Turbūt geriausias girdėtas folk rock atlikėjas. Tokie kūriniai, kaip The Blower's Daughter, Grey Room, It Takes a Lot To Know a Man, Cheers Darlin' ir Woman Like A Man yra tikra pasaka.
O man tai jis dieeeevas ir ne kitaip.!!! Jeigu, kas paklaustų kokia muzika mane apibūdina geriausiai, nedvejodama atsakyčiau viskas ką sukuria Damien`as. Gal dėl to taip ir yra, jog jaučiu stiprų ryšį tarp savęs ir jo, o savaime aišku ir tarp jo muzikos.
Tieesiok viskas viskas man atrodo tobula ką jis daro.)
9 Crimes, The Animals Were Gone, Cold Water, Accidental Babies - kažkas tokio, kas sukelia įvairius jausmus.
Tikrai nepagalailėčiau pinigų jo konertui.;}} ir labai norėčiau jame sudalvauti, nes susižavėjimas...labai labai stiprus :}}}
Nėra tarp mėgstamiausių, bet karts nuo karto pasiklausau jo. Ir galiu pasakyti, kad visos jo dainos man kiekviena savaip gražios. Balsas jo malonus, o pritariant Lisai Hanigan gaunasi visai puikus rezultatas.
man D. Rice muzika stipriausiai paveikianti, kiek teko reget ir klausyt. ir siaip mano pats geriausias dainininkas, uz kurio koncerta nepagaileciau
ypac patinka 'i remember', 'cheers darlin', 'elephant', 'cannonball', 'eskimo', 'blowers daughter', 'insane', (...).
oo..
puikus jis.
nors ne, nežinau, kiek jis puikus, kiek ne, bet jo muzika veikia beprotiškai(mane).
be galo mėgstu: "Grey Room", "Volcano", "9 Crimes", "Cheers Darlin'", "Rootless Tree", "The Blower's Daughter", "Then Go", "Cannonball".. čia šitos, kurias pastaruoju metu labiausiai mėgstu klausytis, nors turbūt jos apskritai vienos iš mano labiausiai klausomų.
(ir dabar klausau: ))
Kaip matau dauguma domites Damien Rice muzika, ar kas nors domejotes jo koncertais? man teko girdeti kad organizuojama kelione i dresdena, kazkoks ideju garazas organizuoja.. kaina apie 450lt nemanau kad brangu
puiki bardo muzika, patinka man ja groti, ypac "Cold Water" jaudina
Per tv pamaciau jo pasirodyma "Live at Abey Road".
Maciau tik kelias dainas "9 Crimes" ir "Volcano".
Koncertas-pasirodymas vyko uzdaroje studijoje, ir praktiskai visa publika buvo jie patys.
Sudainavo labai labai stipriai, visas apsiseilejes ziurejau, ciut neapsizliumbiau kad isijungiau tik likus dviem paskutinem dainom ...
Susinervines paemiau ir parsisiunciau visa albuma. 9 Crimes man kolkas pati pati
Cia taip kaip Uzkalniui duot pavertint koncervus & lasinius & pashteta ( aisku su uogiene) kur undermenshai valgo jei piggiai randa. Ar nenukentes Sahja morale?
2012 m. sausio 18 d. 19:43:43
Turbūt geriausias girdėtas folk rock atlikėjas. Tokie kūriniai, kaip The Blower's Daughter, Grey Room, It Takes a Lot To Know a Man, Cheers Darlin' ir Woman Like A Man yra tikra pasaka.
2012 m. sausio 18 d. 19:24:36
Taip kelios dienos, kaip jo dainos nenutyla mano kambaryje... O svarbiausia, kad gyvos versijos dar gražesnės
2011 m. gegužės 9 d. 19:14:26
Tieesiok viskas viskas man atrodo tobula ką jis daro.
2010 m. liepos 30 d. 01:13:54
9 Crimes, The Animals Were Gone, Cold Water, Accidental Babies - kažkas tokio, kas sukelia įvairius jausmus.
2010 m. birželio 8 d. 20:19:28
Labai emonacionaliai atlieka keikvieną daina, ir dainos gilios.:}}
Tikrai nepagalailėčiau pinigų jo konertui.;}} ir labai norėčiau jame sudalvauti, nes susižavėjimas...labai labai stiprus :}}}
2009 m. sausio 4 d. 21:40:40
2009 m. sausio 4 d. 16:46:26
2009 m. sausio 3 d. 12:26:43
2009 m. sausio 3 d. 12:19:20
2008 m. lapkričio 4 d. 19:29:04
2008 m. lapkričio 4 d. 17:10:34
Šaunus.
Dabar kaip tik klausau The Blowers Daughter.
9 Crimes.
Then Go.
mm, žavu.
2008 m. lapkričio 4 d. 16:53:14
Accidental Babies: Do you like his smile? Do you clean your teeth before you kiss?
pataisysiu ;p
do you miss my smell? do you brush your teeth before you kiss?
man D. Rice muzika stipriausiai paveikianti, kiek teko reget ir klausyt. ir siaip mano pats geriausias dainininkas, uz kurio koncerta nepagaileciau
ypac patinka 'i remember', 'cheers darlin', 'elephant', 'cannonball', 'eskimo', 'blowers daughter', 'insane', (...).
2008 m. spalio 15 d. 18:43:15
Netikėtai labai sakyčiau. Kam įdomu - jis jau Linkomanijoje
Lisa Hannigan-Sea Sew
2008 m. kovo 24 d. 00:12:51
puikus jis.
nors ne, nežinau, kiek jis puikus, kiek ne, bet jo muzika veikia beprotiškai(mane).
be galo mėgstu: "Grey Room", "Volcano", "9 Crimes", "Cheers Darlin'", "Rootless Tree", "The Blower's Daughter", "Then Go", "Cannonball".. čia šitos, kurias pastaruoju metu labiausiai mėgstu klausytis, nors turbūt jos apskritai vienos iš mano labiausiai klausomų.
(ir dabar klausau: ))
2007 m. birželio 9 d. 13:49:07
2007 m. balandžio 17 d. 17:09:21
2007 m. balandžio 17 d. 17:06:08
2007 m. vasario 6 d. 19:31:55
2007 m. vasario 6 d. 19:17:51
2007 m. vasario 1 d. 17:45:57
Maciau tik kelias dainas "9 Crimes" ir "Volcano".
Koncertas-pasirodymas vyko uzdaroje studijoje, ir praktiskai visa publika buvo jie patys.
Sudainavo labai labai stipriai, visas apsiseilejes ziurejau, ciut neapsizliumbiau kad isijungiau tik likus dviem paskutinem dainom ...
Susinervines paemiau ir parsisiunciau visa albuma. 9 Crimes man kolkas pati pati