Graži mergička, bet girdėt jos neteko. Kažkaip esu atitrūkęs nuo lietuviškos muzikos, kiti užsiėmimai šiuo metu... Paieškosiu
Ups.. Wrong paskyra. Satanistams FYI: geras nemetalo albumas 666 aphrodites child. Geri john zorn avantgarde albumai. Vienas ju IAO: Music in Sacred Light, which is inspired by Aleister Crowley and the Hermetic Order of the Golden Dawn.
Realiai zadu jei bus legalu 2036ais metais Mikalojui nupirkt suktine zoles abiturientu isleistuvese jei nebus pokario metai: negulesim zolej/neplasnosim danguj. Dievas žolėj. žiogas ore. Stygos danguj. vakar buvai tu akmuo
vakar buvai tu vanduo vakar buva
pagerinimas.
-tete nupirk man viena narkotika ir daugiau never neprasysiu.pats su mama gal kartais valgai juos....
-gerai. Bet tik 18 gimtadienio proga
s tetis: tuoj atsiversiu chatgpt: Malonumo ir euforijos jausmas,
Atsipalaidavimas ir streso mažinimas.
Socialinių įgūdžių pagerinimas.
Darbingumo ar kūrybiškumo padidinimas.
Pabėgimas nuo realybės ar emocinio skausmo.
Mieguistumo sumažinimas ar miego pag
Kitas anekdotas. Vaikas liberaliam teciui: - tete nupirk man narkotiku. Tetis: bet nuo narkotiku zmogus mirsta. jis pradeda vogt, musa kitus, buna stoties prostitucijos bomzhai. patenka i kalejima. - o kokios tete narkotiku pozityvios pasekmes? - liberalu
Bartosevicius azuoliuko choro augintiniams: lenk medi kol jaunas. Nusirenk azuoliuk. Dainuok ir lenkis dainuodamas palaikysiu diafragma. Policija: Kristijonai, kas per bletstvos? "Lenk azuoliuka kol liaunas. Meslitos vadovas kiaulienos sviezios desreles"
2007 m. vasario 3 d. 15:56:32
2007 m. vasario 2 d. 09:46:33
2007 m. vasario 1 d. 21:50:56
2007 m. vasario 1 d. 17:43:51
2007 m. vasario 1 d. 17:24:49