15
galima sakyt esu daline vegetare,kuri valgo tik vistiena ir zuvi;}
Taip. Ir man tas pats, ką kas mano. Mane šeima palaiko ir pritaria, tad aš dėl kitų nuomonės nepergyvenu.
2007 m. rugpjūčio 23 d. 17:23:53
eik tu gydykis dura,o jeigu pvz zhmogui alergija nuo mesos ir jis jos nekencia ka tada daryt?kalbi visishkas pievas
Nejuokink.Alergija nuo mėsos - pirmą kart girdžiu.Tai gal nuo šunienos,ar kitos specifinės mėsos.Gal ir būna tokia.O jei žmogus alergiškas nuo mėsos -kodėl privalo jos nekest?Tu visiškai nelogiškai kalbi.Kiek tau metų?
2007 m. rugpjūčio 23 d. 16:29:28
2007 m. rugpjūčio 21 d. 19:37:04
lietusryte
2007 m. rugpjūčio 21 d. 18:10:07
2007 m. rugpjūčio 21 d. 16:49:59
Vieni renkasi alkoholi, kiti rukyma, dar kiti narkotikus.
Zmogaus teise rinktis
WTF ? Kažkoks crazy bullshit, kaip galima alkoholį, narkotikus ir kitus sveikatą žalojančius dalykus statyti vienoje lygiagretėje, lyginti su vegetarizmu ? Maždaug suvartotas heroino gramas ir atsisakytos mėsos kilogramas tas pats.
2007 m. rugpjūčio 21 d. 16:47:06
2007 m. rugpjūčio 21 d. 12:55:12
Zmogaus teise rinktis
2007 m. rugpjūčio 21 d. 12:45:38
lietusryte
žmogaus kūne
2007 m. rugpjūčio 21 d. 12:39:56
2007 m. rugpjūčio 21 d. 12:21:21
Tai šlykštu.Lietuviai privalo valgyti mėsą!
Totaliai siauras mastymas..
2007 m. rugpjūčio 21 d. 00:36:37
2007 m. rugpjūčio 20 d. 23:37:53
2007 m. rugpjūčio 20 d. 23:33:13
Kaip tapti vegetare. Kaip atsisakyti pieno, kiaušynių, saciskų ir t.t. Gal kas žino kokių savitaigos ar kt. būdų...?[/quote
whahaa..
2007 m. rugpjūčio 20 d. 20:29:41
2007 m. rugpjūčio 19 d. 20:28:09
2007 m. rugpjūčio 19 d. 18:58:51
2007 m. gegužės 9 d. 16:57:45
2007 m. gegužės 7 d. 01:54:52
2007 m. gegužės 7 d. 00:52:33