| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Rolandas77 | When the Sun HitsSlowdive |
||||
| Alvydas1 | HoppípollaSigur Ros Nuostabus albumas |
||||
| Very_crazy_enough | StormySantana |
||||
| DjVaids | The Way To YouDovilė |
||||
| Konditerijus | Oi, pelėdaVytautas Kernagis |
||||
| Sahja | Every girls sometimes go crazyLina Joy |
2010 m. lapkričio 25 d. 23:38:02
2010 m. lapkričio 19 d. 23:43:06
Australopitekai turetu buti visu zmoniu proteviai, bet rodos music.lt siek tiek atsilikes, tai jausmas lyg kažkokia australopiteku svetaine butu, nedaugiau . Ai pykina jau. o tu daune tai kai tapsi kurva, tai po 20 metu vaikas sakysi, ai buvo uzeje.. nes ka daugiau sakyt, kai akis noris iššidegint.
2010 m. lapkričio 19 d. 23:13:07
Stripped: "Austrolopitekai nebuvo Lietuvių protėviai"
tolimi, bet vis dėlto buvo. Juk jie gyveno, tobulėjo ir ėjo link Lietuvos. Tad galima teigti, kad jie labai labai tolimi mūsų protėviai
Tačiau nėra jokio fakto,kad jie nevalgė mėsos.Tai man primena anekdotą.Tai tėra vieno mokslininko asmeninė nuomonė,ir to jokiu būdų,negalime pateikti,kaip fakto.
aš ir neteigiu, kad jie nevalgė mėsos. Tiesą sakant man visai neįdomu ką jie iš vis valgė
2010 m. lapkričio 19 d. 22:38:03
2010 m. lapkričio 19 d. 21:24:00
tolimi, bet vis dėlto buvo. Juk jie gyveno, tobulėjo ir ėjo link Lietuvos. Tad galima teigti, kad jie labai labai tolimi mūsų protėviai
Tačiau nėra jokio fakto,kad jie nevalgė mėsos.Tai man primena anekdotą.Tai tėra vieno mokslininko asmeninė nuomonė,ir to jokiu būdų,negalime pateikti,kaip fakto.
2010 m. lapkričio 19 d. 21:21:09
ka jus vaikai mokykloj veikiat? zmogaus proteviai kaip ir pats zmogus beje kaip ir kitos zmogbezdziones yra/buvo visaedis gyvunas, taip kad tiek mityba vien zolytem lapeliais tiek besaikis vien mesos rijimas yra nenaturalu
Tiesa kad rinktis reikia, bet jei nori buti sveikas, tai esi vegetaras ar ne vis tiek maista turi atsirinkinet. O beje panagrinejus kaip kuriu augalu sudeti, kokiu vtaminu turi ir t.t. pilnai galima susiderinti mityba taip, kad nieko netruktu ir be mesos... Kad ir siandien biologijos vadovelyje skaiciau, kad yra ankstines darzoves kazkokios, kurios atstoja visus mesoje esancius baltymus... Nors siaip pati nesu vegetare, bet labai noreciau buti, tik gaila, kad nemegstu darzoviu ir siaip mano racionas labai siauras, taigi visiskai isemus mesa taip beveik nieko nebeliktu ka valgyt
Vegetarizmas dėl sveikatos - didelis mitas,paremtas tik tai chemikų teorijomis.Deja,praktika kitokia.Manau ši propaganda naudinga vitaminų ir maisto papildų gamintojams. Dėl gyvūnų teisių - kam karvė būtų reikalinga,jei jos niekas nemelžtų? Jos išnyktų.Ir jaučiai ir kiaulės... Jei jų niekas nevalgytų.Viskas labai paprasta.Aš aršiai kritikuoju žoliaėdžių politiką,nes manau jų propagandos tėra vien teorija,kuri niekaip nesieja su praktika.Žmonės amžiais valgė mėsą ir ropes - tai yra įrašyta mumyse.Taip reikia ir daryti - manau,vegetarizmas - ėjimas prieš gamtą.
2010 m. lapkričio 19 d. 21:00:29
ka jus vaikai mokykloj veikiat? zmogaus proteviai kaip ir pats zmogus beje kaip ir kitos zmogbezdziones yra/buvo visaedis gyvunas, taip kad tiek mityba vien zolytem lapeliais tiek besaikis vien mesos rijimas yra nenaturalu
Tiesa kad rinktis reikia, bet jei nori buti sveikas, tai esi vegetaras ar ne vis tiek maista turi atsirinkinet. O beje panagrinejus kaip kuriu augalu sudeti, kokiu vtaminu turi ir t.t. pilnai galima susiderinti mityba taip, kad nieko netruktu ir be mesos... Kad ir siandien biologijos vadovelyje skaiciau, kad yra ankstines darzoves kazkokios, kurios atstoja visus mesoje esancius baltymus... Nors siaip pati nesu vegetare, bet labai noreciau buti, tik gaila, kad nemegstu darzoviu ir siaip mano racionas labai siauras, taigi visiskai isemus mesa taip beveik nieko nebeliktu ka valgyt
2010 m. lapkričio 19 d. 20:38:12
2010 m. lapkričio 19 d. 19:26:24
2010 m. lapkričio 19 d. 19:22:25
2010 m. lapkričio 19 d. 19:18:35
2010 m. lapkričio 19 d. 19:15:47
2010 m. lapkričio 19 d. 18:56:38
2010 m. lapkričio 19 d. 18:54:44
Dievas sugalvojo žolę ir augalus,kad pamaitintų gyvulį.Dievas sugalvojo gyvulį,kad pamaitintų žmogų.Žmogus sugalvojo vegetarizmą,kad ištrintų istoriją.
„Žmogus išgalvojo dievą norėdamas pašventinti savo uzurpuotą valdžią karvei ir arkliui.“
Ėmiau ir prisiminiau Kunderą. Žinai, geras rašytojas visgi.
Ir, ojoj, koks agresyvus noras žūtbūt įsirioglint į svetimą lėkštę. Nemėgstu mėsos. Be jokių idėjų ir principų.
Žmogus dievo nesugalvojo.Žmogus sugalvojo stabą...
2010 m. lapkričio 19 d. 18:53:30
Labai norėčiau, kad atsakytumėt: jus nepritarėt vegetarizmui. Jūsų reikalas. Bet kodėl taip kišates į jų valgiaraštį? Aš nekalbu apie vegetarus kurie bando perauklėt ir jus, bet kodėl jus manot turintis teisę žmonėms kurie į klausimą ''kodėl nevalgai šašlykų?'' atsako ''vegetaras/vegetare'' pradėti skaityti ilgiausia paskaita apie tai kokie jie idiotai? Ar jūs tikrai domėjotės apie vegetarizmą taip išsamiai, kad vaidinat daktarus?
''mūsų protėviai valgė mėsą, todėl ir mes...'' austrolopitekai buvo vegetarai. Istorija.
Austrolopitekai nebuvo Lietuvių protėviai,ir norėčiau tikėti,kad jūs tai žinote.Beje,nėra jokių įrodymų kad Austropolitekų beždžionės buvo vegetarės...
2010 m. lapkričio 19 d. 17:59:24
Dievas sugalvojo žolę ir augalus,kad pamaitintų gyvulį.Dievas sugalvojo gyvulį,kad pamaitintų žmogų.Žmogus sugalvojo vegetarizmą,kad ištrintų istoriją.
„Žmogus išgalvojo dievą norėdamas pašventinti savo uzurpuotą valdžią karvei ir arkliui.“
Ėmiau ir prisiminiau Kunderą. Žinai, geras rašytojas visgi.
Ir, ojoj, koks agresyvus noras žūtbūt įsirioglint į svetimą lėkštę. Nemėgstu mėsos. Be jokių idėjų ir principų.
2010 m. lapkričio 19 d. 17:26:30
Greičiau jau žmonės sugalvojo dieva, kad ištrintu istorija. O iš tikro tai tu per baisiai isivaizduoju ta dalyka. Gal eik geriau kovok su vaiku pardavejais. Nes jei bučiau prisiskaites knygų, tai pagalvočiau jog ilgą laika tave ryškiai kažkas verte valgyti vien špinatus.
2010 m. lapkričio 19 d. 16:01:28
''mūsų protėviai valgė mėsą, todėl ir mes...'' austrolopitekai buvo vegetarai. Istorija.
2010 m. lapkričio 19 d. 15:26:17
Mėsos, kuri pagerintų mano organizmo sveikata nėra. Tai ir sakau jog sveikos jos nėra. Bet tau, žinoma tai per sudetingas procesas suprasti, nes tavo smegenis užsiemusios giliu aišikinimusi ko prikišai sau i skrandi ir užtvenkiai savo kraujo upelius, ir jos dabar negauna oro ir baigiu uždust. Tai pasaugosiu tave ir nesiplesiu.
Lapu lapu. Idiotas. Nesvarbu man butu ant to maitinimosi, tiesiog viena ryta suvokiau, jog galiu daug dažniau gerai jaustis, nei blogai. Tai aš sau esu tas neįmanomas tyrimas, kuris isirodė, jog jam nuo mėsos nėra gerai. Ir pradėjau dievinti virti sriuba : ]] o daržoves gali pats užsiauginti, ir praplesti savo žinias apie pasauli. Aišku, gali ir kiaule auginti, bet tada vistiek turesi auginti daržoves kad kiaule šerti. Taigi pagal šia logika, mėsa - tai perdirbtos daržovės. Gal nesunku suvokti, kad tai kažkaip nėra ypatingai sveika. Na, dabar matai koki šuda tu į save kiši? : ]]
Jo geriausia tai kai buna, nusiperka kebaba, užsidega cigarete ir pirmyn, po to varo žiemą į kalnus slidinėt, taigi ekstremalai. [p.s. nerūkau]
2010 m. lapkričio 19 d. 15:23:36
palaikau vegetarus. pati,deja,neturiu valios atsisakyt mėsos, man patinka mirties skonis
Džiaugiuosi už tave,kad neatsisakai mirties šašlykų,deja,aš Vegetarizmo nepalaikiau,nepalaikau ir niekada nepalaikysiu,nes,manau tai yra kraštutinumas,o jokie kraštutinumai gėrio niekam neatnešė...