Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Vegetarizmas

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 89101112131415
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
barsuko_letenele
2007 m. gegužės 1 d. 18:04:39
hare_bo rašė:
apshvieskit mane, nes pasijutau neismanele, Augalams skauda??? wtf ?
mhm.. tai reikshtu, kad augalai turi nervines lasteles lygiai taip pat, kaip ir gyvunai?

kad jiems "skauda" sakoma su ironija

2007 m. gegužės 1 d. 17:54:41
apshvieskit mane, nes pasijutau neismanele, Augalams skauda??? wtf ?
mhm.. tai reikshtu, kad augalai turi nervines lasteles lygiai taip pat, kaip ir gyvunai?

2007 m. gegužės 1 d. 17:44:10
Na.. Tas wegetarizmas sawotishkas. Ashq, yra gerai, kad jie newalgo mesos. Bet pazhiurekim: jie walgo salotas ir shiaip wisokias darzhowes. Tai irgi zhudymas gywo organizmo!. Kas, kad jie nekrioka, newerkia ar kaip kitaip balsiai neishreishkia sawo jausmu. JIems skaudaaaa!..
Bet tie kurie neshioja kailinius, (apie oda nekalbesiu, bo chia pati turiu kerzus, tai bus lewai ), taigi kas neshioja kailinius, tai - slykshtunai. Del negrozhio ir shilumos taip elgiasi? Fui kaka. Nulupt jiems oda patiems.

Atsakyti
Psyhobabble (Užblokuotas)
2007 m. balandžio 23 d. 20:43:34
neduok dieve pas ka nors uzmatysiu su koza ar odiniu dirzu, ar odiniais batais..

Atsakyti
AnsweR
2007 m. balandžio 23 d. 20:31:42
Su pieno produktais tikrai nesąmonė... Taip, taip... Dar ir salotų ar pomidorų nevalgykim... Juk tai žudymas! Arba: atimam maistą iš gyvūnų!

2007 m. balandžio 23 d. 20:24:32
barsuko_letenele rašė:
MusicalBox rašė:
bet priciom pieno produktu nevartojimas?.. nepamelzus karves ja gali uzpulti tesmens uzdegimas ir sitaip isvis ja numarinti, tai kur cia gyvunu gelbejimas?

kiek teko girdėt, pasak veganų, karvių pienas turi tekti jų jaunikliams o ne priverstinai atimamas ir suvartojamas žmonių, todėl jie jo ir negeria. panašiai r su medum. atsiet bitės ir taip neduoda mdaus patinams, taupo medų, žmonės atima jį iš jų....

varkshes bitutes ir vargshai ju patineliai :s , gal dar bituciu medaus reikia ir ju jaunikliams, maziesiams bitunukams-smaguriukams. kekviena kuris ragavo medaus kart reketu.ISHGAMOS Bituciu, bitinuku ir ju mazu kudykeliu zudikai jus visi!!

Atsakyti
neruse
2007 m. balandžio 23 d. 20:17:39
Nu vat ir gaila. Ir ką man dabar daryt? Teigti, kad negaila, nors taip nėra? Tiesiog aš su tuo susitaikiau ir stengiuos apie tai pernelyg negalvoti. That's it.

2007 m. balandžio 23 d. 20:14:58
" For every animal you don't eat, I'm gonna eat three "

Atsakyti
Psyhobabble (Užblokuotas)
2007 m. balandžio 23 d. 20:13:13
kajp kam.. manau kad 'vegetaruot' reiktu jej organizmas tiesiog nepriima mesos ar neskanu, bet ignoruot mesa delto kad jums tYpo gaila gyvunu ("Tad teko susitaikyt su tuo, kad ir toliau tenka valgyti vargšus išžudytus padarėlius") yra nelogishka. gi jie tam ir auginami - zmoniu maistui. jej jau tokie esat gailestingieji taj tada nevalgykit nebent zverienos..
beje, https://www.last.fm/group/PETA+-+...f+Tas ty+Animals , junkites

Atsakyti
neruse
2007 m. balandžio 23 d. 19:53:59
Kažkada norėjau tapti vegetare. Bet supratau, kad nesugebėsiu. Tiesiog mano organizmas nesugebės prie to priprasti, o jokių komplikacijų aš nenoriu. Tad teko susitaikyt su tuo, kad ir toliau tenka valgyti vargšus išžudytus padarėlius

2007 m. balandžio 23 d. 18:33:53
barsuko_letenele rašė:
Varna_ rašė:
hmm,.Seniai norėjau būti vegetare;>,,Tačiau nesugebuD..

nesuprantu tavęs. taip parašei lyg tapimas vegetaru būtų koks fizinis pratimas. arba apie tai galvojai tik dėl mados ar dar nežinia ko, nes vegetarizmas manau yra psichologinis nusiteikimas ir tada arba tau tas pats kad valgai nužudytą padarą arba ne.
Tikrai ne dėl mados.Aš išvis nesuprantu žmonių kurie turi "bandos jausmą".Turėjau omeny kad esu už vegetarus.Pati norėčiau tokia būti,nes manau jog tai šaunu.Ir tiek.

Atsakyti
gintuks77
2007 m. balandžio 23 d. 17:54:57
mr_brightside rašė:
to here_bo:

jau taip nusisnekejai, zmones is prigimties vegetarai?
dar ir kokie mesedziai , tik proto daugiau nei pas vilka ar geju liuta, todel ir nebutini tie dantys

Oi ilga ir ginčytina diskusija gautųsi. Pagal Č. Darvino evoliucijos teoriją žmogus prieš 5-6 mln metus išsivystė iš bezdžionės. Pasidomėkim bezdžionių maisto racione visokios žolės, be to, ir pirmykštis žmogus pradžioje mito visokiausiais vaisiais, žolėmis. Tik po to atsirado ginklai ir medžioklė.

2007 m. balandžio 23 d. 17:48:41
Bausme_laive rašė:
nesamone kaip as buciau aktyvus be mesos?neimanoma man tra lala sriubites netinka

O tu įkalk alaus, ar ko nors stipresnio dar ir kaip energija sugrįžta - nereik ir mėsos

2007 m. balandžio 23 d. 17:41:37
xnxx rašė:
Jūsų manymu, augalai - negyvi? Mano mimoza - gyvesnė už kai kurias merginas. Aš šuns nevalgyčiau, nes susiformafo taip galvoje - jog jis nevalgomas. Štai todėl vegetarizmas yra išsigimimas, nes jis išgalvotas. Laisvi žmonės neapsikarsto nereikalingais tabu - kaip mėsa.

O kodėl vegetarai gali valgyti žuvį ir vistiek būti vegetarais?

Argumentų, jog žmonės nebuvo mėnulyje, kaip ir buvo yra milijonas.

Pasidomėk - vegetarai pagal mitybos racioną yra klasifikuojami, yra dalinių vegetarų kategorija kurie valgo žuvį, kiaušinius bei paukštieną.

2007 m. balandžio 23 d. 17:37:25
xnxx rašė:
Iškrypimas čia. Žoleėdžiai žmonės nėra - ir nieko čia nepakeisi.

Žmonės tie, kurie turi moralę ir nesielgia kaip prityvūs gyvūnai. Jo, o vagys, narkomanai, žudikai, terotristai žmonės?

2007 m. balandžio 23 d. 17:21:26
MusicalBox rašė:
bet priciom pieno produktu nevartojimas?.. nepamelzus karves ja gali uzpulti tesmens uzdegimas ir sitaip isvis ja numarinti, tai kur cia gyvunu gelbejimas?

kiek teko girdėt, pasak veganų, karvių pienas turi tekti jų jaunikliams o ne priverstinai atimamas ir suvartojamas žmonių, todėl jie jo ir negeria. panašiai r su medum. atsiet bitės ir taip neduoda mdaus patinams, taupo medų, žmonės atima jį iš jų....

2007 m. balandžio 23 d. 17:17:50
barsuko_letenele rašė:
Varna_ rašė:

nesuprantu tavęs. taip parašei lyg tapimas vegetaru būtų koks fizinis pratimas. arba apie tai galvojai tik dėl mados ar dar nežinia ko, nes vegetarizmas manau yra psichologinis nusiteikimas ir tada arba tau tas pats kad valgai nužudytą padarą arba ne.

visiskai pritariu varna, matosi, kad parasei tik tam, kad ka nors parasyt. "norejau bet nesugebu".. tokiu dalyku kai labai nori ne sugebet nereikia..

man netrukdo vegetarai, bet veganai tai kazkoks issigalvojimas grynai nu ok, kiausiniu valgymas irgi savotiskas pauksteliu zudymas ir panasiai, nu bet priciom pieno produktu nevartojimas?.. nepamelzus karves ja gali uzpulti tesmens uzdegimas ir sitaip isvis ja numarinti, tai kur cia gyvunu gelbejimas?

2007 m. balandžio 23 d. 16:50:30
Varna_ rašė:

2007 m. balandžio 23 d. 15:14:52

Atsakyti
weeka
2007 m. balandžio 5 d. 01:20:23
imperfect_sky rašė:
heh..geriausia buvo tada ,kai vegetarizmas dar nebuvo mada..nevalgot tai kam visam pasauliau skelbtis..? bl 'isskirtiniai'

Kas čia skelbias? Yra tema, yra vieta, yra klausimas, ir niekas čia visam pasauliui nesiskelbia.

Atsakyti
Puslapiai: 1 ... 89101112131415
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Will.i.am Will.i.am
6,7

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
23:05 - einaras13
O kadangi tik vieną stilių grupę iš principo galima priskirti atlikėjui, tai man atrodo, Pop muzika yra kiek tinkamesnė negu Roko muzika.
23:05 - einaras13
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
23:03 - einaras13
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
23:02 - einaras13
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
19:38 - 4Blackberry
Dėl RnB abejočiau, bet manau, pop/rock tai teisingai nurodyta.
19:30 - DjVaids
Kodėl prie Eros Ramazzotti prierašas Pop/RnB. Jis Italijos roko atstovas.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 3328
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 111969