Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Vegetarizmas

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12345678 ... 15
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Stripped
2011 m. kovo 31 d. 20:11:46
RockPrincess rašė:
https://webcache.googleuserconten. ..e=www.google.lt
(klausime "Kodėl vegetarai atrodo visada taip nesveikai?")

Šitas straipsnis visiškai nieko neįrodo - taip pablevyzgoti,kad iš pirmo žvilgsnio atrodytų teisinga - gali daug kas.O prikurti faktų apie kokius tai tyrimus,taip pat nėra sudėtinga,nes to vis tiek niekaip neįrodysi,tačiau skaitant susidaro didelis efektas.
Aš netikiu tomis nesąmonėmis,kad daržovės negali jausti skausmo - mokslas nėra dievas kad paaiškintų kas gali jausti skausmą,o kas ne...
Tokie propagandiniai straipsniai yra naudingiausi vitaminų gamintojams - jie juos ir užsako.

,,Žmogus nėra medžiotojas'' DDDD - Čia pats didžiausias absurdas kurį perskaičiau - jei žmogus nebūtų medžiotojas,mūsų visų čia nebūtų - Mūsų protėviai buvo medžiotojai,pirmieji žmonės šioje žemėje medžiodavo gyvūnus,taip nuo jų gindamiesi ir maitindamiesi jų mėsa,dėl paprasčiausio išgyvenimo,nes tam tikrose geografinėse zonose daržovės net neauga...
Žmogaus prigimtis yra medžioklė,lygiai taip pat kaip ir gyvūnijos pasaulyje.

2011 m. kovo 31 d. 19:57:45
https://www.zebra.lt/lt/laikas_sa...kos-1 66584.html
(''Andrius viešai pasisako už sveiką gyvenseną bei prieš svaigalų vartojimą, jau nuo 1994 metų pats yra vegetaras.'')
*
https://webcache.googleuserconten...e=www .google.lt
(klausime "Kodėl vegetarai atrodo visada taip nesveikai?")

2011 m. kovo 31 d. 19:25:26
Dar vienas dalykas,kurį noriu pabrėžti: Jauno žmogaus eksperimentavimas su vegetarizmu yra daug kartų pavojingesnis sveikatai,nei pagyvenusio žmogaus mitybos eksperimentai senatvėje,todėl kad jaunas organizmas dar tik formuojasi ir jam reikalinga visavertė mityba,kurią be jokių abejonių sudaro ir mėsa,bei jos produktai.

2011 m. kovo 31 d. 19:17:28
RockPrincess rašė:
Stripped rašė:
RockPrincess rašė:
1.Ačiū labai.
2. Mamontavas, Morisejus, Mobis... Ar tikrai būtų geriau jei jie būtų mire?

Neklaidinkit žmonių tokiais melagingais komentarais.Nes tai ne į temą...

Padariau klaidą. Pripažįstu. Bet gal astsakytumėi ar tikrai būtų geriau jei Mamontovas būtų miręs? Ir gal dar gali atsakyti kodėl (apart raidės netikslumo) mano komentaras yra melagingas? Ir kodėl klausimas isšgirdus teiginį "Vienintelis geras vegetras - mires vegetaras" apie Mamontovą yra ne į temą?
Ko gero atsakysi, kad aš idiote, arba prikibsi prie rašybos, bet jei jau tikrai nori vegetraus "atvest į protą" malonėk atsakyt į klausimus, į kuriuos jie atsakymo patys neranda.

Antras dalykas,mano pasakymo apie vegetarus nereikia traktuoti tiesiogiai.Jei dar nesi pilnametė tai tikriausiai nelabai moki žaisti su ironija ir pan...

2011 m. kovo 31 d. 19:14:08
RockPrincess rašė:
Stripped rašė:
RockPrincess rašė:
1.Ačiū labai.

Padariau klaidą. Pripažįstu. Bet gal astsakytumėi ar tikrai būtų geriau jei Mamontovas būtų miręs? Ir gal dar gali atsakyti kodėl (apart raidės netikslumo) mano komentaras yra melagingas? Ir kodėl klausimas isšgirdus teiginį "Vienintelis geras vegetras - mires vegetaras" apie Mamontovą yra ne į temą?
Ko gero atsakysi, kad aš idiote, arba prikibsi prie rašybos, bet jei jau tikrai nori vegetraus "atvest į protą" malonėk atsakyt į klausimus, į kuriuos jie atsakymo patys neranda.

Malonėk man pateikti kokią nuorodą,į ten kur parašyta,kad atseit A.M yra vegetaras.Aš tikrai daug žinau apie šį žmogų,bet tokių čiūdų tikrai negirdėjau.Tada galėsim tęsti diskusiją,nes aš moku diskutuoti...

2011 m. kovo 31 d. 16:03:27
Stripped rašė:
RockPrincess rašė:
1.Ačiū labai.

2011 m. kovo 30 d. 20:32:25
lponline rašė:
Stripped rašė:
peteliske2 rašė:
Kiekvienas tegul valgo ką nori ir nepriekaištauja kitaip besimaitinantiems. Tik kažkaip labai abejoju, ar ilgai ištempčiau vien su žolėmis.

Pasaulyje nėra nė vieno sveiko vegetaro - jūs man parodykit bent vieną visiškai sveiką žolėėdį - išrašysiu tūkstantį litų.Nemeluoju...
Vegetarizmas turetu tapti sinonimas zodziui idiotizmas. Zmogus yra VISAEDIS tai yra faktas. Mane apima isiutis, kai kokia ozka pradeda berti "faktus" paimtus is cosmopolitan, paneles ar kitos makulaturos. Pries prigimti nepasigalinesi. Man labiausiai patinka argumentas: darzoves - labai sveika. Taip, jos turi daug vitaminu ir t.t., bet taip pat, perkant is parduotuves, jose pilna pesticidu ir kitu nesamoniu. Nori maitintis sveikai? Valgyk ir mesa, ir darzoves.
Na, aš manau vegetarizmas yra psichinis sutrikimas kuris pirmiausia išsivysto tiems,kurie niekada negyveno kaime ir negyvena - miesčionims,miesto žmonėms kurie nemoka atsirinkti informacijos ir traukia į save belekokį šlamštą,kurį jiems diktuoja televizija ir cosmopolitan...

2011 m. kovo 30 d. 20:26:55
RockPrincess rašė:
1.Ačiū labai.

Hmmm... Aišku būtų geriau,nes tarp jūsų išvardintų pavadinimų nėra nė vieno gyvo žmogaus.Bent jau aš nepažystu nei Morisejus ne Mamontavas.Taip tikrai - MAMONTAVAS

2011 m. kovo 30 d. 20:24:27
RockPrincess rašė:
1.Ačiū labai.

2011 m. kovo 30 d. 19:42:42
1.Ačiū labai.

2011 m. kovo 30 d. 19:07:32
Nenoriu nieko įžeisti,deja tiesa yra tokia - GERAS VEGETARAS = MIRĘS VEGETARAS

2011 m. kovo 29 d. 21:37:05
I don`t give a fuck who its who or what. lai sotus ir laimingi buna (clishe)

2011 m. kovo 29 d. 21:33:23
Vegetaras nelygu veganui. Jei jau norit būt protingais, atskirkit.

2011 m. kovo 29 d. 21:17:00
Stripped rašė:
peteliske2 rašė:
Kiekvienas tegul valgo ką nori ir nepriekaištauja kitaip besimaitinantiems. Tik kažkaip labai abejoju, ar ilgai ištempčiau vien su žolėmis.

Pasaulyje nėra nė vieno sveiko vegetaro - jūs man parodykit bent vieną visiškai sveiką žolėėdį - išrašysiu tūkstantį litų.Nemeluoju...
Vegetarizmas turetu tapti sinonimas zodziui idiotizmas. Zmogus yra VISAEDIS tai yra faktas. Mane apima isiutis, kai kokia ozka pradeda berti "faktus" paimtus is cosmopolitan, paneles ar kitos makulaturos. Pries prigimti nepasigalinesi. Man labiausiai patinka argumentas: darzoves - labai sveika. Taip, jos turi daug vitaminu ir t.t., bet taip pat, perkant is parduotuves, jose pilna pesticidu ir kitu nesamoniu. Nori maitintis sveikai? Valgyk ir mesa, ir darzoves.

Atsakyti
Stripped
2011 m. kovo 29 d. 20:56:25
peteliske2 rašė:

2011 m. kovo 29 d. 20:54:34
Vaiduoklyte98 rašė:
UZ ! Mesa nesveika! Ir gyvunu gaila.

Daržovės dar labiau nesveika...

2011 m. kovo 29 d. 20:53:06
Vaiduoklyte98 rašė:

Mėsa yra lygiai tokia pat svarbi ir naudinga ir sveika kaip ir daržovės,taip kad baikit tas nesąmones.Man lygiai taip yra gaila tiek daržovių lavonų tiek gyvulių lavonų.Jie abu miršta lygiai taip pat,taip kad nereikia čia ko nors išskirti iš šitos grandinės

2011 m. kovo 29 d. 19:48:09
visada uz

Atsakyti
Vaiduoklyte98
2011 m. vasario 2 d. 20:13:08

2010 m. gruodžio 2 d. 17:49:33

Atsakyti
Puslapiai: 12345678 ... 15
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Will.i.am Will.i.am
6,7

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
23:05 - einaras13
O kadangi tik vieną stilių grupę iš principo galima priskirti atlikėjui, tai man atrodo, Pop muzika yra kiek tinkamesnė negu Roko muzika.
23:05 - einaras13
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
23:03 - einaras13
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
23:02 - einaras13
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
19:38 - 4Blackberry
Dėl RnB abejočiau, bet manau, pop/rock tai teisingai nurodyta.
19:30 - DjVaids
Kodėl prie Eros Ramazzotti prierašas Pop/RnB. Jis Italijos roko atstovas.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 3220
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 105528