| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Rolandas77 | When the Sun HitsSlowdive |
||||
| Alvydas1 | HoppípollaSigur Ros Nuostabus albumas |
||||
| Very_crazy_enough | StormySantana |
||||
| DjVaids | The Way To YouDovilė |
||||
| Konditerijus | Oi, pelėdaVytautas Kernagis |
||||
| Sahja | Every girls sometimes go crazyLina Joy |
2010 m. rugpjūčio 18 d. 22:58:21
2010 m. rugpjūčio 18 d. 19:53:04
Mano manymu, vegetarai yra lochai.
2009 m. gruodžio 22 d. 15:36:52
Mano manymu, vegetarai yra lochai.
o aš manau, kad lochai yra tokie kaip tu, nesugebantis nuleist akių nuo kito lekštės
2009 m. gruodžio 22 d. 13:14:11
2009 m. gruodžio 22 d. 13:09:49
2009 m. gruodžio 21 d. 20:07:30
visada norejau but vegetare, bet kad nlb yra pasirinkimas ne mesisko maisto tiek namie tiek tarkim sulioj
norėtum ir būtum.
Kiek žinau miesto mokyklose kasdien yra bent po vienas karštas nemėsiškas patiekalas. Na arba bandeles, salotos...
Dėl namų tai juk pati gali pasigamint
na yra mokykloj nemesisku patiekalu is varskes, bet jos as nemegstu, tj vat. o del namu tj galeciau pasigamint pati, bet yra vienas bet
2009 m. gruodžio 20 d. 17:12:10
2009 m. gruodžio 20 d. 09:25:11
visada norejau but vegetare, bet kad nlb yra pasirinkimas ne mesisko maisto tiek namie tiek tarkim sulioj
norėtum ir būtum.
Kiek žinau miesto mokyklose kasdien yra bent po vienas karštas nemėsiškas patiekalas. Na arba bandeles, salotos...
Dėl namų tai juk pati gali pasigamint
2009 m. gruodžio 19 d. 21:49:31
2009 m. lapkričio 30 d. 11:42:51
Man tai įdomu, kaip tie visi vegetarai atrodo... Jaučiu visokie lažakai 60 kg daugiau nesveria.
o tau koks skirtumas kiek kas sveria? Žmonėms lieknumo pavydi?
Šiaip tai ne, yra vegetaru kurie sveria daugiau nei 60, taip pat yra ir ne vegetaru kurie sveria mažiau nei 60.
2009 m. lapkričio 30 d. 07:06:24
Mano nuomone, visiems, tiek vegetarams, tiek ne, reiktų pasižiūrėt filmą Earthlings - ten dokumentika apie tai, kaip mes elgiamės su gyvūnais. Yra ir google video įmesta, ir youtube, pažiūrėkit. Verta tiesiog tam, kad geriau suvoktume, kas aplink vyksta.
Tai yra šlykštūs vegetarų propagandiniai filmukai,kad į savo sektą,įtrauktų kuo daugiau jaunimo,ir kitų nedaaugusių žmonių...
sekta
Pati esu vegetarė. man gerai taip gyventi, kitų nuomonė tuo klausimu tiesą pasakius nelabai ir rūpi. Neesu viena iš tų aršių vegetarių kur pamačius žmogų mėsą valgantį užsipuola,nes ką kas valgo ar kaip gyveną kiekvieno asmeninis pasirinkimas,bet žinoma jei žmogus domisi ar paklausia tai papasakoju apie tą vegetarizmą tai taip išeina skleidžiu ir aš savo sektą šiek tiek
Dėl tų filmukų. pati nžn ką apie juos ir galvoti. prieš porą metų mačiau du labai žiaurius tikiuosi niekada nebeteks ko nors panašaus pamatyti,o ir šeip ar taip ne jie buvo priežastis mano tapimo vegetare. Gal ir atveriantys akis,bet ne mano nervams
2009 m. lapkričio 30 d. 00:36:25
2009 m. lapkričio 30 d. 00:23:07
O tu matei tą filmą?
Mačiau ir ne vieną.Ir tikrai jei pasaulyje kažkiek to vyksta,nereiškia kad ir Kretingalės mėsos kombinate gyvuliai yra skriaudžiami ar kitaip išnaudojami.Užsienyje yra fermų,kuriuose gyvuliai gyvena geresnėmis sąlygomis,nei kad pensininkai Lietuvoje.Nemeluoju,pats mačiau.Tokių gyvūlių mėsa šiek tiek brangesnė,tačiau yra puikus įrodymas,kad bet kokiems negeriems dalykams,egzistuioja puiki alternatyva.O tų filmukų skleidžiama propaganda aš nelabai tikiu.Per daug ten viskas sureikšminama ir meluojama.O tu man panele, žolių ir lapų karaliene,įrodyk kad mėsą valgyti yra negerai?
2009 m. lapkričio 30 d. 00:12:37
2009 m. lapkričio 29 d. 23:42:58
Mano nuomone, visiems, tiek vegetarams, tiek ne, reiktų pasižiūrėt filmą Earthlings - ten dokumentika apie tai, kaip mes elgiamės su gyvūnais. Yra ir google video įmesta, ir youtube, pažiūrėkit. Verta tiesiog tam, kad geriau suvoktume, kas aplink vyksta.
Tai yra šlykštūs vegetarų propagandiniai filmukai,kad į savo sektą,įtrauktų kuo daugiau jaunimo,ir kitų nedaaugusių žmonių...
2009 m. lapkričio 29 d. 23:09:06
2009 m. lapkričio 29 d. 22:04:04
2009 m. lapkričio 29 d. 21:36:33
2009 m. lapkričio 29 d. 21:36:10
2009 m. lapkričio 29 d. 21:33:56