| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Rolandas77 | When the Sun HitsSlowdive |
||||
| Alvydas1 | HoppípollaSigur Ros Nuostabus albumas |
||||
| Very_crazy_enough | StormySantana |
||||
| DjVaids | The Way To YouDovilė |
||||
| Konditerijus | Oi, pelėdaVytautas Kernagis |
||||
| Sahja | Every girls sometimes go crazyLina Joy |
2011 m. kovo 31 d. 20:11:46
https://webcache.googleuserconten. ..e=www.google.lt
(klausime "Kodėl vegetarai atrodo visada taip nesveikai?")
Šitas straipsnis visiškai nieko neįrodo - taip pablevyzgoti,kad iš pirmo žvilgsnio atrodytų teisinga - gali daug kas.O prikurti faktų apie kokius tai tyrimus,taip pat nėra sudėtinga,nes to vis tiek niekaip neįrodysi,tačiau skaitant susidaro didelis efektas.
Aš netikiu tomis nesąmonėmis,kad daržovės negali jausti skausmo - mokslas nėra dievas kad paaiškintų kas gali jausti skausmą,o kas ne...
Tokie propagandiniai straipsniai yra naudingiausi vitaminų gamintojams - jie juos ir užsako.
,,Žmogus nėra medžiotojas''
Žmogaus prigimtis yra medžioklė,lygiai taip pat kaip ir gyvūnijos pasaulyje.
2011 m. kovo 31 d. 19:57:45
(''Andrius viešai pasisako už sveiką gyvenseną bei prieš svaigalų vartojimą, jau nuo 1994 metų pats yra vegetaras.'')
*
https://webcache.googleuserconten...e=www .google.lt
(klausime "Kodėl vegetarai atrodo visada taip nesveikai?")
2011 m. kovo 31 d. 19:25:26
2011 m. kovo 31 d. 19:17:28
1.Ačiū labai.
2. Mamontavas, Morisejus, Mobis... Ar tikrai būtų geriau jei jie būtų mire?
Neklaidinkit žmonių tokiais melagingais komentarais.Nes tai ne į temą...
Padariau klaidą. Pripažįstu. Bet gal astsakytumėi ar tikrai būtų geriau jei Mamontovas būtų miręs? Ir gal dar gali atsakyti kodėl (apart raidės netikslumo) mano komentaras yra melagingas? Ir kodėl klausimas isšgirdus teiginį "Vienintelis geras vegetras - mires vegetaras" apie Mamontovą yra ne į temą?
Ko gero atsakysi, kad aš idiote, arba prikibsi prie rašybos, bet jei jau tikrai nori vegetraus "atvest į protą" malonėk atsakyt į klausimus, į kuriuos jie atsakymo patys neranda.
Antras dalykas,mano pasakymo apie vegetarus nereikia traktuoti tiesiogiai.Jei dar nesi pilnametė tai tikriausiai nelabai moki žaisti su ironija ir pan...
2011 m. kovo 31 d. 19:14:08
1.Ačiū labai.
Padariau klaidą. Pripažįstu. Bet gal astsakytumėi ar tikrai būtų geriau jei Mamontovas būtų miręs? Ir gal dar gali atsakyti kodėl (apart raidės netikslumo) mano komentaras yra melagingas? Ir kodėl klausimas isšgirdus teiginį "Vienintelis geras vegetras - mires vegetaras" apie Mamontovą yra ne į temą?
Ko gero atsakysi, kad aš idiote, arba prikibsi prie rašybos, bet jei jau tikrai nori vegetraus "atvest į protą" malonėk atsakyt į klausimus, į kuriuos jie atsakymo patys neranda.
Malonėk man pateikti kokią nuorodą,į ten kur parašyta,kad atseit A.M yra vegetaras.Aš tikrai daug žinau apie šį žmogų,bet tokių čiūdų tikrai negirdėjau.Tada galėsim tęsti diskusiją,nes aš moku diskutuoti...
2011 m. kovo 31 d. 16:03:27
1.Ačiū labai.
2011 m. kovo 30 d. 20:32:25
Kiekvienas tegul valgo ką nori ir nepriekaištauja kitaip besimaitinantiems. Tik kažkaip labai abejoju, ar ilgai ištempčiau vien su žolėmis.
Pasaulyje nėra nė vieno sveiko vegetaro - jūs man parodykit bent vieną visiškai sveiką žolėėdį - išrašysiu tūkstantį litų.Nemeluoju...
2011 m. kovo 30 d. 20:26:55
1.Ačiū labai.
Hmmm... Aišku būtų geriau,nes tarp jūsų išvardintų pavadinimų nėra nė vieno gyvo žmogaus.Bent jau aš nepažystu nei Morisejus ne Mamontavas.Taip tikrai - MAMONTAVAS
2011 m. kovo 30 d. 20:24:27
1.Ačiū labai.
2011 m. kovo 30 d. 19:42:42
2011 m. kovo 30 d. 19:07:32
2011 m. kovo 29 d. 21:37:05
2011 m. kovo 29 d. 21:33:23
2011 m. kovo 29 d. 21:17:00
Kiekvienas tegul valgo ką nori ir nepriekaištauja kitaip besimaitinantiems. Tik kažkaip labai abejoju, ar ilgai ištempčiau vien su žolėmis.
Pasaulyje nėra nė vieno sveiko vegetaro - jūs man parodykit bent vieną visiškai sveiką žolėėdį - išrašysiu tūkstantį litų.Nemeluoju...
2011 m. kovo 29 d. 20:56:25
2011 m. kovo 29 d. 20:54:34
UZ ! Mesa nesveika! Ir gyvunu gaila.
Daržovės dar labiau nesveika...
2011 m. kovo 29 d. 20:53:06
UZ ! Mesa nesveika! Ir gyvunu gaila.
Mėsa yra lygiai tokia pat svarbi ir naudinga ir sveika kaip ir daržovės,taip kad baikit tas nesąmones.Man lygiai taip yra gaila tiek daržovių lavonų tiek gyvulių lavonų.Jie abu miršta lygiai taip pat,taip kad nereikia čia ko nors išskirti iš šitos grandinės
2011 m. kovo 29 d. 19:48:09
2011 m. vasario 2 d. 20:13:08
2010 m. gruodžio 2 d. 17:49:33