| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Rolandas77 | When the Sun HitsSlowdive |
||||
| Alvydas1 | HoppípollaSigur Ros Nuostabus albumas |
||||
| Very_crazy_enough | StormySantana |
||||
| DjVaids | The Way To YouDovilė |
||||
| Konditerijus | Oi, pelėdaVytautas Kernagis |
||||
| Sahja | Every girls sometimes go crazyLina Joy |
2010 m. lapkričio 19 d. 13:48:48
Lapu lapu. Idiotas. Nesvarbu man butu ant to maitinimosi, tiesiog viena ryta suvokiau, jog galiu daug dažniau gerai jaustis, nei blogai. Tai aš sau esu tas neįmanomas tyrimas, kuris isirodė, jog jam nuo mėsos nėra gerai. Ir pradėjau dievinti virti sriuba : ]] o daržoves gali pats užsiauginti, ir praplesti savo žinias apie pasauli. Aišku, gali ir kiaule auginti, bet tada vistiek turesi auginti daržoves kad kiaule šerti. Taigi pagal šia logika, mėsa - tai perdirbtos daržovės. Gal nesunku suvokti, kad tai kažkaip nėra ypatingai sveika. Na, dabar matai koki šuda tu į save kiši? : ]]
Jo geriausia tai kai buna, nusiperka kebaba, užsidega cigarete ir pirmyn, po to varo žiemą į kalnus slidinėt, taigi ekstremalai. [p.s. nerūkau]
2010 m. lapkričio 19 d. 13:05:17
2010 m. lapkričio 19 d. 12:25:24
2010 m. lapkričio 19 d. 12:14:21
Aš manau ateityje su mėsa bus taip kaip dabar su cigaretėmis. Ir apskritai nebūna sveikos mėsos.
O jei žmogus piktas ir niūrus tai 100 procentu, jog negali gyventi be mėsos, o gal atvirkčiai, jei žmogus negali gyventi be mėsos tai yra piktas ir niūrus. : ]] Greičiausiai.
Ir dar nesuprantu, kuo iš esmės skiriasi negyvo žmogaus mėsa nuo kiaulės ar jaučio ? O jei butu paprotys nelaidoti o suvalgyti per laidotuves mirusiji, tai kas nors bent pagalvojo, jokiu fermu nebereiktu.
https://kriminalai.atn.lt/straips...o-zmo gaus-mesos
O del sveikumo, tai ne tik čia. O visur yra begale budu pasiekti ta pati rezultata, čia ir idomiausia, jog pats gali pasirinkti, nes žinai daugiau, nei kad tik pora kebabu ir coca cola.
Vegetarizmas man - nu tas pats kaip turėti galimybes iš Vilniaus nusigauti i Klaipėda ne tik automobiliu, bet ir laivu, lektuvu ar mocu.
Sąsaja tarp nuotaikos ir lapų valgymo,deja dar neįrodyta jokiais įmanomais tyrimais.Tai yra vargšų žmonių,sergančių vegetarizmų eilinės fantazijos...
2010 m. lapkričio 19 d. 12:12:05
Aš manau ateityje su mėsa bus taip kaip dabar su cigaretėmis. Ir apskritai nebūna sveikos mėsos.
O jei žmogus piktas ir niūrus tai 100 procentu, jog negali gyventi be mėsos, o gal atvirkčiai, jei žmogus negali gyventi be mėsos tai yra piktas ir niūrus. : ]] Greičiausiai.
Ir dar nesuprantu, kuo iš esmės skiriasi negyvo žmogaus mėsa nuo kiaulės ar jaučio ? O jei butu paprotys nelaidoti o suvalgyti per laidotuves mirusiji, tai kas nors bent pagalvojo, jokiu fermu nebereiktu.
O del sveikumo, tai ne tik čia. O visur yra begale budu pasiekti ta pati rezultata, čia ir idomiausia, jog pats gali pasirinkti, nes žinai daugiau, nei kad tik pora kebabu ir coca cola.
Vegetarizmas man - nu tas pats kaip turėti galimybes iš Vilniaus nusigauti i Klaipėda ne tik automobiliu, bet ir laivu, lektuvu ar mocu.
,,. Ir apskritai nebūna sveikos mėsos.'' - Visiškas idiotizmas.Jokios prasmės negali būti,tokiam komentarui.O aš pasakyčiau kiek kitaip - NEBŪNA SVEIKŲ VEGETARŲ.Visi jie apsinuodyję nitratais nuo savo lapų...
,,Ir dar nesuprantu, kuo iš esmės skiriasi negyvo žmogaus mėsa nuo kiaulės ar jaučio ?'' - O aš vis dar nesuprantu kuo skiriasi miręs vegetaras nuo priešmirusio,tačiau dar kvėpuojančio vegetaro...
2010 m. lapkričio 19 d. 09:10:15
2010 m. lapkričio 19 d. 00:19:56
2010 m. spalio 29 d. 00:25:27
To Stripped, dėl mano mėsos nevalgymo laimi maisto papildų gamintojai, o dėl tavo mėsos valgymo, kas laimi? Ogi visi tie kur kiaulei šiknon leidžia hormonus...
Derinu mėsą su daržovėm,mano mityba labai sveika ir vertinga.Man nereikia eiti pas daktarus,nes man jokių vitaminų ar maisto medžiagų netrūksta
Prajuokinai
Jūsų beprasmiška provokacija manęs neįtikino
O mane jusu absurdiskas kietakaktiskumas labai juokina.
2010 m. spalio 29 d. 00:25:24
jau nebepamenu kiek laiko nevalgau mėsos, ir jaučiuosi puikiai. Nei kraujas sublogėjo nei ką.
Dėl kraujo pablogėjimo, taip jis pablogėja jei nepradedi valgyti daugiau daržovių turinčių geležies, pvz rūgštynės, špinatai, ir t.t. yra daug augalų turinčių daug geležies ir papildomų elementų mums reikalingų. Ir jų galima užsiauginti Lietuvoje kad ir ant palangės.
Iš viso kvaila palaikyti visiškai vieną ar kitą pusę, viskame yra gero ir blogo. Reikia klausyti savo organizmo ir valgyti ko jis nori. Na aišku jei labai nori guminukų, tai jais juk nepakeisi savo maisto. Bet pvz mano organizmas sunkiai priima mėsa, na ir šiaip po jos taip sunku, tai ir atsisakiau jos.
O būtų vegetaru tik dėl to kad kažkam gaila gyvūnėlių tai ganėtinai kvaila. Aišku man ir gaila, bet tai nėra pagrindinė priežastis kodėl nevalgau mėsos.
Jeigu pradėtume klausytis,ko prašo mūsų modifikuotomis sojomis ir pupelėmis užkrėsti vegetariški organizmai,pradėtume ryti saldumynus,burgerius,traškučius... tai būtų nesąmonė.Reikia klausytis proto,o ne organizmo... O gailėti gyvulių yra labai kvaila.Gal tada pradėkime gailėti agurko,kuriam nukandome vieną galą.Juk vargšeliui labai paskaudo...
2010 m. spalio 29 d. 00:18:30
To Stripped, dėl mano mėsos nevalgymo laimi maisto papildų gamintojai, o dėl tavo mėsos valgymo, kas laimi? Ogi visi tie kur kiaulei šiknon leidžia hormonus...
Derinu mėsą su daržovėm,mano mityba labai sveika ir vertinga.Man nereikia eiti pas daktarus,nes man jokių vitaminų ar maisto medžiagų netrūksta
Prajuokinai
Jūsų beprasmiška provokacija manęs neįtikino
2010 m. spalio 29 d. 00:15:24
Prajuokinai
2010 m. spalio 29 d. 00:11:35
2010 m. spalio 29 d. 00:10:34
Čia būtų tas pats jei sakyčiau,kad nebėra nė vieno sveikai užauginto kopūsto
2010 m. spalio 28 d. 23:47:21
jau nebepamenu kiek laiko nevalgau mėsos, ir jaučiuosi puikiai. Nei kraujas sublogėjo nei ką.
Dėl kraujo pablogėjimo, taip jis pablogėja jei nepradedi valgyti daugiau daržovių turinčių geležies, pvz rūgštynės, špinatai, ir t.t. yra daug augalų turinčių daug geležies ir papildomų elementų mums reikalingų. Ir jų galima užsiauginti Lietuvoje kad ir ant palangės.
Iš viso kvaila palaikyti visiškai vieną ar kitą pusę, viskame yra gero ir blogo. Reikia klausyti savo organizmo ir valgyti ko jis nori. Na aišku jei labai nori guminukų, tai jais juk nepakeisi savo maisto. Bet pvz mano organizmas sunkiai priima mėsa, na ir šiaip po jos taip sunku, tai ir atsisakiau jos.
O būtų vegetaru tik dėl to kad kažkam gaila gyvūnėlių tai ganėtinai kvaila. Aišku man ir gaila, bet tai nėra pagrindinė priežastis kodėl nevalgau mėsos.
2010 m. spalio 28 d. 22:59:46
2010 m. spalio 28 d. 19:53:44
2010 m. spalio 28 d. 19:28:05
2010 m. spalio 28 d. 19:15:13
Mėsos atsisakiusio žmogaus organizmui pradeda stigti pagrindinių mikroelementų: geležies, cinko ir vario. Tada ima varginti silpnumas, lūžinėja nagai, slenka plaukai, sausėja oda. Atsisakius jūros produktų, kiaušinių, lėčiau gyja žaizdos, gali atsirasti odos pažeidimų. Nevartojantiems pieno ir jo produktų ima trūkti kalcio, o dėl jo trūkumo susergama osteoporoze – kaulų retėjimu.
Augalinės kilmės maistas visiškai neturi ir labai svarbaus vitamino B12.
Geležies deficitas atsiranda po 4 mėnesių nuo vegetariško maitinimosi pradžios, kai išeikvojamos organizme esančios geležies atsargos. Tuomet padidėja rizika susirgti mažakraujyste. Nors augaliniame maiste geležies gali būti net daugiau, ji blogiau pasisavinama.
Iš savo mitybos raciono pašalinę žuvį, vegetarai netenka gerai pasisavinamų baltymų, vitaminų, mineralinių medžiagų ir polisočiųjų riebalinių rūgščių, kurios labai svarbios norint apsisaugoti nuo širdies ir kraujagyslių ligų bei hipertonijos.
2010 m. spalio 28 d. 19:02:07
https://gyventisamoningai.lt/2008/03/03/l msra1/
2010 m. spalio 28 d. 18:53:56
be pykčio, kaip teikdavo jau nebeegzistuojanti laida: )