Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Vegetarizmas

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123456789 ... 15
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
stonkus
2010 m. lapkričio 25 d. 23:38:02
tebūnie pagarbintas kiaulės kūnas!!! valgiau,valgau ir valgysiu mėsa,o vegetarizmo idėja laikau kvailu nesusipratimu.

Atsakyti
ss
2010 m. lapkričio 19 d. 23:43:06
fuck, jau buvau pamiršęs kokia beprasmybė yra bendrauti internetu.

Australopitekai turetu buti visu zmoniu proteviai, bet rodos music.lt siek tiek atsilikes, tai jausmas lyg kažkokia australopiteku svetaine butu, nedaugiau . Ai pykina jau. o tu daune tai kai tapsi kurva, tai po 20 metu vaikas sakysi, ai buvo uzeje.. nes ka daugiau sakyt, kai akis noris iššidegint.

Atsakyti
TaPatiOlivija
2010 m. lapkričio 19 d. 23:13:07
Stripped rašė:
TaPatiOlivija rašė:
ss rašė:
Stripped: "Austrolopitekai nebuvo Lietuvių protėviai"

tolimi, bet vis dėlto buvo. Juk jie gyveno, tobulėjo ir ėjo link Lietuvos. Tad galima teigti, kad jie labai labai tolimi mūsų protėviai

Tačiau nėra jokio fakto,kad jie nevalgė mėsos.Tai man primena anekdotą.Tai tėra vieno mokslininko asmeninė nuomonė,ir to jokiu būdų,negalime pateikti,kaip fakto.

aš ir neteigiu, kad jie nevalgė mėsos. Tiesą sakant man visai neįdomu ką jie iš vis valgė

Atsakyti
paranoja
2010 m. lapkričio 19 d. 22:38:03
Kai buvo "užėjus" paauglystė teko pabūt žoleėde. Gerai, kad tuo gyvenimėlio laikotarpiu viskas greit ir atsibosta

2010 m. lapkričio 19 d. 21:24:00
TaPatiOlivija rašė:
ss rašė:

tolimi, bet vis dėlto buvo. Juk jie gyveno, tobulėjo ir ėjo link Lietuvos. Tad galima teigti, kad jie labai labai tolimi mūsų protėviai

Tačiau nėra jokio fakto,kad jie nevalgė mėsos.Tai man primena anekdotą.Tai tėra vieno mokslininko asmeninė nuomonė,ir to jokiu būdų,negalime pateikti,kaip fakto.

2010 m. lapkričio 19 d. 21:21:09
Snabas rašė:
rabithunter rašė:
ka jus vaikai mokykloj veikiat? zmogaus proteviai kaip ir pats zmogus beje kaip ir kitos zmogbezdziones yra/buvo visaedis gyvunas, taip kad tiek mityba vien zolytem lapeliais tiek besaikis vien mesos rijimas yra nenaturalu kazi kodel tiem vegetaram taip maista rinktis reikia, visokiu papildu riesutuku ir t.t. ?

Tiesa kad rinktis reikia, bet jei nori buti sveikas, tai esi vegetaras ar ne vis tiek maista turi atsirinkinet. O beje panagrinejus kaip kuriu augalu sudeti, kokiu vtaminu turi ir t.t. pilnai galima susiderinti mityba taip, kad nieko netruktu ir be mesos... Kad ir siandien biologijos vadovelyje skaiciau, kad yra ankstines darzoves kazkokios, kurios atstoja visus mesoje esancius baltymus... Nors siaip pati nesu vegetare, bet labai noreciau buti, tik gaila, kad nemegstu darzoviu ir siaip mano racionas labai siauras, taigi visiskai isemus mesa taip beveik nieko nebeliktu ka valgyt o siaip as labai uz vegetarizma, tiek del sveikatos prasmes, tiek del gyvunu teisiu

Vegetarizmas dėl sveikatos - didelis mitas,paremtas tik tai chemikų teorijomis.Deja,praktika kitokia.Manau ši propaganda naudinga vitaminų ir maisto papildų gamintojams. Dėl gyvūnų teisių - kam karvė būtų reikalinga,jei jos niekas nemelžtų? Jos išnyktų.Ir jaučiai ir kiaulės... Jei jų niekas nevalgytų.Viskas labai paprasta.Aš aršiai kritikuoju žoliaėdžių politiką,nes manau jų propagandos tėra vien teorija,kuri niekaip nesieja su praktika.Žmonės amžiais valgė mėsą ir ropes - tai yra įrašyta mumyse.Taip reikia ir daryti - manau,vegetarizmas - ėjimas prieš gamtą.

2010 m. lapkričio 19 d. 21:00:29
rabithunter rašė:
ka jus vaikai mokykloj veikiat? zmogaus proteviai kaip ir pats zmogus beje kaip ir kitos zmogbezdziones yra/buvo visaedis gyvunas, taip kad tiek mityba vien zolytem lapeliais tiek besaikis vien mesos rijimas yra nenaturalu kazi kodel tiem vegetaram taip maista rinktis reikia, visokiu papildu riesutuku ir t.t. ?

Tiesa kad rinktis reikia, bet jei nori buti sveikas, tai esi vegetaras ar ne vis tiek maista turi atsirinkinet. O beje panagrinejus kaip kuriu augalu sudeti, kokiu vtaminu turi ir t.t. pilnai galima susiderinti mityba taip, kad nieko netruktu ir be mesos... Kad ir siandien biologijos vadovelyje skaiciau, kad yra ankstines darzoves kazkokios, kurios atstoja visus mesoje esancius baltymus... Nors siaip pati nesu vegetare, bet labai noreciau buti, tik gaila, kad nemegstu darzoviu ir siaip mano racionas labai siauras, taigi visiskai isemus mesa taip beveik nieko nebeliktu ka valgyt o siaip as labai uz vegetarizma, tiek del sveikatos prasmes, tiek del gyvunu teisiu

Atsakyti
sofia
2010 m. lapkričio 19 d. 20:38:12
Stripped> Ko tu taip stumi? Taigi čia jų pasirinkimas ką valgyt ir ko ne. Nes tavo moralai ir durnas požiūris, kad be mėsos nėra maisto ir kad visi, kurie navalgo, po kurio laiko vos ne invalidais pataps, nepakeis niekeno įsitikinimų. čia vos ne tas pat kaip ant rūkančių žmonių stumt, tik jie tikrai gadina savo sveikatą, bet aš nieko prieš neturiu, nes jie turi teisę elgtis kaip nori. nu, aš nevalgau mėsos, bet nerekiu ant kitų, kad jie ten kanibalai ar kas. Nežinau, gal pažįsti tokį vegetarą ir dabar įsivaizduoji, kad visi tokie patys. Valgyk tu tą savo mėsą, niekas tau nedraudžia.

Atsakyti
rabithunter
2010 m. lapkričio 19 d. 19:26:24

Atsakyti
TaPatiOlivija
2010 m. lapkričio 19 d. 19:22:25
ss rašė:

Atsakyti
TaPatiOlivija
2010 m. lapkričio 19 d. 19:18:35
nesmerkiu vegetarų, bet pati asmeniškai nesugebu normaliai pavalgyt jei patiekale nėra mėsos

Atsakyti
ss
2010 m. lapkričio 19 d. 19:15:47
Stripped: "Austrolopitekai nebuvo Lietuvių protėviai" : ]]]]]]]]]]]] bet rimtai, man kyla itarimas kad tu ne iš australopiteko : ]]]]]]]]]]]]]]]]

Atsakyti
Stripped
2010 m. lapkričio 19 d. 18:56:38
Mieli,naujojo amžiaus žolėdžiai... Jūsų kraštutinės valgymo pažiūros,nuves jus prie kraštutinių sveikatos problemų.

2010 m. lapkričio 19 d. 18:54:44
Dilgele rašė:
Stripped rašė:
Dievas sugalvojo žolę ir augalus,kad pamaitintų gyvulį.Dievas sugalvojo gyvulį,kad pamaitintų žmogų.Žmogus sugalvojo vegetarizmą,kad ištrintų istoriją.

„Žmogus išgalvojo dievą norėdamas pašventinti savo uzurpuotą valdžią karvei ir arkliui.“
Ėmiau ir prisiminiau Kunderą. Žinai, geras rašytojas visgi.

Ir, ojoj, koks agresyvus noras žūtbūt įsirioglint į svetimą lėkštę. Nemėgstu mėsos. Be jokių idėjų ir principų.

Žmogus dievo nesugalvojo.Žmogus sugalvojo stabą...

2010 m. lapkričio 19 d. 18:53:30
RockPrincess rašė:
Labai norėčiau, kad atsakytumėt: jus nepritarėt vegetarizmui. Jūsų reikalas. Bet kodėl taip kišates į jų valgiaraštį? Aš nekalbu apie vegetarus kurie bando perauklėt ir jus, bet kodėl jus manot turintis teisę žmonėms kurie į klausimą ''kodėl nevalgai šašlykų?'' atsako ''vegetaras/vegetare'' pradėti skaityti ilgiausia paskaita apie tai kokie jie idiotai? Ar jūs tikrai domėjotės apie vegetarizmą taip išsamiai, kad vaidinat daktarus?

''mūsų protėviai valgė mėsą, todėl ir mes...'' austrolopitekai buvo vegetarai. Istorija.

Austrolopitekai nebuvo Lietuvių protėviai,ir norėčiau tikėti,kad jūs tai žinote.Beje,nėra jokių įrodymų kad Austropolitekų beždžionės buvo vegetarės...

2010 m. lapkričio 19 d. 17:59:24
Stripped rašė:
Dievas sugalvojo žolę ir augalus,kad pamaitintų gyvulį.Dievas sugalvojo gyvulį,kad pamaitintų žmogų.Žmogus sugalvojo vegetarizmą,kad ištrintų istoriją.

„Žmogus išgalvojo dievą norėdamas pašventinti savo uzurpuotą valdžią karvei ir arkliui.“
Ėmiau ir prisiminiau Kunderą. Žinai, geras rašytojas visgi.

Ir, ojoj, koks agresyvus noras žūtbūt įsirioglint į svetimą lėkštę. Nemėgstu mėsos. Be jokių idėjų ir principų.

Atsakyti
ss
2010 m. lapkričio 19 d. 17:26:30
Stripped - : ]]]]

Greičiau jau žmonės sugalvojo dieva, kad ištrintu istorija. O iš tikro tai tu per baisiai isivaizduoju ta dalyka. Gal eik geriau kovok su vaiku pardavejais. Nes jei bučiau prisiskaites knygų, tai pagalvočiau jog ilgą laika tave ryškiai kažkas verte valgyti vien špinatus.

Atsakyti
RockPrincess
2010 m. lapkričio 19 d. 16:01:28
Labai norėčiau, kad atsakytumėt: jus nepritarėt vegetarizmui. Jūsų reikalas. Bet kodėl taip kišates į jų valgiaraštį? Aš nekalbu apie vegetarus kurie bando perauklėt ir jus, bet kodėl jus manot turintis teisę žmonėms kurie į klausimą ''kodėl nevalgai šašlykų?'' atsako ''vegetaras/vegetare'' pradėti skaityti ilgiausia paskaita apie tai kokie jie idiotai? Ar jūs tikrai domėjotės apie vegetarizmą taip išsamiai, kad vaidinat daktarus?

''mūsų protėviai valgė mėsą, todėl ir mes...'' austrolopitekai buvo vegetarai. Istorija.

2010 m. lapkričio 19 d. 15:26:17
ss rašė:
Mėsos, kuri pagerintų mano organizmo sveikata nėra. Tai ir sakau jog sveikos jos nėra. Bet tau, žinoma tai per sudetingas procesas suprasti, nes tavo smegenis užsiemusios giliu aišikinimusi ko prikišai sau i skrandi ir užtvenkiai savo kraujo upelius, ir jos dabar negauna oro ir baigiu uždust. Tai pasaugosiu tave ir nesiplesiu.

Lapu lapu. Idiotas. Nesvarbu man butu ant to maitinimosi, tiesiog viena ryta suvokiau, jog galiu daug dažniau gerai jaustis, nei blogai. Tai aš sau esu tas neįmanomas tyrimas, kuris isirodė, jog jam nuo mėsos nėra gerai. Ir pradėjau dievinti virti sriuba : ]] o daržoves gali pats užsiauginti, ir praplesti savo žinias apie pasauli. Aišku, gali ir kiaule auginti, bet tada vistiek turesi auginti daržoves kad kiaule šerti. Taigi pagal šia logika, mėsa - tai perdirbtos daržovės. Gal nesunku suvokti, kad tai kažkaip nėra ypatingai sveika. Na, dabar matai koki šuda tu į save kiši? : ]]

Jo geriausia tai kai buna, nusiperka kebaba, užsidega cigarete ir pirmyn, po to varo žiemą į kalnus slidinėt, taigi ekstremalai. [p.s. nerūkau]

2010 m. lapkričio 19 d. 15:23:36
DaveLovesMe rašė:
palaikau vegetarus. pati,deja,neturiu valios atsisakyt mėsos, man patinka mirties skonis

Džiaugiuosi už tave,kad neatsisakai mirties šašlykų,deja,aš Vegetarizmo nepalaikiau,nepalaikau ir niekada nepalaikysiu,nes,manau tai yra kraštutinumas,o jokie kraštutinumai gėrio niekam neatnešė...

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Will.i.am Will.i.am
6,7

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
23:05 - einaras13
O kadangi tik vieną stilių grupę iš principo galima priskirti atlikėjui, tai man atrodo, Pop muzika yra kiek tinkamesnė negu Roko muzika.
23:05 - einaras13
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
23:03 - einaras13
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
23:02 - einaras13
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
19:38 - 4Blackberry
Dėl RnB abejočiau, bet manau, pop/rock tai teisingai nurodyta.
19:30 - DjVaids
Kodėl prie Eros Ramazzotti prierašas Pop/RnB. Jis Italijos roko atstovas.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 3220
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 105528