Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Vegetarizmas

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 101112131415
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
her_dreamy_eyes
2007 m. kovo 26 d. 23:53:35
O tu soja isbandyk.Drauge kremta ir jaucias laiminga. Ir aplamai,zoles -ne toks jau ir blogis [ne is savos patirties,bet siaip .. ]

2007 m. kovo 26 d. 23:48:16
Per siauras požiūris. 'kiekvienam savo ; ]' - jei rašai tokias išvadas, tai aišku, nori nenori turi ignoruoti tokį dalyką kaip - tas kiekvienas yra organizmas, kuris labai nedaug kuo skiriasi nuo kiekvieno kito. Taigi ten yra visokios lentelės kiek kokių bakterijų reikia kūnui. Nepradėsiu aš gert benzino, nes man atrodo, jog aš mašina. Čia ne požiūris siauras, o vegetarai siauri : ]

Atsakyti
her_dreamy_eyes
2007 m. kovo 26 d. 23:39:21
xnxx rašė:
Iškrypimas čia. Žoleėdžiai žmonės nėra - ir nieko čia nepakeisi.

Gan siauras poziuris Gi priklauso nuo organizmo. Kai kurie visiskai atsisako mesos ir jauciasi puikiai. Aisku, daznai buna ir taip,jog atsisakoma mesos 'del gailescio gyvunam' -o po to tai atsiliepia sveikatai. Taciau nereikia aiskinti,kad vegetarizmas,tai kazkoks 'iskrypimas'.Gi kiekvienam savo ;]

2007 m. kovo 26 d. 23:31:06
Iškrypimas čia. Žoleėdžiai žmonės nėra - ir nieko čia nepakeisi.

Atsakyti
hare_bo
2007 m. kovo 26 d. 16:54:53
oj.. esu vegetarė jau du metai. vienus metus buvau dalinė vegetarė, nes valgiau vištieną ir žuvį, o jau metai kaip ir to atsisakiau.. Ir priešingai, nei daugelis čia rašiusių, jokių pokyčių savo organizme nepastebėjau ir sveikata nesiskundžiu. pastebėjau tik viena, kad organizmas labai reikalauja pieno produktų ( ypač sūrio), todėl nevengiu jo paniamniot , nes žianau, kad jame yra panašių medžiagų kaip ir mėsoje.. o vegetarė todėl, kad mėsa visiškai netraukia, nesinori ir tiek (pasąmoningi veiksniai, kuriuos pati tik labai neseniai atkasiau).. jokių moralinių ar religinių vertybių nepuoselėju tikrai.

2007 m. kovo 26 d. 16:40:03
LABAI gerbiu vegetarus

vengiu valgyt mesa

kolkas atsisakiau tik zuvies

Atsakyti
Bausme_laive (Užblokuotas)
2007 m. sausio 27 d. 21:31:56
nesamone kaip as buciau aktyvus be mesos?neimanoma man tra lala sriubites netinka

2007 m. sausio 27 d. 21:30:21
Aš vegetarė dar labai nedaug laiko, kažkur pusė metų. Esu viena iš tų, kuri nevalgo jokios mėsos, bet valgau žuvį ir pieno produktus... Tokią mytybą pasirinkau, nes nemėgstu mėsos.

Atsakyti
dingusi_kazkur
2007 m. sausio 27 d. 21:21:12
Na, nedaug dar esu vegetarė. Ir dabar jau tik dalinė. Apie trejus metus. Metus visiškai nevalgiau jokios mėsos, žuvies. Paskui tai labai atsiliepė sveikatai ir dabar jau kartais valgau žuvį ir vištieną, nors šiaip būčiau labai laiminga, jei galėčiau ir to atsisakyti.
Kodėl? Na, man ir šlykštu valgyti lavonus, ir gaila gyvūnų.

2007 m. sausio 27 d. 20:59:53
Tokios - su padoriu temos pristatymu - ne. Ir būtų malonu, kad tolesnė diskusija būtų į temą

Ir nereikia visur įžvelgti sąmokslo, nukreipto prieš tavo svarbią asmenybę

2007 m. sausio 27 d. 20:57:53
Tik_Ieva > buvo, mano sukurta, bet kaip ir daugelis kitų mano temų, jos buvo ištrintos

2007 m. sausio 27 d. 20:42:50
o tokios temos dar nebuvi?

2007 m. sausio 27 d. 20:00:40
Buvau 4 metus, pagal maisto racioną buvau prie tų vegetarų kur vartojau žuvį ir labai retai vištieną, jokios kitos mėsos. Paskatino virškinimo sutrikimai, organizmas ėmė visiškai netoleruoti kiaulienos ir gyvulinės kilmės riebalų, sviesto, taukų. Bet ir užbaigus vegetarizmą, mityba nedaug pakito, daugiausiai vartoju įvairias daržovių sriubas, dražovės ir vaisiai,pvz. bulvės, burokai, svogūnai, obuoliai, braškės, pomidorai, morkos, česnakai, žirniai, bananai,agurkai, kopūstai, mandarinai, įvairios sultys, taip pat grūdinės kultūros - grikiai, avižiniai dribsniai, ryžiai, perlinės kruopos, įvairūs grybai.
neaugallinės kilmės - varškėčiai, virtinukai su varške, blyneliai su varške, bulviniai blynai be mėsos, kiaušiniai, varškė, grietinė, kefyras, jogurtai gerinantys virškinimą,įvairi žuvis (išskyrus silkę), retkarčiais vištienos produktai.
Mano mitybos credo - ne vegetarizmas, bet sveikas maistas, ir kuo mažiau konservantų. Konservantams - NE !!!
Tiek ir vegetarizamas ne visai gali būti toli gražu nekaltas reikalas, abejoju ar daržovių troškiniai su sviestu, įvairūs prieskoniai ar kokie rauginti kopūstai bačkose visų skrandžiams tinkami. Tai tiek.

2007 m. sausio 27 d. 19:02:42
Vegetarizmas - tai mityba, kuri apsiriboja tik tik augalinės kilmės maistinėmis medžiagomis, įtraukiant vaisius, grūdus ir riešutus arba iš dalies įtraukiant ir gyvulinį maistą. Vegetarizmo idėjų ištakomis laikomos Vedų knygos iš Indijos.

Vegetarizmas yra kelių skirtingų rūšių. Kai kurie vegetarai valgo paukštieną ir žuvį. Kiti vegetarai visiškai atsisako mėsos, bet kartais valgo kiaušinius, sūrį, geria pieną. Yra vegetarų kurie visiškai vengia bet kokių gyvūninių produktų, tokių kaip pienas ir kiaušiniai, netgi šalutinių produktų - saldainių ir želatinos. Žmonės tampa vegetarais dėl įvairių priežasčių. Kai kurie pasirenka tokį kelią dėl dvasingumo reikalavimų, filosofijos, sveikatos, ar dėl susirūpinimo gamtai.

Tad ar yra šiame tinklpyje vegetarų ? Jei taip, kiek laiko esatę atsisakę mėsos ir kas paskatino taip pasielgti ?

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Will.i.am Will.i.am
6,7

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
23:05 - einaras13
O kadangi tik vieną stilių grupę iš principo galima priskirti atlikėjui, tai man atrodo, Pop muzika yra kiek tinkamesnė negu Roko muzika.
23:05 - einaras13
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
23:03 - einaras13
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
23:02 - einaras13
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
19:38 - 4Blackberry
Dėl RnB abejočiau, bet manau, pop/rock tai teisingai nurodyta.
19:30 - DjVaids
Kodėl prie Eros Ramazzotti prierašas Pop/RnB. Jis Italijos roko atstovas.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 3220
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 105528