Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Vegetarizmas

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234567 ... 15
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Gabux
2012 m. rugsėjo 17 d. 22:25:08 2012-09-17 22:25:26

Savotiškas sulyginimas.

Bet čia tinka tik mėsėdžiui...

Nes vegetaras gali jausti visų skonių įvairybę, pa-ti-kė-ki (ir be mėsos).

Na, užeiki į Radharanę kad ir, gal pasišlifuos nuomonė.

2012 m. rugsėjo 17 d. 12:42:38

Man tai vegetarizmas primena masturbaciją - pagrindinius poreikius patenkini, bet malonumo po polnoj programe tai nejauti... (c)

2012 m. rugsėjo 16 d. 19:28:02

Ne taip lengva vegetaru būt, iš karto panorėjęs netapsi, iš pirmo reikia pasiskaityt plačiau apie tai ir suprast, kaip tą mėsą pakeisti kitu maistu, jei be mėsos pastoviai jausiesi kaip tešla tai net neapsimoka bandyti vegetaru būti. {#} O šiaip tai žavi mane vegetarizmas, ir pirmas dalyks kurį planuoju padaryti kai pradėsiu savarankišką gyvenimą tai tapti vegetare. Veganizmas irgi yra įdomus daiktas, bet čia jau vajei, visai sudėtinga... kaip kažkas sakė, tam jau pinigų reik, kad surastum pakaitalą visokiem kiaušinim, sviestui, grietinei, sūriui.

Atsakyti
Gabux
2012 m. rugsėjo 16 d. 16:00:25

Anksčiau visiškai nesuprasdavau vegetarų, juk tokia mėsėdė buvau..

Dabar mėsos norisi vis mažiau ir mažiau... - įsiklausymas į kūną.

Sunkus skrandis ir visa kita...

O be to Vilniuje atradau/parodė daugybę puikių vegetariškų barelių/kavinių ir restoranų, kur tikrai gardus maistas.

Tiesa, kiek žinau, vegetarai vengia ir žuvies - o aš ją, dar skaniai paruoštą, labai mėgstu.

2012 m. rugsėjo 16 d. 00:42:03

mėsos skonio net nebeatsimenu...

2012 m. rugsėjo 15 d. 19:34:47

Iš nesuprantančio, tapau prijaučiančiu mėsvalgiu :D. Abu variantai neblogi, bet būti nevegetaru yra paprasčiau. 

Atsakyti
Sahja
2012 m. rugsėjo 15 d. 16:19:52

buvau metus laiko,bet dabar kai ką ,paukštį valgau,nes be mėsos,reikia daug pinigų turėti, kitiems produktams,nes gali trūkti svarbių medžiagų organizmui.

Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
Atsakyti
gedged
2012 m. rugsėjo 15 d. 16:15:55

O.. Gal vegetaras (-ė) būsi? {#}

Atsakyti
Sahja
2012 m. rugsėjo 15 d. 16:11:33

Ar norėtumėt,kad jus valgytų,kokie protingi milžinai?{#}

Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
Atsakyti
gedged
2012 m. rugsėjo 15 d. 16:08:06

Ar dar gyvena čia vegetarų? {#}

Atsakyti
Stripped
2011 m. balandžio 2 d. 19:15:04
green_moon rašė:
tavo pozicija lygia tokia pati, tik tu ''propaguoji'' mesa. matai? su tavim beprasmiska sneketi. as jau zinau koks tavo sekantis komentaras bus - toks pats, kokie ir iki siol. as nesu vegetare, o matai vistiek neteisi.. nes tau gi nepritariu.
apie ka tu nori su jais diskutuoti? cia tas pats kai snekasi zmones kurie tiki dievu ir tie kurie ne. jau nebe diskusija, o 'diskusija' su tikslu perkasti vienas kitam gerkle.

Dėkoju kad nukryžiavote mane,dėkoju už supratimą...

2011 m. balandžio 1 d. 22:59:28
tavo pozicija lygia tokia pati, tik tu ''propaguoji'' mesa. matai? su tavim beprasmiska sneketi. as jau zinau koks tavo sekantis komentaras bus - toks pats, kokie ir iki siol. as nesu vegetare, o matai vistiek neteisi.. nes tau gi nepritariu.
apie ka tu nori su jais diskutuoti? cia tas pats kai snekasi zmones kurie tiki dievu ir tie kurie ne. jau nebe diskusija, o 'diskusija' su tikslu perkasti vienas kitam gerkle.

2011 m. balandžio 1 d. 22:36:11
green_moon rašė:
as tik norejau pasakyti, kad jei jie nenori valgyt mesos, tai tau tai neturetu trukdyti. vadindamas juos serganciais, kazikokiomis aukomis, tikrai neperkalbesi pietums suvalgyti kepsnio. paskaityk svao komentarus ir jei nors kiek objektyvumo dar turi, tai pamatysi, kad i visus bet kokius pasisakymus 'uz' vegetarizma atsakai su tokia pacia pykcio doze.

pavyyzdziui. as ziauriai nemegstu keptu ir virtu svogunu. ZIAURIAI. mane vimdo vien apie juos pagalvojus. tai jeigu tu man valandu valandas, diena is dienos, pasakotum kokie jie naudingi mano sveikatai, kokie jie skanus, pateiktum dar milijona tikru ir isgalvotu faktu apie ju nauda organizmui - as ju vistiek nevalgyciau, nes nenoriu.

cia gi tas pats. beprasmiska.

Man vegetarai netrukdo ir netrukdė,tačiau man trukdo vegetarų prievarta kišama absoliučiai nelogiška informacija,paprasčiau tąriant - gryna propoganda žmonėms,su tikslu kad kuo daugiau žmonių taptų vegetarais.Tokiais kaip ir jie.

Ar gali abi pusės padiskutuoti argumentuotai,kai lapėdžiai parašo ''Esu vegetarė[as].Mėsa yra šlykštu ir nesveika.Pažiūrėkit į mane - koks[ia] aš sveika[s],o jūs kokie nenormalūs''.

2011 m. balandžio 1 d. 22:14:33
as tik norejau pasakyti, kad jei jie nenori valgyt mesos, tai tau tai neturetu trukdyti. vadindamas juos serganciais, kazikokiomis aukomis, tikrai neperkalbesi pietums suvalgyti kepsnio. paskaityk svao komentarus ir jei nors kiek objektyvumo dar turi, tai pamatysi, kad i visus bet kokius pasisakymus 'uz' vegetarizma atsakai su tokia pacia pykcio doze.

pavyyzdziui. as ziauriai nemegstu keptu ir virtu svogunu. ZIAURIAI. mane vimdo vien apie juos pagalvojus. tai jeigu tu man valandu valandas, diena is dienos, pasakotum kokie jie naudingi mano sveikatai, kokie jie skanus, pateiktum dar milijona tikru ir isgalvotu faktu apie ju nauda organizmui - as ju vistiek nevalgyciau, nes nenoriu.

cia gi tas pats. beprasmiska.

2011 m. balandžio 1 d. 21:07:43
green_moon rašė:
stripped, tu esi slykstus, netolerantiskas, absoliuciai aklas ir kurcias kitu zmoniu nuomonei ir asmeniniams pasirinkimams.

beje, jei konkretinti, tai argumentu sia tema tamstai jau pries kelis puslapius pritruko. tos pacios mintys is simto ir vieno galo parasytos taves protingesniu nedaro. aciu uz demesi.

Tikriausiai būčiau ''tolerantiškesnis'' jei, žmogus parašytų -''eisiu poryt prie miškelio ir pasikarsiu'',o aš parašyčiau jam - ''Taip,puikus tamstos pasirinkimas.Eik ten ir būtinai pasikark'',vien dėl to,kad pasirodyčiau tolerantiškas to žmogaus pasirinkimui.

Na,niekada neįžeidžiau nė vieno vegetaro... Aš esu labai tolerantiškas,tačiau kai kurie žmonės mano,kad vien dėl to,kad nesutinku su jų nuomonėmis,lieku netolerantišku pikčiurna...Tai čia tik jų bėdos...

Šita diskusija nėra skirta vien tik vegetarams. Tačiau atrodo,kad tik jie vieninteliai labai protingus argumentus pasitelkę į pagalbą...

2011 m. balandžio 1 d. 18:39:06
as tiesa sakant normaliu argumentu nei isvienos nei is kitos puses nematau

Atsakyti
green_moon
2011 m. balandžio 1 d. 18:35:17
stripped, tu esi slykstus, netolerantiskas, absoliuciai aklas ir kurcias kitu zmoniu nuomonei ir asmeniniams pasirinkimams.

beje, jei konkretinti, tai argumentu sia tema tamstai jau pries kelis puslapius pritruko. tos pacios mintys is simto ir vieno galo parasytos taves protingesniu nedaro. aciu uz demesi.

2011 m. balandžio 1 d. 14:38:33
Aš ir toli gražu ne viskam pritariu kas parašyta antrajame, jį patalpinau, tik dėl to, kad ten apie A.M. užsimenama.
Pateikiau nuorodas kurios įrodo, kad mano parašyti žodžiai yra tiesa, o į savo klausimus ats. negavau. Taigi, būkit laimingi, daugiau mano pasisakymų čia nebematysit.

2011 m. kovo 31 d. 20:24:50
RockPrincess rašė:
https://www.zebra.lt/lt/laikas_sa. ..kos-166584.html
(''Andrius viešai pasisako už sveiką gyvenseną bei prieš svaigalų vartojimą, jau nuo 1994 metų pats yra vegetaras.'')
*
https://webcache.googleuserconten...e=www .google.lt
(klausime "Kodėl vegetarai atrodo visada taip nesveikai?")

Sorry, nenoriu veltis, bet tas antras linkas yra totalus bullshitas ir visiškai nelogiškas. Bent prajuokino.

Atsakyti
Stripped
2011 m. kovo 31 d. 20:17:58
Štai kokį šlykštų melą ir idiotizmą perskaičiau iš suktų propagandininkų lapėdžių:

''Gerai, būk pats vegetaru ar veganu, bet bent savo vaiko nekankink, tegul pats, jei norės, pasirinks vegetarizmą, kai suaugs, o dabar tegul valgo mėsą…''
''Būtent, nenorėčiau savo vaiko kankint ir žlugdyti jo sveikatos, todėl tegul jisai dabar valgo sveiką augalinį maistą, o kai paaugs, tegul pats nusprendžia, ar jam reikia mėsos.''

Tai jau yra didžiulis melas,eilinis akių dūmimas - Vaikams mėsa [ypač šviežia] yra būtina,nes ji suteikia tų maistinių medžiagų kurių jokia daržovė suteikti negali.Aišku,galite pasirinkti - verskit vaiką ryti sintetines salotas su nitratais ir ryti tabletes,kurios tėra tik vitaminų ir mikroelementų kurie yra mėsoje,nekokybiškas pakaitalas.Tikriausiai jis užaugs didelis ir labai sveikas vegetaras,toks pats kaip ir jūs...

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Will.i.am Will.i.am
6,7

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
23:05 - einaras13
O kadangi tik vieną stilių grupę iš principo galima priskirti atlikėjui, tai man atrodo, Pop muzika yra kiek tinkamesnė negu Roko muzika.
23:05 - einaras13
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
23:03 - einaras13
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
23:02 - einaras13
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
19:38 - 4Blackberry
Dėl RnB abejočiau, bet manau, pop/rock tai teisingai nurodyta.
19:30 - DjVaids
Kodėl prie Eros Ramazzotti prierašas Pop/RnB. Jis Italijos roko atstovas.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 3220
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 105528