Perskaiciau viska ir pasirode kaip mazu vaiku ceremonija.
Man irgi šiek tiek panašiai pasirodė..
Visa ceremonija kažkoks chaosas ir reklamos skleidimas.
Nesistebiu kodėl kaikurie privengė pasirodyti ceremonijoj kai šitaip propaganda buvo panaudota..
Dėl Guns'ų tokios sudėties atsikūrimo(kad ir laikinai) džiugu. O Myles Kennedy balsą turi nuostabų - kaip tik bene stipriausią tarp šiuolaikinių roko muzikos vokalistų balsą.
Jo, ceremonija tikrai buvo įspūdinga. Smagu, kad Guns N Roses nepasišiukšlino ir surado būdą kaip pasirodyti ceremonijoje net ir be Axl'o. Aš jį suprantu, bet visgi galėjo pasistengti nors dėl kitų. Gi įtraukimas į šlovės muziejų yra tikrai neeilinis įvykis. Bet Mylesas susitvarkė puikiai. Daug mačiau prieštaringų komentarų youtubėj, kad Mylesas neturi balso ir kad jis negali atstoti Axl'o, bet mano, sakyčiau pakankamai subjektyvia nuomone , jis atliko Guns N Roses dainas ne ką ne blogiau, o gal ir geriau už patį Axl'ą. Galit patys paklausyt ir įvertint:
Kitų dviejų įrašų kokybė prastesnė, bet susidaryti įspūdį galima:
2012 m. balandžio 16 d. 21:16:26
Man irgi šiek tiek panašiai pasirodė..
Visa ceremonija kažkoks chaosas ir reklamos skleidimas.
Nesistebiu kodėl kaikurie privengė pasirodyti ceremonijoj kai šitaip propaganda buvo panaudota..
Dėl Guns'ų tokios sudėties atsikūrimo(kad ir laikinai) džiugu. O Myles Kennedy balsą turi nuostabų - kaip tik bene stipriausią tarp šiuolaikinių roko muzikos vokalistų balsą.
2012 m. balandžio 16 d. 12:07:59
Perskaiciau viska ir pasirode kaip mazu vaiku ceremonija.
2012 m. balandžio 16 d. 07:14:04
Jo, ceremonija tikrai buvo įspūdinga. Smagu, kad Guns N Roses nepasišiukšlino ir surado būdą kaip pasirodyti ceremonijoje net ir be Axl'o. Aš jį suprantu, bet visgi galėjo pasistengti nors dėl kitų. Gi įtraukimas į šlovės muziejų yra tikrai neeilinis įvykis. Bet Mylesas susitvarkė puikiai. Daug mačiau prieštaringų komentarų youtubėj, kad Mylesas neturi balso ir kad jis negali atstoti Axl'o, bet mano, sakyčiau pakankamai subjektyvia nuomone
, jis atliko Guns N Roses dainas ne ką ne blogiau, o gal ir geriau už patį Axl'ą. Galit patys paklausyt ir įvertint:
Kitų dviejų įrašų kokybė prastesnė, bet susidaryti įspūdį galima: